Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cembascan1990
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Bascan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
İyi akşamlar abiler 35 tane taklacı kuşum var birinin iki gözündede yara var diğer bi kaç tanesinin ayak parmaklarında ve ekleminde yaralar var siil şeklinde ben fox dan şüphelendim birde size sorayım dedim saygılarımla

Canım kardeşim aklı başında bir delikanlıya benziyorsun şu foks dediğini bir aç da öğrenelim yazıyı yazarken bir de görsel yapıp resim gönderseydin çok daha iyi olurdu ben müneccim değilim ama senin yazma ve anlatımın mantar oluşmuş ya kümesinin yanında tavuk var yada kuzu veya koyun var insanlar için mantar için krem (Prefazrın)var eline bir ince eldiven geçir göz kenarlarına ve ayaklarına sür üzerine de bir kaç gün sonra birkaç damla hiprodoksi damlat geçer selamlar.

abi buyur resimler ; kuşların bazılarının parmaklarında var ne yapayım lütfen yardım

Ekli dosyalar

• 20141004_182131.webp
    20141004_182131.webp
    571 KB · Görüntüleme: 1,515
  • 20141004_181907.webp
    20141004_181907.webp
    331 KB · Görüntüleme: 1,436
  • 20141004_181912.webp
    20141004_181912.webp
    294.3 KB · Görüntüleme: 1,440
  • 20141004_181810.webp
    20141004_181810.webp
    345.8 KB · Görüntüleme: 1,446
abi buyur resimler ; kuşların bazılarının parmaklarında var ne yapayım lütfen yardım

Canım kardeşim Bayramın mübarek olsun yanılmamışım Prefzırın insan ,çin mantar ilaçını al o mantarlı yerleri çıplak elle hiç tutup bir yerine sürme eldiveni eline geçir diş macunu gibi olan kremi mantar olan yerlere güzelce sür eğer 3-4 kuşta varsa ayrı bir bölmeye al göz etrafında varsa oralara da sür birde Hiprodoksi al eczaneden 1 hafta gözün üzerine damlat bir iki damla sonra kremi sür diğer yandan ayaklardakine yanlız kremi sür bir hafta kadar sonra birşeyi kalmaz selamlar.

Seninde bayramın mübarek olsun abi ;hiprodoksi yi anladım abi de diğer ilacın adı ne nerde bulurum (diş macunu gibi olan)

POX ( ÇİÇEK ) .. VİRÜSEL , BULAŞICI ..
TEMİZLİK ÖNEMLİ.
VİTAMİN VERİLİR.
DEZENFEKTAN OLARAK EN İYİ - ÜRÜN - BU DURUMDA * ÇAMAŞIR SUYUDUR . *
GÖZTAŞILI ÇÖZELTİ İLE SİLEREK SİVİLCELER KURUR. GÖZ KENARINA DA SÜRÜLÜR..İÇME SULARINA DA 3 LİTREYE PİRİNÇ TANESİ UYGUN ORANDIR.BU ÇÖZELTİYE BAŞKA ..İLAÇ KONMAZ.
GEÇMİŞ OLSUN .

Türker abicim hayırlı bayramlar göztaşı çözelti demişsin pek anlamadım bu ilacı(maddeyi) nerde bulurum ismi fiyatı nedir biraz daha bilgi verırmsıın saygılarımla

Canım kardeşim yazıların başını okuyup cevap verme telaşına girmene gerek yok sonuna kadar okumanı tavsiye edicem hastalık foks değil POX birde koyun keçi tavuk gibi hayvanlardan kuşlarını uzak tut ya kümesine yakın veya aynı yerde Türker ağabeyin herhalde bilgisayar başında değil Mahalle veya semtinizde aktar var ise GÖZTAŞI alacaksın bir küçük kaba 2 adet pirinç tanesi kadar koy su masmavi olacak eline de eldiven geçirip pamuk yardımıyla mantarlı bölgelere sür .Veya benim dediğim hala ısrarla ismini soruyorsun insan içim kullanılan mantar kremini al birde Hiprodoksi al onu kullan oda aynı işi görür ondan sonrada vitamin yüklemesi yap selamlar.

Ahmet ağabey bu göztaşı içme sularınada katılıyor mu

Canım kardeşim göztaşı dezenfekte edici bir maddedir içme sularına tabirini anlayamadım çünkü zehir içerikli bir madde olduğudan insan kullanımı hakkında bilgim yok kuşlar için 3 lt ye iki pirinç tanesi kadar koyuyorum selamlar.

Geri