ADANA,DAN DALICILAR 3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan galapagos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

galapagos

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa koçak
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
ADANA DAN DALICILAR BEYAZ,SAFİ,MAVİLİ ZIRHLI

Ekli dosyalar

• Resim3 125.webp
    Resim3 125.webp
    846.8 KB · Görüntüleme: 1,797
  • Resim3 134.webp
    Resim3 134.webp
    898.9 KB · Görüntüleme: 1,668
  • Resim3 127.webp
    Resim3 127.webp
    942.2 KB · Görüntüleme: 1,753
merhaba arkadaşım birşey sormak istiyorum,dalıcılar yakın başka kümesten pırıltı görürse orayada dalarlarmı,ben Ankarada taklacı besliyorum,bu sitede Adana dalıcılarını gördüm cevap yazarsan sevinirim maaşallah kuşlarda güzelmiş :slm:

Bu daha çok senin güvercini yetiştirmene baglı,geçen hafta adana nın bir köyüne gittim,köy yaklaşık 70 hane ve bu 70 haneden 50 si güvercin besliyor dikkatimi çeken ise her damda güvercinler açıkta dolaşıyor ama 5-6 yerde de kuş uçuran var hiç bir kuş hiç bir dama bakmıyor, dedigim gibi bu sizin yetiştirmenize baglı....selamlar

maşallah güzel kuşların var galapagos iyi günlerde ucurman dilegiyle.safi ve beyaz çiftlerin güzelmiş.safi ve beyaz çiftler kendi kapı cücüklerin mi yoksa denk mi getirdin.renk uyumu süper olmuş.başka resimlerinide bekliyoruz.eline emeğine saglık.

Teşekkür ederim kemal bey..soy isim benzerligimizde var sizinle bende

özür dilerim yazım yarım kaldı..bende mustafa koçak safi öncümdür, dişi sini bir arkadaş tan aldım renk uyumunun da farkında olmanıza sevindim.. çogu kişi bu detayı atlıyor ama buda benim için önemli....selamlar

Vay Mustafa Koçak soydaşım memnun oldum.4 parti resimlerinide gördüm çok begendim.Eline emegine saglık.Uçurdugun postalardan biraz bahsedersen seviniriz.selamlar

satılık renki adana dalıcı postan varsa alıcıyım
fiyat belirtirsen sevinirim

olmadı tel=
05424649205

Geri