adanalarım(kendi kanlarımdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shmet0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

shmet0101

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet erdem
Meslek
ögrnci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
emeklerim:)

Ekli dosyalar

• IMG_2235.webp
    IMG_2235.webp
    454.3 KB · Görüntüleme: 2,138
  • IMG_2219.webp
    IMG_2219.webp
    302.1 KB · Görüntüleme: 2,087
  • IMG_2213.webp
    IMG_2213.webp
    203.2 KB · Görüntüleme: 2,126
Kuşlar güzel resimlerde güzel emeğine sağlık sağlıklı bol yavrulu bir sezon dileğiyle.

adanalarım..2

..

Ekli dosyalar

• IMG_2223.webp
    IMG_2223.webp
    253 KB · Görüntüleme: 2,104
  • IMG_2227.webp
    IMG_2227.webp
    93.1 KB · Görüntüleme: 2,133
  • img_2703.webp
    img_2703.webp
    3.4 KB · Görüntüleme: 2,110
Re: adanalarım..2

Merhaba ahmet kardeşim şu kuşun dalış resmini görene kadar bu kuşlar bu hantallıkla nasıl uçuyor diye düşünürdüm.Bizim manisada bu tip kuşlardan fazla beslenmiyor.İrilinden hantal olduğunu sanırdım demekki değilmiş.Sağlıklı bir şekilde beslemen dileğiyle iyi günler.

Re: adanalarım..2

fatih Eroğlu' Alıntı:
Merhaba ahmet kardeşim şu kuşun dalış resmini görene kadar bu kuşlar bu hantallıkla nasıl uçuyor diye düşünürdüm.Bizim manisada bu tip kuşlardan fazla beslenmiyor.İrilinden hantal olduğunu sanırdım demekki değilmiş.Sağlıklı bir şekilde beslemen dileğiyle iyi günler.
merhabalar fatih bey...dediginiz gibi oldukça iri kuşlar insan nasıl havalandıklarına şaşıyor:) ama yere inişleri ve o andaki çıkardıkları hava akımının sesi;insanı yüce yaradana hayran bırakıyor...türkiyeye ait bi ırkımız oldugu için daha çok üretilip tanıtılması taraftarıyım..güzel yorumlarınız için saolun..saygılar

slm ahmet gardaşım bende bu kuşları hiç gerçeğini göremedim bizim buralarda bulunmuyo yani besleyen yok maşallah güzel kuşlar sanırım filo uçucusu denen ırklardan bunlar yavruya nası bakıyolar ne kadar uçuyolar rica etsem özelliklerini anlatırsan bizi aydınlatmış olursun saygılarımla........amasyalı...

amasyalı' Alıntı:
slm ahmet gardaşım bende bu kuşları hiç gerçeğini göremedim bizim buralarda bulunmuyo yani besleyen yok maşallah güzel kuşlar sanırım filo uçucusu denen ırklardan bunlar yavruya nası bakıyolar ne kadar uçuyolar rica etsem özelliklerini anlatırsan bizi aydınlatmış olursun saygılarımla........amasyalı...
slm amasyalı kardeşim..bu ırkımız adana devlapı olarak biliniyor dünyada filo olarak bilinen kuşlardan değil..genelde 3 tanesi bir uçurulur istenilen yükseklige geldiklerinde beyaz bir kuşun kuyrugundan tutularak kanat çırptırılmasıyla aşagıya dalarlar ortalama 150 metre yükselip saatte 120-170 km arası hızla aşagı dalar..yavru bakımları çok iyidir oldukça benmserler yavrularını kışın bile kolay kolay yavru zahiyatı olmaz ama genelde yavru besletmeyiz bu kuşlara daha hızlı yaşlandırıyo ömürleri boyunca bikaçkez oda öncü dediğimiz pırıltıya en duyarlı kuş haricidir..,diger bakıcı kuşlar(ki biz çandır deriz)besler genelde yavrularını..ama artık adanada ne yazıkki insanlar bunu hayvan sevgisinden degil birbirlerine hava atmak egolarını tatmin etmek içi besliyolar:)onlara göre en iyisini besleyen adam bana göre en çok emek veren,emegini ençok seven adam...saygılarımla

ustam adanların kafa yapısı falan güzel yanlız arap beyaz kanatlı adanada nedense tozluktan cıkmış pacaya dönüşüyo ustam o kuş o pacaları kuşu kötülüyor haberin olsun

Kumsaz' Alıntı:
ustam adanların kafa yapısı falan güzel yanlız arap beyaz kanatlı adanada nedense tozluktan cıkmış pacaya dönüşüyo ustam o kuş o pacaları kuşu kötülüyor haberin olsun
siyahlı kuşa sakar diyoruz..hocam o tozluklar adana kuşlarının iyilerinde olur genelde tırnaklarına kadar patikli kuşlarımızda var adanada,kuşlarda önemli olan dalış hızı yere dalarkenki baskısıdır..patikli,çoraplı olması yada olmaması sadece görsel açıdan deger katar kuşa..ama asla deger kaybettirmez:)yorumun için sagol..

Sn AHMET bey İZMİR BUCA da kuş besliyorum.Dönek ırkı güvercinlere bakıyorum.Sizin güvercinlerinizden yavru kuşlarımı uçurmak için 2 çift almak isterim.Açık renkli lerden fiyatı ne olur.Yardıcı olursanız sevinirim.Mail adresim [email protected] ilgilenirseniz sevinirim

sakar cülük o s1yah olan benim yan catimda adana besleyen abim var bende cözdum bu adana isini izlemesi cok zevkli tavsiye ederim

kuşlarınızın fotograflarını bızımle paylastıgın için teşekur ederım ayrıca harbıden artık kuş beslemek sevgıden cıktı gosterıye dondu eskılerde kuşunu yakaladın mı gelım almasına gerek yoktu kendımız gotururduk şimdilerde yan dama konsa çıkıp alıyorla buda ınsanın güvercın beslemekten bazen nefret ettırıyo ama herşeye ragmen güzel bı hobi saygılar

varlı_iletişim' Alıntı:
kuşlarınızın fotograflarını bızımle paylastıgın için teşekur ederım ayrıca harbıden artık kuş beslemek sevgıden cıktı gosterıye dondu eskılerde kuşunu yakaladın mı gelım almasına gerek yoktu kendımız gotururduk şimdilerde yan dama konsa çıkıp alıyorla buda ınsanın güvercın beslemekten bazen nefret ettırıyo ama herşeye ragmen güzel bı hobi saygılar
bu sebepten dolayı kuşlarımı arkadaşıma verdim arada ziyarete gidip izliyorum..işin kötü tarafı kuş besleyenleri çogu hırsız,işsiz güçsüz gezen aylak adamlar adanada,sizde bilirsinz..ben ewde yokkken kuş sormaya geliolar ev ahalisinide böyle insanlarla muhattap etmek istemedm..insan delikanlı olsun kuş herzaman bulunur izlenir..önemli olan insanlık..sevgiyle kalın..

Ahmet Merhaba Kardeş;
Kuşların çok güzel.Güle güle besle.Patikli sakarını çok beğendim.Allah a emanet ol.

Saygılar....

Geri