adana aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tunahan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tunahan akgün
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
bugün damızlıklarımı yedekçi alıcaktım bi abimin önermesiyle 1 çift yedekçi adana aldım
besleyen abilerime bi sorum olacak adanalar ii yavru bakarmı
bunlarda resimleri

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    439.4 KB · Görüntüleme: 1,950
  • 2.webp
    2.webp
    328.9 KB · Görüntüleme: 1,839
kardeşim bu kuşuna göre değişir mesela benim kümesimde bango takımım çok güzel yavru bakarken postalarım bakamıyor

evet abi her kuşun yavru bakanıda vardır bakmayanıda benimde hünkarilerim ii yavru bakıyor ama ben adanaların genelde ii yavru baktıklarını duydum zaten aldığım yer adanaları yedekçi olarak kullanıyormuş 4 tane yumurta koy yine bakar dedi.bu arada kuşlar çok iri :)

adanalar genelde iri olurlar bence sen denemek için ilk kendi yavrularını al bakalım nasıl bakıyorlar ondan sonra yavru sürersin altlarına bu arada makaslamanı tavsiye ederim gördüğü her dama atıcaktır

kendi yavrularına baktırmıycam çünkü başka yedekçim yok demkeşlerimde yumurtaya yatmayı bilmiyor mecbur şansımı denicem demkeşlerin yumurtalarını sürücem altına

tunahan' Alıntı:
evet abi her kuşun yavru bakanıda vardır bakmayanıda benimde hünkarilerim ii yavru bakıyor ama ben adanaların genelde ii yavru baktıklarını duydum zaten aldığım yer adanaları yedekçi olarak kullanıyormuş 4 tane yumurta koy yine bakar dedi.bu arada kuşlar çok iri :)
Konu ile ilgili değil ama yine de söylemeden geçemedim, ben kelebek besliyorum birgün kaçak adana geldi benim kuşların yanında martı gibi duruyordu çok iriler gerçekten. :)

Geri