Adana kuslari Fransa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrullah94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Emrullah94

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emrullah savas
Meslek
Ogrenci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Slm, Has adana kusunu fransaya nasil getirebilirim bilgisi olan cvp verebilirmi lutfen Tessekurler.

Hava yolu ile taşımacılık yapan firmalar ile konuşursun, evcil hayvanlarında taşınabileceği ambar - depo kısımları var uçakta, tel güzel bir kafese koydurursun, yemlik olarak muhabbet kuşlarının derin yemliklerinden, suluk olarak da papağan suluklarından taktırırsın, (taşıma da veya türbülansta dökülmesin diye) verdirirsin uçağa, fransa da havaalanında karşılarsın. (bedeli hakkında bilgi veremem onu da bi zahmet hava taşımacılığı yapan firmalardan birisini arayacaksın, MNG kargo ve YURTİÇİ kargonun avrupa ya hava yolu ile taşımacılıkları var bildiğim kadarı ile)

Tesekkurler cevap icin.

Uçak kargo ve diğer türde kargolar kuş konusunda acımıyor malesef, kesin karar ile kuş almıyorlar ben konuşmuştum yakın zamanda.

Kardeş forumda "DONEKCI" nickini kullanan Uğur GENÇ adlı bir kardeşim var burada tanıyıp çok sevdiğim, izmir'de oturuyor Ankara'ya kuş getiremedik ona göre sen hesapla.

Tmm tsk bende artik burada aramaya baslicam ..

Bir tırcı ile anlaşacaksın el altından kaçak olarak o saklayarak götürüyor belli zamanlarda yemini ve suyunu veriyor.Tırcılarla konusman lazım benim bir çok tanıdıgım benden alıp götürdüler.

Geri