adana güvercinleri resimleri (patikli ,paçalı adana güvercini)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selcuk.brkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
S

selcuk.brkl

Misafir
satıcı degiliz sadece bu benim en büyük hobim :D kendi damızlıklarımızdan alınan yawrulardır adana incirlik de beslemekdeyiz derdimiz hava atmak degil sadece görmenizi istedim tşkrler.

Ekli dosyalar

• y1p0-fztfScVnNbBU5x5msVGZb3gbuftqWZYbckZafOfzoV9euyryUE1KHABtUfNfFCxaHVKiN7VeQ[1].webp
    y1p0-fztfScVnNbBU5x5msVGZb3gbuftqWZYbckZafOfzoV9euyryUE1KHABtUfNfFCxaHVKiN7VeQ[1].webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 8,150
  • y1p7Cp843iJTuc_cqHLMKkDb8nDhpyWeACXpkCeg4WbyyvziYXFHhU0yUCXqGBHXi-DAPVOB_FYJeo[1].webp
    y1p7Cp843iJTuc_cqHLMKkDb8nDhpyWeACXpkCeg4WbyyvziYXFHhU0yUCXqGBHXi-DAPVOB_FYJeo[1].webp
    22.5 KB · Görüntüleme: 7,538
  • y1p9iEub88XxVUKGm3GWScKY85BTlxlBP4rOnR5YtoCOz8_ninpSMoFgme7GJVmYqhiP7Z1T_yb3lY[1].webp
    y1p9iEub88XxVUKGm3GWScKY85BTlxlBP4rOnR5YtoCOz8_ninpSMoFgme7GJVmYqhiP7Z1T_yb3lY[1].webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 7,714
güvercin resimlerim

adana inçirlik selcuk.brkl sevgilerler

Ekli dosyalar

• y1pK4lSo1Ig9UMAhsMGe5VFqeN87_GKxcDrrybxR0DfMg0T0QjtxWrOlRB10k7xObcAWguJ5YQryec[1].webp
    y1pK4lSo1Ig9UMAhsMGe5VFqeN87_GKxcDrrybxR0DfMg0T0QjtxWrOlRB10k7xObcAWguJ5YQryec[1].webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 8,033
  • y1pmx31GHftzdDau4QVvOFwwS3pMJr1JSd0C6N7rByvb5B0z1Nq2gwlgHRaXajpLQpMC6bdVowXQDY[1].webp
    y1pmx31GHftzdDau4QVvOFwwS3pMJr1JSd0C6N7rByvb5B0z1Nq2gwlgHRaXajpLQpMC6bdVowXQDY[1].webp
    20.7 KB · Görüntüleme: 7,524
  • y1pxy3Wla8X8ecvwnYDFZnwtbCXg5G4UAmzy-ilmRVW9vLbBnmMPnqnAWatemmKHw_9TRkgicjppAo[1].webp
    y1pxy3Wla8X8ecvwnYDFZnwtbCXg5G4UAmzy-ilmRVW9vLbBnmMPnqnAWatemmKHw_9TRkgicjppAo[1].webp
    15.7 KB · Görüntüleme: 7,293
güvercin resimlerim

selcuk.brkl sevgilerle

Ekli dosyalar

• y1pHa1Py8Cyl1pfbhP6aqMjmQNg6Uv6dYqv0RxpuK5vL5egvKXxotoF0m_VNhVEn33kLO_7LnSHYDI[1].webp
    y1pHa1Py8Cyl1pfbhP6aqMjmQNg6Uv6dYqv0RxpuK5vL5egvKXxotoF0m_VNhVEn33kLO_7LnSHYDI[1].webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 7,384
  • y1pbdYKncUy8Te4mE3Edjt7geUzqmMWJwyxQK3IAWi3Sb2OdlUg-LR5V2_u3bxu1da9UU8pn15wYKo[1].webp
    y1pbdYKncUy8Te4mE3Edjt7geUzqmMWJwyxQK3IAWi3Sb2OdlUg-LR5V2_u3bxu1da9UU8pn15wYKo[1].webp
    22.7 KB · Görüntüleme: 7,555
  • y1pOd6R7lmYEbT3BajuHAaY5Q0sjippxbsVoKaFyiPI4fenUA_85WYou8_-Tk0-K1Tk7ewlXbAzgjQ[1].webp
    y1pOd6R7lmYEbT3BajuHAaY5Q0sjippxbsVoKaFyiPI4fenUA_85WYou8_-Tk0-K1Tk7ewlXbAzgjQ[1].webp
    17 KB · Görüntüleme: 7,732
güvercin resimlerim

