Acill Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan islameyman123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilbey sarıata
Meslek
yok
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Güvercinim Yumurtladı 2 Adet Yumurta Var Şu Anda Ama Anne Ara Sıra Yumurtaya Yatmıyor 1 gün Veya 12 Saat Gibi Bir Zaman Dilimince Acaba Bu Zaman Dilminde Yumurtanın Soğuma Gibi Yada Yavrunun Çıkmama Gibi Bir Olasılığı Varmı Yardım Ederseniz Sevinirin. :hungur:

RENKLI YAZI YAZMAK YASAKTIR LÜTFEN KURALLARA RİAYET EDİNİZ

yem su içmek için yumurtadan kalktıysa 5-10 dakkada bişey olmaz ama 3-5 sonra yatmazsa anı ısı değişiminden dolayı hayvanın yumurtası bozulur...

hidalgoo' Alıntı:
yem su içmek için yumurtadan kalktıysa 5-10 dakkada bişey olmaz ama 3-5 sonra yatmazsa anı ısı değişiminden dolayı hayvanın yumurtası bozulur...
Teşekkürler Kardeşim Tamam Zaten Yattı Çok Sağol

Sen yinede cekme bende 1 gün yatmadi ertesi gün 2. yumurtayla beraber yatdi arada bir 10 saat yatmadi ama yavru cikti.
soguk havalarda belki bu durum mantikli olabilir ama 10* derecenin üstünde cokta korkulacak bir durum degil.

Mechelen' Alıntı:
Sen yinede cekme bende 1 gün yatmadi ertesi gün 2. yumurtayla beraber yatdi arada bir 10 saat yatmadi ama yavru cikti.
soguk havalarda belki bu durum mantikli olabilir ama 10* derecenin üstünde cokta korkulacak bir durum degil.
Sağol Arkadaşım Yardımcı Olduğun İçin. :slm:

Kardeş hitaplarına dikkat etmelisin.. 27 ve 31 yaşındaki abilerine arkadaşım kardeşim diyosun :hayir: :asla:

arama yaparak hastalık ve tedavi şekilleri sitemizde mevcut ne ögrenmek isterseniz baslık açma yerine arama yapınız daha çabuk ulasırsınız geçmiş olsun

AVATARLARDA YASLAR BELLİ KONUSMALARA DİKKAT İLBEY

abilerim ben sökük besliyom açık boz kepezli kızgın araba vurdum açık boz gümüş kuyruk onlardan ne çıkar aC :hmm: İLLLL

BIRAK YUMURTAYA YATSINLAR..

SİNAN SENİ TEKRAR GÖRMEK GÜZEL. :slm:

Geri