acill yardımmmmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercin39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 581
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağdaş delioğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
arkadaşlar geçen gün arkadaşımdan bir dişi kuş aldım.kuş yeni yumurtlamıştı.kümesimde kısır kuşta vardı.bende dişinin yanında yumurtaları kısır olan çiftin altına koydum yatmadı.yumurtaları kenara koydum oda sıcaklığında üç gün beklettim.bugün kuşları beslerken fark ettim kısır olan dişi yatıyordu.hemen yumurtaları aldım altına koydum onlarada yattı. ama yumurtalar bozulmuşmudur.bunu nasıl anlarım acil yardım

[arama][/arama]
[edit]Forum Kuralları Madde: Konu - İleti gönderilirken dikkat edilmesi gerekenler

1. Başlık ve içeriğinin anlaşılabilir bir dille, imla kurallarına ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazılması, yanlış anlaşılmalara mahal verilmesini engelleyeceği gibi, diğer üyeler tarafından da daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır. IRC,MSN,CHAT lisanı ile ileti yazmak, bir büyük bir küçük harfle yazmak, tamamı büyük, tamamı kalın, renkli yazılar kesinlikle yasaktır.
• 2. Site genelinde, konular dahilinde konu dışı ikili sohbetler ve yazışmalar yapılamaz. Kullanıcılar, başka bir kullanıcının özel bilgilerini site içerisinde yazamaz / açıklayamaz.
• 3. Site ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri / kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanamazsınız. (Size karşı böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle cevap yazarak tartışma başlatmayınız ve raporlama sistemini kullanarak ilgili ileti veya başlığı bildiriniz.)
• 4. ****, crack, ***** gibi illegal konu ve yasadışı içerikten bahsetmek, forum nasıl hacklenir gibi sorular/cevaplar kesinlikle yasaktır. (Bu tür içerik ile karşılaştığınızda lütfen raporlama sistemini kullanarak ilgili ileti veya başlığı ropor ediniz.)
• 5. Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici küçük boyutlu resimler ve bağlantılar dışında gereksiz resim ve bağlantılar kullanılamaz.
• 6. Yanıt gelmeyen bir soruya "yok mu bilen", "kimse cevap vermeyecek mi" gibi iletiler yazılamaz. Bir ileti içerisinde özellikle kişiye hitaben yardım talebi yapılamaz.[/edit]
[uyari]Acil, yardım, lütfen, acil yardım vb.. başlıklar anlamsız olduğu için yasaktır. -kilitli-[/uyari]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri