Adana Fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elemim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

elemim

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış yoleri
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Bende Bİr çift Adana almak istiyorum fiyatları konusunda yardımcı olur musunuz ???????

ELEMİM

edirne kapı pazarında haftasonları cıkıyor adana ama fıyatlarıonı sormadım hıc, ilgilenmedıgım ıcın fakat cok pahalı olduklarını sanmıoyrm

Kayseride 15 YTL ama her zaman bulamazsınız.

selmalar kardeşım benım adanalarım var eger kı adanaalmak ıstıyorsan dogru bır secım yapmışsın onlar ayrı bırşey anlatamıyorum, fıat yazmışsın fıatları degışır 10 ytl den başlar 2 -3 mılyara kadar cıkar ve adanalarda bır öncu ucurulur bır takıpcı yanı 2 takıpcı ucurursan ındırmesı zor olur bu şu demek takıpcı ucuz öncu pahalı yanı 10 cıft adanan varsa 3 u oncu olmalı eger zevk almak ıstıyorsan parlagı gösterdıgınde ayagının dıbıne ınmesını ıstıyorsan öncu şart yanı 50 100 gözden cıkar... benım adanalara bır bak ıstersen.... ercıyes unv erdal adanalı.. :hhh:

adanalar ayrı bır zevkdır...

bırde bu adana kusları bakıcı olarak kullanıldıgında yavruya cok fazla baktıgı ıcın öldürüyor dıye duymustum ben, kursak yapıları farklı oldugunu solemıslerdı bılen varmı bende bır cıft alıp bakıcı olarak kullanmayı dusumde bı ara

monarozza' Alıntı:

cok evcıl hayvanlardır hıc urkmeden elınden yem yıyebılırler
arkadasım bu bolmelerdekıler tasmı acaba? koyma sebebın nedır bır faydası varmı?

o taşlar kuşun yumurta baktıgı yerdır oraya yumutlar ve yatar erkeklı dışılı eger yumurta buyutecek kuş arıyorsan candır al yanı kırmaları onlar ıyı bakarlar adanaları heder etme... :asla:

tesekkürler
yardımlarınız için

ELEMİM

evet o bolmedekıler taş kuş oraya yumurtlar ve yumurtaya yatar erkeklı dıılı bakarlar adanaların yavrularını öldurdugu nu hıc görmedım ama genelde kotu kuşlara baktırırlar yumurtaları cunku terformansı duşurur cucuk buyutmek... :heyo:

bu bendwe vardı bi arkadaşa verdim oda öldürmüş bunun gibi dişisi olanları beklerim bide manararozlu ne sein sen nerde oturuosun [email protected]

Ekli dosyalar

• Goruntu(585).webp
    Goruntu(585).webp
    85.6 KB · Görüntüleme: 924
Geri