ACİLLLLLLLL güvercin yumurta varmı acaba QCİLL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 693
A

Anonymous

Misafir
2 TANE YENİ GÜVERCİN ALDIM VE BUNLAR EŞLEŞSİN DİYE AYRI BİR YERE KAPATTI M VE ŞİMDİ YUMURTA OLMUŞ MUDUR ACABA 1 HAFTA OLDU AYRI YERDE DURALI BİRDE ERKEK BİR KÖŞEYE GİDİYOR GUKK TARZI BİRŞEY DİYOR VE TÜYLERİNİ KIPIRDATIYOR DİŞİDE YANINDA DURUYOR ACABA YUMURTA VAR MIDIR BİDE İSHALE NE İYİ GELİR İKİSİDE İSHAL BEYAZ DIŞKI TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİ DEN CEVAPLARINIZ İçin... birde dişi 2 gündür kuyruğu yerde sürünüyor..

Kuşlarınız eşleşmiş. Yumurta öyle pat diye olmaz kuşlarınızın çiftleşmesi gerekiyor. İshalin sebebide kuşlarınıza biraz mineral takviyesi yapın. Güvercinleriniz kafese alışıksa salın alışık değillerse kanatlarını bantlayıp kafesin önünde yem, toprak vs yemelerine müsade edin.

EVET DOĞRU DİYOSUNUZ KUŞLARIMIZ İSAL VE BETON ÜZERİNDELER ALIŞIKLAR AMA EŞLEŞSİN DİYE BAŞKA BİR YERE ALDIĞIMIZDAN DOLAYI KUŞLARIMIZ GÜNEŞ YÜZÜ VE TOPRAK GÖREMİYOR....

BİRDE KUŞ BUGUN IYICE KOTULEDİ TAM DA EŞ OLMUŞLARDI ACLL DOĞAL ÇÖZÜMM ÇÜNKU BU İLÇEDE GUVERCİNLE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY YOKK OFFFFFFFFF KUŞLARI DIŞARI ÇIKARDIM HİÇ KAÇAMIYO BİLEEEEEE İSHALLLLL YEŞİL İSAL YAPIYO BUGUNN ALLAH RIZASI ICIN LUTFEN CEVAP

Canım kardeşim bu tür yazı ve yazışmalara genel olarak cevap ben ve benim gibi düşünenler cevap vermiyor ilk önce yazışma nikini değiştir ki senin ciddi bir yazışmacı olduğunu anlayalım ikincisi hastahanelerdeki acil butonu gibi acil başlığını kullanma kuş iki dakikada eş olup yumurta yapmaz sana dolu gelmiştir yani kıçında yumurta vardır en sonda ya sülfamazetin veya nuframisin al ishalini kesmeye çalış ilçenizde bu ilaçları satan yoksa pirinçi kaynat suyunu kuşların önüne koy veya pipet yardımıyla kursaklarına boşalt ve yem yerine kırık pirinçleri önlerine at veya 1 litre suya 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şekeri iyice suyla karıştırıp önlerine koy içsin veya gursağa boşalt selamlar.

Geri