adana güvercininden anlayanlar içeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

edido

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mümin
Meslek
karatas
İlgi Alanı
Kuşlar
öncelikle ilk adana ile tanişmam havadan tutmamla basladi. ucurdum dalişini gördüm çok meraklandim.vs..izmirde oturuyorum burda bu kusu bilen bile azdir pazardan 1 çift adana aldim renkleri limoni-kırmızı tonlarinda ilk geldiklerinde yumurtladilar 5 aydir yumurtlamiolar yawru alamiyom.++ hiç ucmuyorlar erkek kart(yaşli)dişi arada ucuyo hyr yawru alsam yeticek izmirde söyle sağlam adana satan bi ark lazim...

slm arkadaşım ben mersinde oturuorum dişi kuşu uçurma benje çünkü ücürursan gidebilir istersen ben sana burdan genç adana kuşu bulabilirim [email protected]

Yaşlı kuşların iyi bakılması gerekiyor yumurtlama olayına devam etmeleri için ancak şöyle bir durumda söz konusu olur dişi olan kuşu muayene ederek yumurta kesesi önünde beze olup olmadığını kontrol etmelisin genelde kart kuşlarda görülen yumurta kesesinin ön kısmında olusan beze yumurtlama olayını durduruyor bu bezenin işi bilen biri ya da veteriner tarafından cıkartılması gerekir. Eğer böyle bir durum yoksa yine kusun yaslı olusu yumurtayı dizememesine sebebiyet vermis olabilir kalsiyum eksikliğini gidermeni öneririm. Grit tası bu konuda etkili olacaktır bazı kuslarda kanatları cekilince ya da kırpılınca yumurtlamayı kesebilir kusun kanatlarının tamamlamasini sağlamani öneririm nedenler coğaltılabilir eğer beze ya da ur yoksa tekrar yumurtlayacaktır.

Saygılar..

arkadaşım izmirden nevzat diye bir arkadaşıma sürekli kus yolluyorum NEVZAT AK adanalıyım ben sana sitemin adresini vereyim oradan bak istedin olursa sana yardımcı olurum
www.kuscuuemre.tr.gg

Geri