Acilll!!Kuşlarıma ne saldırmış olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bozaksala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 881

Bozaksala

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Hüseyin
Meslek
Turizm
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar dün 1 tane kuşum takladan gelememişti bende aksam kümesi kapatmadım.Sabah işe giderken bakmak için dama çıktım bide ne göriyim yerlerde birsürü tüğ var hemen kümese koştum baktım kanatları çekik kuşlarım içerde uçanların hepsi ise ortalarda yok dağılmışlar diğer çatılara.İçerdeki kuşları kontrol ettim birtanesinin kuyruk üstü derisi neredesyse yüzülmüş kuyrukları kopmuş gözünün biri ise neredeyse oyuluyormuş.Kümesim 5 katlı apartmanın damında bunu hangi canlı yapmış olabilir bir fikri olan varmı? kedi olamaz çnkü apartman kapısı kapalıydı.Hala kaçtane kuşuma saldırdı bilmiyorum akşam gidince öğrenicem :( atmaca desem atmacalar öyle damlara inip kuş tutuyorlarmı? Açık bir alan olsa neyse... bizim dam güneş enerjilerinden,bacalardan geçilmiyor resmen kuşlarla boğuşmuş böyle bişey ilk defa başıma geliyor ve olay mühtemelen sabah olmuş

baykus veya puhu olabılır sansar olsa hepsını oldururdu

Bencede baykuştur..Fare veya sansar olsa kafalarını koparıp bırakır veya götürür analattığına göre hiç kayıp vermemişsin sadece yara izleri var muhtemelen baykuştur.

Baykuştur abi .

Sansar olamaz Çnkü antalyanın göbeğinde şehir içinde 5 katlı bir apartmanın damına sansarın gelebileceğini hiç sanmıyorum.Evet ortalıkta ceset bulamadım kuşlar zaten ürküp dağılmış durumdalar artık akşam bakıcam hangileri gelecek gelmicek.Baykuşlar böyle saldırıyorlarmıydı ya heralde çok aç bir baykuştu birde saldırdığı kuş yetşkin erkek küçük bir yavruya saldırmış olsa anlıcagım.Ve yaralar derin ve öldürücü değil ama kuşu baya hırpalamış sabah aspirin verdim umarım düzelir

Geri