adana güvercinimin agzında yara çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan varlı_iletişim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet varli
Meslek
cep teknik servis
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
selamun aleykum ustalar benım adana guvercınımın agız kenarı hanı yavruya bakarda sarı gıbı olur aynı o şekıldı bır ıkı gun gectıkce çogaldı daha evel de aynı olmuştu kuşumun bırınde olduydu saglıklı gorunuyo ama yara buyuyo gıbı acaba urmu dedım olamaz herhal yardım beklıyom aciiiiiiiil şimdiden teşekurler

Merhaba arkadaşım kuşun bir resmini çekme imkanın yokmu?Yanlış anlama sonuç alma itibariyle daha çabuk olurdu.Bana kalırsa kuşunda çiçek var.Gün geçtikçede ilerliyor.Resim olmayınca kesin bir şey diyemiyorum.Forumda yazdığım hastalık hakkında geniş bilgi var.Kuşundaki hastalık belirtisine uyuyorsa ona göre uygulama yaparsın.Sen genede etrafında bir bilene sor vakit geçirmeden.

öncelikle teşekur ederım ılgınıze yarı ben fotosunu çekerım koyarım bıde bu çiçek hastalıgına bakim tedavısı falan

varlı_iletişim' Alıntı:
öncelikle teşekur ederım ılgınıze yarı ben fotosunu çekerım koyarım bıde bu çiçek hastalıgına bakim tedavısı falan
çiçekse bir güm önemli değil ama pamuksa bir gün cok önemli çünki cok hızlı yayılır kesinlikle ihmal etmemem lazım ve kümesteki bütün yavrulara geçer.

selam tüg yapismistir ondan olabilir ? balgamlimi kus eger bagamliysa tüg cek kuyrugundan bitane temiz bogazini temizle bide devamisin hapi al eczaneden sari iri bir hap tanesi 60 kurus ez toz haline getir kasigin ucuyla boazina dök bir iki defa yap bakalim gececekmi?

öncelıkle etmış oldugunuz ılgı ve alakadan dolayı sıze cok teşekur ederım arkadaşlar evet ıyıce kontor ve araştırmalardan sonra açiçek olması kanaatıne vardım ve de yapacak hıçbirşeyınde olmadıgını gordum tek care beklemek vede sonucu gormek hayırlısı bu kuşumda ölürse şayet bırakabılırım kuş beslemeyı hep hedıye ve degerlı olan kuşlarım tek tek oldu kuş kalmadı yahu ne dıyım ya sansar belası kedı belası şimdide hastalık belası valla kuş kalmadı ya saglık olsun çok teşekurlerımı sunuyorum ılgınızden dolayı saygılarımı sunarım

Canım abıcım hastalık geldi diye kuş beslemeye küsülmez.Çiçek hastalığı oldunu öğrendin ya oda güzel bir şey ayır kuşu güzelce ayrı bir yerde tedavi et.Bunun tedavisi forumda ayrıntılı bir şekilde yazıyor.Sakın agız kenarındaki tomurcukları kesmeye filan kalkma çok kötü kanar orası ellerinlede fazla dokunma temas etme bulaşma riski olabilir.Sana geçmiş olsun.Benim 1 ay önce 20 tane öldü.Kuş yok diyorsan ben sana 1 çivt renkli postalarımın güzel yavrularından hediye ederim.Senin canın sağolsun.

Geri