ADANA DAN DALICILAR..2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan galapagos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

galapagos

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa koçak
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Dostlar bunlarda diger posta...

Ekli dosyalar

• Resim 031.jpg
    Resim 031.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 1,444
  • Resim 032.webp
    Resim 032.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,407
  • Resim 040.webp
    Resim 040.webp
    1,005.3 KB · Görüntüleme: 1,477
adana da besliyorum..

arkadaslar bu adana kuşları sinekten aşagıya sıkarak mi iniyor özelliklerini bilen biri varmı ?

:::::::::::::)

Çok heybetli duruyorlar.Maşallah sağlıklılarda.Bol yavrulu bir sezon dileğiyle.Saygılar...

kardes siz kuş gormemişssiniz bunlar ne yhawwD::D bklein resimleri katinm gorursunuzz

herkes bu kuşlardan hem uçum hemde tip olarak daha iyisini görmüştür arkadaşım ama nezaket icabı öyle diyorlar yoksa bizde gördük daha iyisini hem uçum olarak hemde şekil olarak lütfen insanları aşağılayıpda hevesini kırma

en iyi kuş emek verdiğin kuştur.maşallah nazar değmesin

yılan5' Alıntı:
kardes siz kuş gormemişssiniz bunlar ne yhawwD::D bklein resimleri katinm gorursunuzz

demşsin , neye göre vardın bu sonuca bilmiyorum , herkesin kuşu kendinegüzeldir , varsa sende dahaiyileri davet etde bir izleyelim , kuş yerde değil havada belli olur

halkalı' Alıntı:
yılan5' Alıntı:

demşsin , neye göre vardın bu sonuca bilmiyorum , herkesin kuşu kendinegüzeldir , varsa sende dahaiyileri davet etde bir izleyelim , kuş yerde değil havada belli olur
kuş havada belli olmazsa tavada da tadı olmaz zaten

Selamın aleyküm arkadaşım İZMİR de kuş besliyorum.Sizin kuşlarınızdan açık renkli 2 çift almak isterim.Mümkünse ve iyatı nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

Geri