adalı taklacı video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuschu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
maşallah güzel kuş allah sağlıcakla uçurmak nasib eder inşallah

Bana göre iyi bir kuş . Maşallah elineze sağlık , paylaşımınız için çok teşekkürler . zira çok fazla oyun video'su izleme şansımız olmuyor .. selamlarŞEREF

Selamlar.Ben taklacılardan pek anlamıyorum ama az çok oyunlarını seyrettim.Maşallah kuş yüksekten güzel kapatıyor,taban taklasıda var.Fişeklemeside iyi sağa sola kaymıyor düz çıkıyor.Videoda bikaç seferi boş geçiyor ama okadar kusur kadı kızındada olur :) Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

selamunaleykum
herkezin ii si deyisik oluyor bana gore ii tabi ciplak gozle izleyen sizsiniz sizede yeterli geliyosa soylenecek bisey yok huzurlu gunlerde ucurmanizi dilerim
saygilarla ferhat

selamlar .

videoyu paylaşım olması amacı ile siteye ekledim.kuşun iyi olduğunu göstermek veya övgü alması amacı ile değil.yapılan yorumlarada teşekkür ederim.sizinde belirttiğiniz gibi iyi kuş video veya benim kanatimcede buna artı olarak yarışmalarda alınan puanlar ile belli olmaz yanıltıcı olur.iyi kuş seyircisini kendi bulur.

kendini öven imamım cemaatı az olur.

kuschu' Alıntı:
kendini öven imamım cemaatı az olur.

Böyle kuş uçurduğun zaman kendini öveceksin değerli kardeşim.En doğal hakkın..Video eklemek hem cesaret hemde emek ister.
Hem kuş hemde siz Sonuna kadar övgüyü hak ediyorsunuz.
Ankaradan selamlar

Geri