ACİL YAVRU SORUNUM VAR VE HİÇ KİMSE İLGİLENMİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zekihan_zekihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zekihan konya
Meslek
AMATÖR FUTBOLCU
İlgi Alanı
Kediler
SLM ARKADAŞLAR benim kuşlarım yumurtluyor ,yavru çıkıyor tüyleri ve renkleri gelince ölüyor ne yapabilirim hiç yavru alamıyorum yardım ederseniz çok makbule geçer :hayir:

merhaba,
siteden "tüye girememe", "yavru hastalığı" veya "genç kuş hastalığı" gibi arama yaparak sonuçlarına bakabilirsiniz. mümkünse kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız! Gerekli tahlilleri yaptırmanız faydalı olacaktır. vakit yoksa; güncellenebilen bu döküman https://goo.gl/TVOLqb açılınca ctrl+f tuşlarına basıp, çıkan kutucuğa tip2 yazıp, ok tuşlarına basarak konuyu bulup dikkatlice okuyunuz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. geçmiş olsun..

zekihan_zekihan' Alıntı:
SLM ARKADAŞLAR benim kuşlarım yumurtluyor ,yavru çıkıyor tüyleri ve renkleri gelince ölüyor ne yapabilirim hiç yavru alamıyorum yardım ederseniz çok makbule geçer :hayir:
guvercin-ilaclari-ve-vitaminleri/bir-cok-hastalik-ve-tek-ilac-ile-cozum-turker-oden-t20444-170.html

üstteki linkte mevcut ilaçlar oldukça yüksek fiyatlı. 17 yaşındasın , eğer daha ucuz bir metod olsun dersen.
ECZANEDEN ;
LARGOPEN 250 TOZ ( 1 ÇAY KAŞIĞI )
SANASOL VİTAMİN ŞURUP ( 1 KAPAK )
NİDAZOL YA DA FLAGYL ŞURUP ( 2 KAPAK ) 2 LİTRE DİNLENMİŞ SUYA HER AY 6 GÜN KOYARAK BU SORUNDAN KURTULACAKSIN.BU DÖNEMDE TEMİZLİK ,HİJYENE ÇOK ÖZEN GÖSTERMELİ.
BU TEDAVİ E-COLİ ,SALMONELLA ,TRİKOMANIASİS , ...FAYDA SAĞLAYACAKTIR..

OCAK AYINDAYIZ.MAYIS AYINA KADAR HER AY 6 GÜN HER GÜN TAZE HAZIRLAYARAK. KULLANMANI ÖNERİRİM..
3 İLACIN TOPLAM FİYATI * 10 TL Yİ GEÇMEYECEK ! *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri