Acil yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkondakikus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ayse
Meslek
Ogretmen
İlgi Alanı
Merhaba.
Balkonuma kuş yuva yapmıştı. Ben de yumurta olayını hiç düşünemedim. Kuş çıktıktan sonra balkon camini kapattım :( 1 gün hiç giremedi. Sonra aklıma geldi, baktım ve yumurta gördüm. Cami açtım. 2 gündür gelip yatıyor ama artık 24 saat boyunca yatamadigi için civciv çıkmaz diye düşünüyorum :( ve çok vicdan azabı çekiyorum. Lütfen bilgi verir misiniz? Suan boşuna mı yatiyor hayvancagiz :(

İçerdeki yavrunun ölümü kaç günlük gelişme sürecine ve hava şartlarına bağlıdır eğer yavru içerde baya gelişmiş ise birşey olmamıştır ama daha yeni gelişmeye başlamış ve hava çok soğuk kaldı ise yavru ölmüştür . Ben derim ki artık olan olmuş zaten çıkar ise görürsünüz çıkmaz ise de görürsünüz yani beklemekte fayda var diyebilirim vijdan azabı cekmenize de gerek yok sonuçta istemeyerek olmuş inşallah ölmemiştir diyelim . Eğer ben emin olmak istiyorum yavru öldü mü ölmedi diye merak içersinde iseniz fazla öner mesem bile yumurtayı çok narin bir şekil de fazla sallamadan alıp karanlık bir oda da flaş ışığı tutarak yavrunun yaşayıp yaşamadığını anlayabilirsiniz . Nasıl yapılır detaylı anlatım yapın diyorsanız YouTube da güvercin yumurta dolu boş konturolü videolarını izleyerek yapabilirsiniz.

Daha yumurtanın ilk günleriydi sanırım :( Çünkü yuva yapalı sadece birkaç gün olmuştu. Hava aşırı soğuk değildi. İnşallah bişey olmamıştır yavrucaga :( diğer söylediğiniz şeyi yapmaya cesaret edemeyeceğim. İlk söylediğinizdeki gibi ancak bekleyerek gorebileceğim o zaman ve dua edeceğim. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Eğer yuvada 1 yumurta varsa 2.yi yumurtlamadan yatmayacağı için herhangi bir olumsuzluk olmaz yavru gelişiminde.
İnşallah sağlıklı büyütürsünüz yavruları

Geri