ACİL YARDIM !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingbeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kingbeyaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nasuh esved
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Seçiniz
kinG cinsi güvercinim var bir çift diyorum fakat birine paça var fakat duruşu kinge benziyor ürktüğü zaman
ayrıca dişi olanda paça yok ve ben dişinin ilk defa bugun etrafında dönüp öttüğünü gördm
bana bi yardımcı olURMUSUN DİŞİ ÖTERKEN karşisinda cam vardı yansımasına ötüyordu fakat aynı boy aynı renk hatta hep aynı duruşu yapıyorlar dişiler ötermi ve
ikisininde gagasını çekiyorum paçalı olan kendini çekiyor paçasız hareketsiz fakat ikisisnin de kuyrukları havaya kalkıyor çözüm yolu bulamadım bikaç fom sitesinde de baktım kingler paçasız oluyormuş fakat görseniz ikisini de aynı hiçbir frkları yok birinin paçası var birinin yok ikisi de ürkdüğü zaman tam bir kiing duruşu yapıyor ve kuyrukları kısa

Dişi kuşlarda öter ancak erkekler kadar haybetli değildir ötüşleri. Ötüşü heybetlimiydi ? Yoksa çakma erkek gibimi ötüyordu ?

ilk defa ötdüğünü gördüm zaten 1 haftadır bende erkek dediğim kadar değil 4 kere ötdü en fazla heybetli değildi.

O zaman bir sıkıntı yok dişidir o kuş.

baya bir kurumuş ot alıp durdukları yere attım kümesin içine sağına soluna bıraktım fakat ağızlarıyla 1 kere olsun taşıdığını görmedim birde yumurtlaığını benim mi yapmam lazım ve bir yere kapatmam mı lazım yoksa bende 1 tane çift olduğu için yaklaşık 1 metre kare alanda 2 metre yükseklşkte bir yere besliyorum o alana saıyorum ama durdukları yani saman attığım yerin altında bir de olur ya diye kutu yaptım tam hapislik hapsetmem gerekiyormu kenevir denedim ağızlarına tek tek attım kaç gündür de yemlerine kaarıştırıyorum ama dişide ses seda yok erkek baya ötüyo bugun camda yansımasına öttüğünü gördüm dişi de tık yok . ?? çiftleştiremedim bir türlü.. remen dişi vermiyor bu kadar ısrarcı bi dişi daha görmedim ben :D

Geri