adenovirüs YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

muygun

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet UYGUN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Balıklar
arkadaşlar adenovirüs yani genç kuş hastalığıyla nasıl mücadele ediyorsunuz? kartlık tüyünü düzen sonbahar yavrularım sanırım genç hastalığına yakalandılar.ölümler başladı gençlerde.ve bu kuşların hepsi aşılı.TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
bu hastalık için ERKANMİX isminde bir ilaç varmış.bu ilacı kullanan faydasını gören varmı

Bu hastalıkla kimse mücadele etmiyor anlaşılan!

Kuşlardaki hastalık belirtilerini tam anlatırmısın, yem yemesi, soluk alması, isal veya kusma varmı, mumkünse resim yolla.Kuşlarda adeno virus olduğu kanısına nasıl vardınız ?Bu mevsimde kuşlarda en cok raslanan hastalık,
TRİCHOMONİASİS (CANKER) hastalığıdır.Tedavisi gambamix tablettir, 2 gun kullanıyorsun ilk günde faydasını göreceksin, bu kuşlar tedavi edilmezse, her kumeste bulunan salmonella, e-koli ve bircok benzeri hastalık kuşa yerleşir ani ölümler başlar.

gökay' Alıntı:
Kuşlardaki hastalık belirtilerini tam anlatırmısın, yem yemesi, soluk alması, isal veya kusma varmı, mumkünse resim yolla.Kuşlarda adeno virus olduğu kanısına nasıl vardınız ?Bu mevsimde kuşlarda en cok raslanan hastalık,
TRİCHOMONİASİS (CANKER) hastalığıdır.Tedavisi gambamix tablettir, 2 gun kullanıyorsun ilk günde faydasını göreceksin, bu kuşlar tedavi edilmezse, her kumeste bulunan salmonella, e-koli ve bircok benzeri hastalık kuşa yerleşir ani ölümler başlar.
bu hastalık sadece genç kuşlarda oluyo yavru tüyünden kart tüyüne geçişte ve genellikle son aşama olan boyun ve kafa tüyünü düzerken öten kuş ötmez oluyo yazılan dişi durgunlaşıyo.keyfi kırılıyo karın ağrısı oluyo yeme gelmiyo hafif yeşilimsi isal oluyo ve bunlar genellikle 1 günde oluyo (mesela bugün gayet sağlıklı ötüyo uçuyo yiyo içiyo ertesi gün bakıyosun hasta.yani hastalık ben geliyorum diye hiç sinyal vermiyo) en fazla 3 gün içinde ölüyo.

Yavru kümesini ayırmanız lazım, kümesiniz cok kalabalıksa, bu hastalık kart kuşlardan geciyor yavrulara, yavruların bağışıklık sistemi gelişmediği için, bunun yanında yavru kuşlar sitrese meyillidir, tüy zamanı.

Geri