adana inçirlikden danacı hüseyin güvercin resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan danacıhüseyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin
Meslek
danacı
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
cok tşkrler herkeze işşahlahh tanışmak mümkün olur sizlerle

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0013.webp
    Fotoğraf-0013.webp
    62.8 KB · Görüntüleme: 2,431
  • Fotoğraf-0009.webp
    Fotoğraf-0009.webp
    62.1 KB · Görüntüleme: 2,768
  • Fotoğraf-0008.webp
    Fotoğraf-0008.webp
    58.2 KB · Görüntüleme: 2,556
resimlerim

tşkrler herkeze

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0011.webp
    Fotoğraf-0011.webp
    65.3 KB · Görüntüleme: 2,776
  • Fotoğraf-0012.webp
    Fotoğraf-0012.webp
    50.4 KB · Görüntüleme: 2,788
  • Fotoğraf-0014.webp
    Fotoğraf-0014.webp
    60 KB · Görüntüleme: 2,433
resimler

danacı hüseyin

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0010.webp
    Fotoğraf-0010.webp
    66 KB · Görüntüleme: 2,358
Re: resimlerim

selam huseyin kardes adanalarin guzel bende senin kuslarinin yanina eklemek ve paylasmak istedim

Ekli dosyalar

• PICT0084.webp
    PICT0084.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,394
  • ADANA YAVRU DEDE KORKUT TORUN.webp
    ADANA YAVRU DEDE KORKUT TORUN.webp
    233.6 KB · Görüntüleme: 2,450
  • ADANA YAVRU SIYAH BEYAZ.webp
    ADANA YAVRU SIYAH BEYAZ.webp
    190.1 KB · Görüntüleme: 2,367
Re: resimlerim

bunlar bu senenin bazi yavrulariydi saygilar

Ekli dosyalar

• iyilik ne olsun senden ne haber 050.webp
    iyilik ne olsun senden ne haber 050.webp
    1,012.6 KB · Görüntüleme: 2,287
  • iyilik ne olsun senden ne haber 049.webp
    iyilik ne olsun senden ne haber 049.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,371
hüseyin abi slm lar olsun nsılsın burdada karsıma cıkdın helal sana sezonu acdını duydum cayını içmeye gelirim hazırla kuşları dilimden düşmezsin yoksa :D görüşmek üzere.

selam soylermisiniz adanada adanalarda kirmizi goz varmidir ?varsa bir sakincasi varmi yoksada kirmizi gozlu adanalar nerdendir ve ulkemiz bu kirmizi gozlu adanalar( beyrut ) dedikleri irklardanmi girmistir ? aydinlatan bir arkadasim olursa memnun olurum saygilar

slm abi maşallahı war kuşlarının nazar deymesin hele çülüklerin çok güsel bol yavrular..

Sakarların iyiymiş bilader iyi gülerde uçur inşallah

musa celik' Alıntı:
selam soylermisiniz adanada adanalarda kirmizi goz varmidir ?varsa bir sakincasi varmi yoksada kirmizi gozlu adanalar nerdendir ve ulkemiz bu kirmizi gozlu adanalar( beyrut ) dedikleri irklardanmi girmistir ? aydinlatan bir arkadasim olursa memnun olurum saygilar

Musa bey benim bildigim kadar, kirmizi gözlüler suriyelerden gelme. Ayrica kirmizi gözlü adana hic görmedim. Sadece suriyelerde gördüm.

Saygilarimla

ilginç kuşlar. yavru beslemeleri ve uçuş performansları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.saygılar.ÖMÜR DENİZ.

Kuslarınız güzel kafa sekilleri aynı kandan geldiklerini düşündürüyor doğrumu düşünüyorum bilmiyorum. Güle güle ucurmanızı dilerim.
Adana ırkı kusların gözleri genelde ELA renkte olur çakır ve kırmızı gözlü adanalarda mevcuttur ancak nadir gözlenir kusun göz rengi, tüy rengi fark etmez yeterki istenilen ucus, parlak performansını versin ;)

Saygılar..

:? :heyo: cülükleri yerdemi sökyon

pompacı ersin nasıl uçurabili
yormu bu sezon hüseyin kardeş

hüseyin bey merhaba

sizi duymuştum ama tanışmak kısmet olmamıştı kuşlarınızın secerelerinden bahsedebilirmisiniz biraz..

SelamLar Hüseyin Hocam Kuslarin Yerde Ve Dolapta Güzeller Havada Nasillar Merak Ediyorum Kismet Olursa Adanaya Gelecem Yakinda izleme Firsatim Olur insallah..Allah Kuslarina Zeval Vermesin Güle Güle Ucurman Dilegi iLe..

abiler bende bi adana var siyah satılıktır alıcıvarsa [email protected] eklesin k.i.b

kuşlarınızın içinde dönek ve kelebek ıekı güvercinlerde mi var????

ya kardeş kuşları n güzel bol cülük almalar satlık varmı
varsa
almak isterim aksarayda besliyorum adanada baş gelemedim 3 sefer çaldılar
1çift öncü

slm bilader bende adanadan ama antalyada besliyorum bendekilerde tırnagına kadar patikli adana misiste de var gndrdn orya kerim diye aarkadaşta daha dorrusu akrabam tanışmak isterdim numaranız göremedim aramak icin musait oldugunuzda grşelim 0543 940 28 48 den benim numarm görüşmek üzere bilader allaha emanet ol

Geri