selcuk.brkl sevgilerle

Ekli dosyalar

• y1pd50UEenz5Sf1b_ic0e8jlywIJNdnza-rffqdbDiQ-SVq5a-drVTkcCmnPUssgQ1xngEqP8bhpyU[1].webp
    y1pd50UEenz5Sf1b_ic0e8jlywIJNdnza-rffqdbDiQ-SVq5a-drVTkcCmnPUssgQ1xngEqP8bhpyU[1].webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 7,501
  • y1pdrhf7jVY1rGsoKBr_Myh-XN7naRyGy4d1TUREvD_03ruRSf4PXn941yxbCIMKrAjWBnstK-XZC4[1].webp
    y1pdrhf7jVY1rGsoKBr_Myh-XN7naRyGy4d1TUREvD_03ruRSf4PXn941yxbCIMKrAjWBnstK-XZC4[1].webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 7,490
  • y1pFB3c3mtKlau4D3aSHkBU1C6iEl8wE3W9aWMZyiNqF864JZrmkX6SO4YHL3CCEfrYaJVJAxVSn2U[1].webp
    y1pFB3c3mtKlau4D3aSHkBU1C6iEl8wE3W9aWMZyiNqF864JZrmkX6SO4YHL3CCEfrYaJVJAxVSn2U[1].webp
    20.6 KB · Görüntüleme: 7,504
güvercin resimlerim

sadece hastayım bu hayvanlara :D

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0009.webp
    Fotoğraf-0009.webp
    47.5 KB · Görüntüleme: 1,828
  • Fotoğraf-0016.webp
    Fotoğraf-0016.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 1,966
güvercin resimlerim

sadece bakın işde:D:D:

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0013.webp
    Fotoğraf-0013.webp
    45.3 KB · Görüntüleme: 1,275
  • Fotoğraf-0016.webp
    Fotoğraf-0016.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 1,080
güvercinlerim

tşkr

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0010.webp
    Fotoğraf-0010.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 6,237
Re: güvercinlerim

merhabalar, masallah cok guzeller, ayrıca ben bunların paçalısını daha önce görmemiştim.

Re: güvercinlerim

tşkrler evet bunların pacalı olanlarıda var ama söz konusu olan paca veye renk degil sadece iyi olması öenmli

HANİ Bİ KELİME VARDIR ARTIK O ALBÜMLERDE BELKİ COK KONUSULMASINDAN BELKİDE NAZAR NE DİYECEGİMİ BİLMİYORUM AMA BU RESİM SİTEDE DEGİL EVİMİN HER KÖSESİNDE ASLI DURACAK BELKİ ADANADA BELKİDE BASKA YEDE EŞİ ENDER CIKACAK Bİ KUŞDU TEK UMUDUM YAWRUSUNUNDA KENDISI GİBİ OLMASI KUŞ OLMADIGINDAN DEGİLAMA BU COK FARKLIYDI :banane:

Ekli dosyalar

• y1p0-fztfScVnNbBU5x5msVGZb3gbuftqWZYbckZafOfzoV9euyryUE1KHABtUfNfFCxaHVKiN7VeQ%5B1%5D.webp
    y1p0-fztfScVnNbBU5x5msVGZb3gbuftqWZYbckZafOfzoV9euyryUE1KHABtUfNfFCxaHVKiN7VeQ%5B1%5D.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 3,009
ARKADAŞLAR ABİLER KARDEŞLER YORUMLARINIZI BEKLIYORUM TANISALIM KONUSALIM RESİMERE BAKIPTA CIKMAYIM BU Bİ HASTALIKSA HEPİMİZ HASTAYIZ BU HAYVANLARA YORUMLARI BEKLIYORUM SİTEDEDE YENİYİM TANISMAK KONUSMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZSIN SELCUK.TŞKRLER :unlem:

:heyo: usta kuşlar gayet güzel nerde besliyon resimdeki patikli zırhlı ve mavili zırhlı çok güzel nazar değmesin [email protected] :tamam:

Merhabalar,

Kusların sekil olarak güzel ve bakımlılar Allah nazardan saklasın. Adana ırkına bu sekilde gönül vermiş kisileri görmek beni sevindiriyor. ßende Seyhan da besliyorum [email protected] msn adresim görüşmek üzere.

Saygılar..

Merhaba abi bu pacalilar nerden kaynaklaniyor? Ben bunu önceden kirma san ediyordum. Ama duyduma göre haz adanalida pacali ola biliyormus. Ayrica ben adana kusuna yeni basladim su an bende kimse ucmuyor. Henüz tercubem yok insaalah zamaninda oturur sadece temel bilgileri var. Adana disinda alason ve kücüklüymden beri Takla besliyorum. Kuslarinda massallahi var hem o dolap'da cok ilgimi cekdi, almanyada dolap yok hic görmedim. Sadece adana besleyiciler barahanin icinde kapakli yuvalarin icinde besliyorlar. O da cok güzel bir sistem. Saygilarimla Ismail.

