Acillll yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DumanlıHastası
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 905
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Eray
Meslek
Elektrik Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar fazla uzatmayacam gerçekten bilgisi olan yazsın bi dişi bi erkek dumanlı yavrularım var ortama 26 27 günlükler dişi olan 19 20 günlükken ufak ufak yem kırmaya başlamıştı şuan ağzına alıyor bırakıyor yemiyor anneleri yok elimde büyüttüm zaten lakin dişi erkeğe oranla biraz daha haraketsiz fazla yem yemek istemiyor bugün farkettim kursağında baya bi su vardı ve ben yem verirsen sürekli kusar gibi başını salıyordu ve en sonunda biraz su kustu dışkısı bi kaç gündür suluydu yani dışkı yapıyo ama 3 2 si su ama bugün dışkı normal ne bilim uçmaya falan çalışıyo kanat antremanları falan yapıyor bit ayıklama işlemini de yapıyor ama biraz korktum o kadar dır besliyorum bin bir emek veriyorum acaba bu kursakta fazla su nedendir ? Aslında duyuda kendim içiriyorum ortama 00,33ml gram ama bugün su kusması beni ürküttü bi tedavi gerekiyor mu ? İlaç olarak ne öneriyorsunuz ? vitaminform diye bi ilaç var toz halinde sularında o var acaba o mu yan etki yapmış olabilir ? Lütfen acil bi cevap yazın kuşu kaybetmek istemiyorum

Vitaformun kusmak gibi bir yan etkisi yok
Ama yakında yem değiştirdiyseniz veya yavru iyi beslenemiyorsa ilgili belirtiler görülebilir
Burda önemli olan kuşun ateşi var mı kanat altından veya göğsünden hissedebilirsiniz
Ateş varsa vitamin ve ateş düşürücü-az miktarda
Yoksa flagyl veya mikostatin vermeniz gerekir

Vitaformun kusmak gibi bir yan etkisi yok
Ama yakında yem değiştirdiyseniz veya yavru iyi beslenemiyorsa ilgili belirtiler görülebilir
Burda önemli olan kuşun ateşi var mı kanat altından veya göğsünden hissedebilirsiniz
Ateş varsa vitamin ve ateş düşürücü-az miktarda
Yoksa flagyl veya mikostatin vermeniz gerekir
Teşekkür ederim bi kaç gündür vitaminform sularına katmıyorum dışkılarında belirtili bi değişiklik var yani normale döndü birde kuşlarda zaten üç çeşit dışkı türü varmış ürat adında hem idrar hemde böbreklerinde tarafından beyazımsı uzun dişki beni o korkutmuştu ama şuan kuşum gayet iyi sanırım vitaminformun içindeki antibiyotik ağır geldi yavrular daha 20 25 günlük ondan oldu herhalde şimdilik herşey normal tekrardan teşekkür ediyorum

Geri