adıyamandan hasan dostum hoşgeldin sitemize

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostum hasan sitemize katılmış olmandan dolayı çok mutluyum..seni burada görmek ve bizlerle paylaşım da olacağını bilmek sevindirici bir durum ..sana hoşgeldin der yeni paylaşımlar la senin ve dostlarının beslediği güvercinleri tanımak bizleri çok mutlu edecektir..tekrar hoşgeldin der hayırlı uğurlu olmasını dilerim..

Hasan bey aramıza hoşgeldiniz.
sizleri aramızda görmek bizi mutlu eder.
umarım ailemizden memnun kalırsınız.

Aramıza hosgeldiniz Hasan Bey keyifli paylasimlar.

Hasan bey gerçek kuscular sitemize hoşgeldiniz umarım iyi zamanlar geçirirken bir o kadar da güzel bilgi dolu paylaşımlarla ortamımıza renk katarsınız tekrar hoş geldiniz.

Hoşgelmişde biz pek hoş görmedik hasan beyi ali abi

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BUNDAN SONRA SIZE ADIYAMNIMIZDA NELER YETISTIRILIYOR SIZIN GIBI DEGERLİ İNSANLARLA PAYLAŞMAK İSTERIM ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN SAGOLUN GERCEKTEN COK GUZEL BIR SITE AMAC KUS DEGIL TEK KELİME İLE DOSTLUK KARDESLIK BEN 6 YASINDAN BERI KUS BAKICISIYIM ADIYAMANLIYIM YASIM 24 SIZIN GIBI DEGERLI DOSTLARLA TANISMAMA VESILE OLAN KUSLARA GUNDEN GUNE DAHA COK BAĞLANIYORUM

KAZIM ABI NEDEN OYLE DEDIN ABI KUSURA BAKMA BILGISAYAR DONDU ONDAN GEC YAZDIM CVP SIZINLE BUNDAN SONRA UMARIM COK GUZEL VAKIT GECIRIRIZ DEDIMYA AMAC KUS DEGILDE BENIM PRENSIBIM BIZE GETIRDIĞI GERCEK DOSTLUKLAR

SAGOL HAKAN ABI SITENIZ COK SUPER HERKARESI EMEK DOLU BU EMEK BOSA GETMEMELI SIZE ADIYAMANDA ELIMDEN GELDIĞI KADAR PAYLAŞİM DA BULUNACAM EGER KABUL EDRSENIZ 18 YILDIR KUS BESLIYORUM SIZIN GIBI DEGERLI DOSTLARI BANA KAZANDIRDIĞI İÇİN ONLARİ HERGUN DAHA COK SEWIYOR WE DAHA COK ONEM WERIYOM ÇÜNKÜ SEWGİSİZ HİÇ BİRŞEY OLMAZ BESLEMYE KARAR WERDIYSEK ONLARIN TUM SORUMLULUGUNU KABUL ETMİŞİZ DEMEKTİR

HERKESE COK TESEKKUR EDERIM ASIL BEN SIZE COK TESEKKUR EDERIM BENI ARANIZA ALIP SEWGI DOSTLUK GOSTERDIGINIZ İÇİN ÇOK TESEKKUR EDERIM SAĞOLUN

saygı deger arkadaslar bana gostermiş olduğunuz ilgiden dolayı sıze cok tesekkur ederım ozellıkle hakan abı ye cok tesekkur ederım bana verdiği gorewı yuzunu kara cıkarmam inşallah en ıyı sekılde yapacağimdan şüphen olmasın hakan abı

sagol hakan abı slm tum dostlara

Aleykum selam hasan kardeşim hoşgeldin çok başarılı bir çalışma uyguluyorsun tebrik ve takdir ederim...Saygılarımla

S.A Hasan arkadasim...

Aramiza hosgeldin,umarim aradigin doslugu arkadasligi bu site bulur ve gönlünce vakit gecirirsin...

Hakkinda herseyin hayirlisi olmasi dileklerimle.

Not : Kurban Adiyamanin neresindensin ?

Selamlar.
Hasan bey hoşgeldiniz aramıza.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

hepınıze yakın arkadas lığınıuzsdan dolayı tesekkur edrım arkadaslar adıyaman merkezde oturuyorum ve bugday alım satımı yapıyorum dılerım iyi gunlerde guzel dostluklarla beraber oluruz

saygılar

saygı deger arkadaslar ımkanı olan arkadsları adıyamnadda mısafır etmekten guru r dyarım hepınıze tesekkurler

saygılar

Geri