acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yenikuşcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 837

yenikuşcu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilker konyalı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
benim 7 tane güvercinim var kendi bahçemde besliyorum.babam güvercinlerle fazla vakit geçirdiğim için derslerimi olumsuz etkileyeceğini düşündüğünden kümesi yıkmam gerektiğini söyledi ben yıkmamakta ısrar edince kızdı sen yıkmassan ben yıkarım dedi .çok karalı görünüyordu. bende üzgün halde kümesi yıktım kuşlarım idareten bir arkadaşımın kümesinde kalıyor .

bende hala bu heves geçmedi kuşarımı ailemin göremeyeceği( annem ve babam çalışıyo sabah gidiyolar akşam geliyolar bazen pazar günleri bile çalışıyorlar )dikkatlarını çekmeyecek bir şeyde bir şeyde beslemek istıyorum . kümes yapma olanağım yok .
sizce neyden kümes olur iyi , sağlam , soğuk tumayacak .

belki birilerine göre bırakmalım kuş beslemeyi ama gerçekten çok istiyorum beslemeyi.
acil yardım edin lütfen
inşallah kendimi iyi ifade edebilmiştirim .

saygılar.....
:banane: :banane:

anlıyorum seni , bende zamanında çok ısrar edıyordum . bence bir süre ara ver ailenın gönlünü al notların yüksek olsunki onlara karşı bi kozun olsun :evet:

ANNE BABAN GEREKENİ SÖYLEMİŞ DERSLERİNE EGİLİMİN AZALMIS OLMALIKİ MÜSADE ETMEMİŞ SENİN BASKA BİR YERDE BESLEMEK İSTEMEN BİLE ANA BABANA KARSI GELMEKDİR

KUS HER SEY DEGİLDİR İDEALLERİN OKULUN DAHA ÖNEMLİ ZAMANI GELİNCE KUSDA OLUR
KUSLARA VERECEGİN İLGİ VE ZAMANINI DERSLERE VERMEN EN DOGRUSU KUS İÇİN ANNE BABANI KARSINA ALMAN HOS DEGİL YİNEDE KARAR SENİN AMA BEN KENDİM OLARAK DOGRU BULMUYORUM AİLE ORTAMI HER SEYDEN ÖNCE GELİR

İYİ DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM

Öncelikle kusura bakma kardeşim ama babanın haklı olduğu düşüncesindeyim.Bırak kuşlar arkadaşında kalsın ara sıra gider bakarsın.Ailenin arkasından da iş çevirmeye kalkma , hiç kimse senin iyiliğini ailenden çok düşünemez.Onlarada anlayış göster.

Şunuda eklemek istiyorum: Konu açarken sağ üstte bulunan google arama motoru ile arayın.Size gerekli olarak bilgilerin %99 una o arama motoru ile ulaşabilirsiniz.Böylece site yöneticilerinin işlerini zorlaştırmazsınız...

kuscu_marik' Alıntı:
ANNE BABAN GEREKENİ SÖYLEMİŞ DERSLERİNE EGİLİMİN AZALMIS OLMALIKİ MÜSADE ETMEMİŞ SENİN BASKA BİR YERDE BESLEMEK İSTEMEN BİLE ANA BABANA KARSI GELMEKDİR

KUS HER SEY DEGİLDİR İDEALLERİN OKULUN DAHA ÖNEMLİ ZAMANI GELİNCE KUSDA OLUR
KUSLARA VERECEGİN İLGİ VE ZAMANINI DERSLERE VERMEN EN DOGRUSU KUS İÇİN ANNE BABANI KARSINA ALMAN HOS DEGİL YİNEDE KARAR SENİN AMA BEN KENDİM OLARAK DOGRU BULMUYORUM AİLE ORTAMI HER SEYDEN ÖNCE GELİR

İYİ DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM
:tamam:

yazdıklarımı dikkatlice dinle kardeşim (eğer kuş yeniden beslemek istiyorsan) 1 kuşlara biraz ara ver derslerine çalış mesala aile bağlarını iyice kuvvetlendir. olumlu davranışlarda bulun biraz böyle ol ( SONRAKİ AŞAMA eğer çatın varsa orda beslemeni öneririm ) 1kuşlarla fazla uğraşma 2 eğer çok seiyorsan bu sevgini içinde sakla 3 fazla dışa yansıtma 4 arkadaşlarını 2 de 1 de getirme kuşlara 5 ıslık felan çalma komşuların çatısına taş atma ( BUNU UNUTMA EĞER ÇATIN VARSA VE ORDA BESLEMEYE İZİN ALIRSAN BANA GÖRE KESİNLİKLE BU GİBİ DURUMLARLA KARŞILAŞMAZSIN ) yazdıkları uygularsan kesin kazanan sen olursun sana başarılar :tamam:

ben 21 sene evvel bırakmıştım kuşçuluğu baskı yüzünde ama o ateş içimde bir türlü sönmedi 21 yıl sonra tekrar başladım hemde ne başlamao zamanlar 8 - 10 tane kuşum vardı bırakmıştım şimdi 50 60 tane var :)))

anne babanın sözünü dinlemelisin kus kacıcı değil sonucta önce derslerini calış gelecegine yön ver.sonra beslersin kus :) :)

benim kilerde izin vermiyorlardı 6 kuşum vardı yumutlamış yakaladım dedim birşey demediler 2 hafta sorrada yumurtladılar :d

Geri