selam öncelikle sakar ve aynalı harika görünüyor eline sağlık güzel bakmışsın, yalnız şunu belirtmek isterim kuşları çok harmanlamış sın yani karışık besliyorsun bir cinsin üzerine yoğunlaşsan iyi olmaz mı şimdiden kazasız belasız iyi uçuşlar dilerim, ayrıca adanadamı besliyorsun kuşları.

arkadasim kuslarin cok güzel görünüyor heleki kacirttim dedigin zirhli.olan hep iyi kusa olurmus.umarim ucuslarinda büyük zevk alirsin.yanliz temizlik konusunda ,o kuslara izgarasiz yuvalik yakismiyor.böyle güzel kuslari kendi diskilarinin icinde beslemeye nasil gönlün razi geliyor bilmiyorum ama bugün olmazsa yarin diskilar yüzünden kuslarinin alta düsmesi kacinilmaz.birde yerde yem atarak besleme olayida hastaliga davetiye.kendin bile tahtadan cakabilecegin yemlikle en azindan kuslarin gezinip diskisini biraktigi yerde yemlemenin önünü kesmis olursun.kuslarin gercekten güzel veucus olarak görmesemde güzellikleri ile gercekten övgüyü hakediyorlar.saygilar..

kemalovun' Alıntı:
selam öncelikle sakar ve aynalı harika görünüyor eline sağlık güzel bakmışsın, yalnız şunu belirtmek isterim kuşları çok harmanlamış sın yani karışık besliyorsun bir cinsin üzerine yoğunlaşsan iyi olmaz mı şimdiden kazasız belasız iyi uçuşlar dilerim, ayrıca adanadamı besliyorsun kuşları.

kemal bey gözümden kacmis olabilir ama baska cins kus göremedim.hepsi adana ama eger renklere cins diyorsaniz,adanada renk ayrimi yapilmaz.aynalisida bir maverdiside.yeterki dilediginiz gibi dalsinlar.saygilar.

abi bende mersindenim adana pazarında sakarlar ne kadar yani normal uçurulacak bi çift kuş ne kadar isterler burdaki fiyetlerdan ucuzmuşta

valla pacalı posta ılk defa gordum guzel kuslar mıs bol yavru alırsın ınsaallah

selçuk bey merhaba

kuşlarınızı yerde izledik sanal olarak birde havada izleyelim müsait birgün..

Selçuk bey öncelkle sevgi ve saygılarımı sunarım bende adana kuşlarını yıllardır besleyen biri olarak şunu belirtmek isterim,daha önceki mesajımda kuşları harmanlamışsın derken cinslerini değil renklerini belirtmiştim örneğin iyi bir damızlık çift denk getirip (Zırhlı-Şami-Sakar vs.) o nesli yetiştirmeyi denesen daha iyi olur bence,gerçi böyle damızlıkları bulmak kolay değil ancak sende biliyorsun kuş sevdalısı olan bizler herşeyin en iyisini yapmaya çalışırız bunun içinde büyük emek,sabır,tecrübe gerektirir bu sitenin amacıda bilgi birikimini paylaşmaktır,sen yinede kuşları fazla renklendirme bir renk üzerine yoğunlaş,bilmiyorum belki benimle aynı fikirde olan yada olmayanda vardır,tekrar gönderdiğin resimler için emeğine sağlık.(Yeni resimlerini bekleriz)

NOT:Kaçırdığın Zırhlın içinde üzüntümü paylaştığımı belirtirim

kardeş kuşların maşaa
çok güzel beyaz hastasıyım satmak istersen alabilirim ben urfadan hüseyin cep.0546 590 8484 cevap bekliyorum

Selçuk Bey Merhaba;
Kuşlarının maaşllahı var.Havada da böyle güzellerdir umarım.Zırhlın çok güzel.Benim paçalı Adana hastası olduğumu bilirler.Bu yüzden o kuş benim nazarımda ayrı.Allah a emanet ol.

Saygılar...

slm arkadaş ya sen gercekten güvercinden anlamyrsn yada gercekten parik görmemişsin hayatında pacalı adana güvercini yaz ondan sonra entır yap 133650 cıkla orda görürsün kaan ben tanışmak istersen numara var orda

Re: adana güvercinleri resimleri (patikli ,paçalı adana güvercin

SOFİ' Alıntı:
yerde güzel kşlar havada görmek lazım

bu kadar kararlı konusuyorsan buyur havada konusdurda görelimm kusura bakmayasın ama benden meraklı oldugunu sanmıyorum

yorumlarınız için tşkrler devamını bekliyorum yeni uçuş sezonunda meraklı arkadaşlara başılar yeni resimleri en kısa zamanda ekleyecegim

benim ekledigim resimler silinmiş benim artık bu site ile hiç bir baglantım yokdur ne hakla kendi resimlerimi silme hakkı buluyorlarsa onu anlamıs degilimm ben becerebilirsem geri kalan resimleride silecegimm ...........................................................................

Geri