Acil yardim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
İyi günler arkadaşlar, iki gün önce balkonda bembeyaz bir güvercin buldum. Ayaklarina saç topagı dolanmışti ilk olarak onu temizledim sonra ayaginin yamuk bastigini ve yarasi olduğunu fark ettim. Türünün ne olduğunu nereden geldiğini ve napacagimizi bilmiyoruz. Simdilik evin içinde kutuda duruyor bulguru ve suyu var kutunun üstünü actigimizda ucmuyor insandan da çok ürkmuyor animasyon kuşu olabileceği fikri var kafamizda. Ayagi için ne yapabilirim, iyileştikten sonrasi için disari salsam yaşayabilir mi veya nasil sahiplendi de bilirim. Yardimci olursaniz çok sevinirim caminin acimasi ve bir zarar gelme ihtimali beni çok uzuyor. Allah rizasi için fikirlerinizi paylasin:(

Resim atabilirseniz yardımcı olmaya çalışıyım , ayağınıda çekip atın birde neredesiniz eğer yakınlardaysanız ilaç yardımı yapabilirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-09-25-15-24-35-1.webp
    Screenshot_2016-09-25-15-24-35-1.webp
    41.5 KB · Görüntüleme: 561
  • Screenshot_2016-09-25-15-26-03.webp
    Screenshot_2016-09-25-15-26-03.webp
    29.8 KB · Görüntüleme: 569
Malesef ayağına yapılacak bir şey yok. Doğuştan yada sonradan atlattiği hastalıktan dolayı ur çıkmış. Başka bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor ve dediğiniz gibi gösteri kuşu olarak kullanılmış olabilir o cinsten. Doğada kendi başına yaşayamayacaktır.

Canım kardeşim kuşun tam net görüntü yok ama Kelebek veya Selanik ( Paçalı Dönek ) olabilir bana göre ufakken üzerine basmışlar veya araya sıkışmış yaşamına engel bir hali yok ayaklarındaki kirlenmeyi bir kaba su koyun kuşun sırf ayaklarını sokup bir temizlemeğe çalışın bir de varsa evde teremisin sürün ondan sonra bir resim atın kutunun ağzını açık bırakın birşey olmaz selamlar.

Çok sagolun bilgi verdiğiniz icin. Yarin bi veterinere de gösterelim dedik arayinca ücretsiz ilgileneceğini söyledi. Ayaklarini da bi zarar gelir diye temizleyemedik yikayalim bari.

Geri