ACİLLLLLL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre yarım
Meslek
SELBEST
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR TETRA 250 MG KULLANMAM GEREKTİNİ ÖGRENDİM BU SİTEDEN AMA KAÇ GÜN NASI KULLANMAM GEREKİYO BİLMİYOM YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARASAYGILAR

tetra 250 3 lt suya karıştırılıp verilir kullanım süresi 1 gündür günes alan yere koyarsanız suluğu su kırmızı ve morumsu bir renk alacaktır yani bozulur.

tetrayı kullanıcak oluğunuz zaman o gün kuşlarınıza hiç su vermeyin akşamında sularına tetra yı karıştırarak koyun önlerine hepsi içsin sonra suyu dökün.

tetra 250 yi insanlar kullanır genelde. antibiyotik ve soğuk algınlığına iyi gelir kış aylarında kuşlara verilir genelde soğuktan etkilenmemeleri için ve antibiyotik niyetine. ama bazı kuşçu abilerim bana ayda 1 kere tetra ver kuşlarına diyorlar. ben geçen sene ayda 1 kere veriyordum dışkılarında hiç yeşil renge rastlamadım bu sene vermedim dışkıların renkleri hep değişiyor.

ama bazı kuşçular da kuşları ilaç bombası yapmayın diyorlar.Ama gerçi onalrda çok sayıda çeşitte ilaç dolapları var onlardan verdikleri için antibiyotiğe karşılar xD

kusbaz123' Alıntı:
tetra 250 yi insanlar kullanır genelde. antibiyotik ve soğuk algınlığına iyi gelir kış aylarında kuşlara verilir genelde soğuktan etkilenmemeleri için ve antibiyotik niyetine. ama bazı kuşçu abilerim bana ayda 1 kere tetra ver kuşlarına diyorlar. ben geçen sene ayda 1 kere veriyordum dışkılarında hiç yeşil renge rastlamadım bu sene vermedim dışkıların renkleri hep değişiyor.

ama bazı kuşçular da kuşları ilaç bombası yapmayın diyorlar.Ama gerçi onalrda çok sayıda çeşitte ilaç dolapları var onlardan verdikleri için antibiyotiğe karşılar xD

teşekkür ederim aydınlattığınız için :) Ben de antibiyotik niyetine arada doğranmış sarımsak veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri