Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Theultimateforce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Volkan Güngör
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
İyi akşamlar abilerim Ustalarım bir sorum var oyunlu kuşlarım var ve bu kuşlarımın seri takla atmasını istiyorum bir yerde kuşların kuyruklarının ucuna makas vurun takla atışı güçlenir diye duymuştum sizce doğrumudur ? napmam lazım cevaplarınız için şimdiden sağolun...

durmadan uçurman lazım uçurmadan bişey olmaz uçtukça oyun acıp taklalarını serileştirirler benimkiler uçtukça takla atıyolar valla her gün uçur bence

Ben uçurdumda 5 6 tane oyunlu kuşum noktada kayboldu :((( ama genede dediğin mantıklı hocam havalar soğuk bu aralar yavru alıp yavru kuşu sökmek daha mantıklı olmazmı sence ?

Theultimateforce' Alıntı:
İyi akşamlar abilerim Ustalarım bir sorum var oyunlu kuşlarım var ve bu kuşlarımın seri takla atmasını istiyorum bir yerde kuşların kuyruklarının ucuna makas vurun takla atışı güçlenir diye duymuştum sizce doğrumudur ? napmam lazım cevaplarınız için şimdiden sağolun...
TAKLA ATIŞININ GÜÇLENMESİ HUSUSUNDA YAZABİLİRİM .

FAKAT ;TAKLACI KUŞU HAKKINDA * YORUMA GİRMEM .* HERKES BRANŞINDA ,UZMANLIK ALANINDA...BİLGİLER PAYLAŞMASI UYGUN OLUR.

GÜÇLENME İÇİN ;
.......................
BİT,PİRE,DIŞ PARAZİT OLMAMASI
SİNDİRİM SİSTEMİNDE ,KURTLAR OLMAMASI
HER HANGİ BİR HASTALIK BARINDIRMAMASI
KÜMESTE HAVA AKIMINA MARUZ KALIP ÖZENSİZ HAVALANDIRMA NEDENİ İLE HER DAİM * KIRGIN OLMAMASI..
PERFORMANS İÇİN UYGUN BESLEYİCİ GIDALARIN SEÇİLEREK VERİLMESİ
EK GIDALAR İLE TAKVİYE YAPILMASI TAZE ELMA,PORTAKAL,MANDALİNA,HAVUZ ..GİBİ MEYVELERİN SIKILAN SUYUNUN SULUKLARINA KONMASI
EĞER BAHÇEDE BESLENMİYOR .ÇATIDA BESLENİYORSA YEŞİLLİK İHTİYAÇLARININ ,ŞİFALI BİTKİLERİNİN SUNULMASI ,SERVİS EDİLMESİ..

HURAFELERİ BIRAKALIM ; ** KUYRUK KESİP UMUTLANMAYALIM. ** HİZMET EDELİM .KARŞILIĞINI BEKLEYELİM..KANAATINDAYIM..

Hocam çok sağolasın bu saydıklarının yararı büyük gibi görünüyor nasıl olsa bolca vitamin mineral kumu v.b kuşlarda baya yararlıdır makas vurma felan yalan heralde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri