DumanlıHastası
Üye
- Ad Soyad
- Emre Eray
- Meslek
- Elektrik Elektronik
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar fazla uzatmayacam gerçekten bilgisi olan yazsın bi dişi bi erkek dumanlı yavrularım var ortama 26 27 günlükler dişi olan 19 20 günlükken ufak ufak yem kırmaya başlamıştı şuan ağzına alıyor bırakıyor yemiyor anneleri yok elimde büyüttüm zaten lakin dişi erkeğe oranla biraz daha haraketsiz fazla yem yemek istemiyor bugün farkettim kursağında baya bi su vardı ve ben yem verirsen sürekli kusar gibi başını salıyordu ve en sonunda biraz su kustu dışkısı bi kaç gündür suluydu yani dışkı yapıyo ama 3 2 si su ama bugün dışkı normal ne bilim uçmaya falan çalışıyo kanat antremanları falan yapıyor bit ayıklama işlemini de yapıyor ama biraz korktum o kadar dır besliyorum bin bir emek veriyorum acaba bu kursakta fazla su nedendir ? Aslında duyuda kendim içiriyorum ortama 00,33ml gram ama bugün su kusması beni ürküttü bi tedavi gerekiyor mu ? İlaç olarak ne öneriyorsunuz ? vitaminform diye bi ilaç var toz halinde sularında o var acaba o mu yan etki yapmış olabilir ? Lütfen acil bi cevap yazın kuşu kaybetmek istemiyorum