ACİLLL YARDIM DİŞİ DOLAPÇIM AGZINI KAPATMIYR VE KEYİFSİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslan64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

arslan64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SERDAR ARSLAN
Meslek
HALICI
İlgi Alanı
Balıklar
Bugün kuşları gözlemlerken dişi dolapçımın keyifsiz oldugunu gördüm.ve agzını açıp soluyor nefs alamıyormuş gibi.agzını açıp kontrol ettm difteri deil galiba yada ben göremedim.burun delikleride tıkalı temizledim ama bi faydası olurmu bilmem.sizce sorun nedr ve kullanıcagım ne acaba??Şimdiden tşkler ilgilenenlere.

............................:UşAkTaN__SeRDaR___aRSLaN:............................

Ağzı açık duruyorsa ve hırıltı sesi geliyorsa kuş astım olmuştur. Benim bi postam öyle olmuştu veteriner böyle demişti. "monodoks" adlı antibiyotiği kullan (günde 1 kapsül ver) 2 günde düzelecektir... geçmiş olsun...

SİNAN ÖZTEKİN

Arkadaşım ilgin için saol ama bu hiçte astıma benzemiyor acaba cigerinde difteri mi çıktı yada bogazında baktm ama göremedim iltihap falan.

Benim bir taklacimda ayni sorun vardi , hap verdim hapi dahi geri cikardi yemek yiyemiyordu cok keyifsiz ve agzi surekli acikti.Son gunlerde burasi yani Hollanda cok sicak kumesim firin gibi olmustu , kusu aldim ayirdim serin bir bolgeye koydum 1 gece orda gecirdikten sonra kendine geldi.Belki asiri sicakliktan kaynaklaniyordur , kusu biraz musluk altinda da tutabilirsin ferrahlar tabi abartmayacak sekilde.

Saol kardeşim ilgin bende öle düşünüyorum sıcaklardan kaynaklanıyor galiba.birde kuşta ishal var acaba o neysen kaynaklanıyor.

arslan64' Alıntı:
Saol kardeşim ilgin bende öle düşünüyorum sıcaklardan kaynaklanıyor galiba.birde kuşta ishal var acaba o neysen kaynaklanıyor.

Kus rahatsiz oldugundan duzensiz yem yer ve duzensiz su icer ve dogaldir ki herhangi bir rahatsizlikta kus ishal olabiliyor.Ayrica yine rahatsiz oldugundan dolayi toprak/ot felan yemeyebilir bu yuzdende vitamin mineral eksikligi olusur.Kusun dengesi bozulur ve boylece ishal olma riski arttar.Kus kendine geldiginde eskisi gibi yem yiyor dolasiyor ise ishal kendiliginden gecer diye dusunuyorum.Allah kolaylik versin umarim duzelir..

Teşekkürler ilgin içn.

ornimiks ds adlı toz ilacı al.kuşa ağızan az ver sularına 2 lt ye bir tane at karıştır beş gün uygula ..çok hasta kuşuna ornitab hap ağızdan günde bir tanede verebilrsin..ben uyguladım bunu..soruna kesin çözüm...

arnold' Alıntı:
ornimiks ds adlı toz ilacı al.kuşa ağızan az ver sularına 2 lt ye bir tane at karıştır beş gün uygula ..çok hasta kuşuna ornitab hap ağızdan günde bir tanede verebilrsin..ben uyguladım bunu..soruna kesin çözüm...

Teşekkürler kardeşim ilgin için denicem dedigini.

Geri