adıyamandan hasan beyin şebap dişileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostum hasan beyin dişi şebaplarına maşallah diyelim beyler ..boy olarak bir dişi de olması gerekenin üzerin de kuşlar bunlar ne dersiniz..

[email protected]

Bukadarı da fazla ama pes yani Ali abi Hasan bey bunlar ne yahu kırkbirkere MAŞALLAH gözlerimin pasını sildiniz bunları birde havada görmek mümkünse en kısa zamanda seyretmek dileğiyle paylaşımınız için çok teşekürler bol yarular sağlıklı kümesler dilerim.

hüseyin abı benim olan hakan abınındır tabı hakan abının olan sızındır nedemek adıyamna gelırsenız unutmayın kardesınız hasan emrınızde ewım ewınız dır rahatca dıyebılırsınızkı adıyamnda bır ewımız war sağolun

adıyamanhasan' Alıntı:
hüseyin abı benim olan hakan abınındır tabı hakan abının olan sızındır nedemek adıyamna gelırsenız unutmayın kardesınız hasan emrınızde ewım ewınız dır rahatca dıyebılırsınızkı adıyamnda bır ewımız war sağolun

Hasan kardeşim aynı şey senin için Edirne de geçerlidir sağolasın'' Emir ne demek estafurullah'' kuşların çok güzel kardeşim gerçekten çok güzel ben pek anlamam taklacıdan fakat harbiden göz ve kalp okşuyor ben havada severim kuşları ama taklacılar ayrı bir meziyetle üretildikleri için''bir çok ırk gibi''bu tipte olan şebapları görmek gerçekten zor!Ali abiyide senide canı gönülden tebrikederim elinize yüreğinize sağlık paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

Selamlar. Mşallah gerçekten çok hoş görüntüleri var bu şebabların. Allah sağlklı bol yavrular almayı nasip etsin. Paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler.

Hey maşallah şebablara bakın hele.
Hasan bey gerçektende endamları süper kuşlarınızın manken gibiler.
benim bir taklacıda aradığım en büyük özelliklerden biridir bu iri olucak endamlı olucak.

Bunlar ne ya, Disimi simdi bunlar hay boylarina poslarina 41 kere masaallah allah nazarlardan korusun..
Elinize saglik bize bu guzellikleri gosterdiginiz icin...

[isikli][/isikli]:oley: ellerine sağlık adıyamanlı olmanın farkı bu :oley:

ooooo adıyamanımızn en seslı radyosu sağolun allah razı olsun

Selamlar
Hasan Bey Kuşlarınızın Maşallahı var allah nazardan saklasın sağlıklı bol yavrulu günler dilerim...
Paylaşım için Teşekkürler...

çok saygı deger arkdaslar çok tesekkur ederım dewamı gelecek allahın iznı ile hepınıze yorumlardan dolayı cok tesekkur ederım bu sıte yonetıcilerın elıne koluna saglık tesekkur ederım

S.A Hasan...

Kuslarin maasallahi var ,sana bol bol saglikli yavrular insaallah..

Birde Adiyamanin neresindensin diye sormustum.

Hayirli geceler...

sagol abı adıyaman merkezde oturuyom bugday alım satımı koyum merkeze 15 km hergun gıt gel yanı tanıdıgınız varmı benden baska adıyamanlı ???

Ben her yil Rabbim nasip ederse Adiyamana gider gelirim,insaallah bir daha nasip olursa gitmek ugrarim.Senden baskada var tanidigim Adiyamanli.

Tanidiklarimin cogu kahtali.

[email protected]

Vaktin oldugunda görüselim insaallah kurban....

sağ ol abicim bizlerle böyle görüntüler paylaştığın için ,
kuşların hepsi birbirinden güzel bol yavru alman dileğiyle..

sagol abı butaraflara nasıp olup geldığınızde unutmayın bır ewınız war tahır abı [email protected]

değerlı kuscu dostlar guvercın gercekte sanattır yasatmak ise bıze verılen bır manevı gururdur ırklarını bozmadan bır sewıyelere getırebılıyorsak ne mutlu bıze

s.a kardesım hasan bey nasılsın bakalım ne bu ıtıfatlar kusları goren sıırler dokturmeye baslamıs bu kadar ovgu sımartmasın senı. nasılsın kardesım ellerıne saglık gercekten bu kadarını da beklemıyodum allah can peklıgı versın tuyu kadar hayrını gor kuslarının ama senden bır ıstegım var bu kusları ancak resımlerde goruyoruz artık masada festıvallerde gormek ıstıyoruz. bılmıyorum benım gıbı dusunen ler varmı dır
tekrar ellerıne saglık kardesım

tabı abı ama bir kaç festıvale katıldım ama kus goturmedım yakın çevrelerde olursa miski çakirlarimin yawruları ana ve babalarından kalıplı ve güzel gelen ve goren arkadaslar dedıgınız gıbı teklıfte bulundu ama hayırlısı nasıp kısmat abı sen olursan neden olmasın gelırım yorumlar için butun arkadaslara teşekkür edrim özellikle site yönetıcılerınden bıze bu guzel sıtede yer verdıklerı için kendılerıne tesekkur edyorum saygılar

:oley: Helal olsun Hasan kuşların birbirinden güzel tüyü başına hayrını gör adıyaman radyotek ten selamlar :heyo:

maşallah güzel kuşlar.sağlıklı yavrular alırsınız inşallah...

selam kuşcu26 arkadasım bılşdıgım kadarı ıle ucum kusu beslıyosum msn eklersen konusmak isterım [email protected]

kardeşim gerçekten masallah diorum sölenicek söz yok iyi ve işi on numara bilen besleyicisin bol bol yavru almalar inş.

ilgi ve alakanızdan dolayı tesekkür edrım en ıyı kusum kumesımdekı kusumdur deyıp ısteyen herkese kapım acıktır

Hasan bey maşallah çok güzel kuşlar Allah gönlünüzce beslemeyi nasip etsin.saygılarla.

Hasancım Kuşlara diyecek bişey yok ben masa kuşundan pek anlamam biliyorsun ama görüntü çok güzel bunlar bide oyun yapsa tam süper olacak güle güle besle kardeşim allaha emnet ol.

Sebaplar tek kelimeyle Mukemmel sanki biblo gibi hepsi Masallah...

Maşallah kuşlara bak erkek gibi dişiler allah nazardan saklasın bol yavru almalar.

yorumlarınız için tesekkürler herkese uzun zamandır yoktum ama yine burdayim

Maşallahları var hakkaten.Ufak birkaç ayrıntı dışında erkekten ayırmak neredeyse imkansız bu dişileri.Allah c.c. can pekliği versin bunlara.Saygılar...

Geri