Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 769

hakan36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamun Aleyküm Konunun Yerini Bulamadım İçin Buraya yaptım Kusura bakmayın... Ben Yeni Kümes yaptım Boy 80 cm en 75,80 arası feln uzunluk 65 ,70 civarı 4 çift kuş beslicem 2 tane limon kasası yan yana giriyo üstünede giriyo 2 tane anlıcanız kümes 4 tane limon kasası alıyo neyse.. Sorum Şu Çatım Kapalı Nasıl alıştırabilirim kuşlarımı üsten açmalı ama bi ara miski ile kelebek besledim oyunluydu miski rahatça giriyodu ve yeni alcam kuşlarımı alıştıracam onları abim alıştırdı ve abim izmirde ben beslicem nasıl alıştırabilirim kuşlarımı kapalı çatıya ve bide malum kış yağmur yağıyo arada folluklara saman bulamıyom pamuk koysam olurmu veya siz önerirsiniz

Pardon 2 çift beslicem 4 tane yani

o KUŞLARIMI abim alıştırdı ben bilmiom bide folluğun içine pamuk koysam olurmu saman bulamıyom

Kapalı çatıya
O kuşları abim alıştırdığı için ben bilmiyom alıştırmayı nasıl alıştırırım ve bide folluğun üzerine saman bulamadığım için pamuk yoksam bi sakıncası varmı bide kararımı değiştirdim 2 veya 3 çift beslicem...

folluklara pamuk olmaz kardeşim. şu an tam ağaçların yapraklarını düşürdüğü zaman. dikensiz ince dal bulabilirsen 10-15 cm uzunluğunda kır onları folluklara koy. yumurtlayacak kuş o çubukları follukta düzeltir. plastik folluklarda var. plastik folluk alırsan ortadaki delikleri delmeyi ihmal etme. fakat plastik follukta alsan folluğa bence yine dal parçaları koyman gerekir. evde eski süpürge varsa bu süpürgeyide kullanabilirsiniz.

ÇOK İYİ FİKİR TEŞEKKÜRLER SÜPER İÇİN :)

Bi sorun var ama nasıl alıştıracam kapalı çatıy kuşu

ya bi ara biz alıştırıyodukda nasıl alıştırıyoduk unuttum arknin çatıda ama sen yemle dene

Kanatlarını Bantla çatıda dursunlar sonra aç olsunlar deligin oraya yem dök yaklassınlar içeri dök

aynen kuslar aç olsun kanatlarını bantlı 1 2 hafta bantlı dursun sonra yavas yavas tek teke salmaya baslarsın bn ot vs bulamadım evde süpürge vardı onu kestim makasla kasalara koydum kuslar onları düzelttiler vs sonra yumurtladılar ot vs bulamam diyorsan süpürgeyi tavsiye ederim sana :) :) selamlar

Geri