yenikuşcu
Üye
- Ad Soyad
- ilker konyalı
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
benim 7 tane güvercinim var kendi bahçemde besliyorum.babam güvercinlerle fazla vakit geçirdiğim için derslerimi olumsuz etkileyeceğini düşündüğünden kümesi yıkmam gerektiğini söyledi ben yıkmamakta ısrar edince kızdı sen yıkmassan ben yıkarım dedi .çok karalı görünüyordu. bende üzgün halde kümesi yıktım kuşlarım idareten bir arkadaşımın kümesinde kalıyor .
bende hala bu heves geçmedi kuşarımı ailemin göremeyeceği( annem ve babam çalışıyo sabah gidiyolar akşam geliyolar bazen pazar günleri bile çalışıyorlar )dikkatlarını çekmeyecek bir şeyde bir şeyde beslemek istıyorum . kümes yapma olanağım yok .
sizce neyden kümes olur iyi , sağlam , soğuk tumayacak .
belki birilerine göre bırakmalım kuş beslemeyi ama gerçekten çok istiyorum beslemeyi.
acil yardım edin lütfen
inşallah kendimi iyi ifade edebilmiştirim .
saygılar.....
:banane: :banane:
bende hala bu heves geçmedi kuşarımı ailemin göremeyeceği( annem ve babam çalışıyo sabah gidiyolar akşam geliyolar bazen pazar günleri bile çalışıyorlar )dikkatlarını çekmeyecek bir şeyde bir şeyde beslemek istıyorum . kümes yapma olanağım yok .
sizce neyden kümes olur iyi , sağlam , soğuk tumayacak .
belki birilerine göre bırakmalım kuş beslemeyi ama gerçekten çok istiyorum beslemeyi.
acil yardım edin lütfen
inşallah kendimi iyi ifade edebilmiştirim .
saygılar.....