Adıyamanlı Orhan Şebablarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhan02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

orhan02

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan BAHAR
Meslek
Kamu
İlgi Alanı
Kediler
53841812.jpg
74219955.jpg

34164596.jpg

46085273.jpg

33796616.jpg

32142233.jpg

77364099.jpg

43126357.jpg

selamunaleykum orhan bey
masallah cok temiz ve guzel fizikli hayvanlar ikinci resimdeki ozellikle durusu cok guzel gorunuyor huzurla guzel gunlerde beslemenizi dilerim paylasim icin tesekkur ederim
saygilarimla

Gerçekten çok güzeller.Allah nazardan saklasın.

iLk resimdeki miski ve son resimdeki kürenk çook aLımLı qrünüyor.saqLıkLı kuşlar allah tüyleri kadr önür versn. birde bir sorum olacak son rsmdeki kürenkte qöqüs kınası az qbi qeLdi bna ? bi açıkLık kavuşturaLım şna .s

Maşallah güzeller , ama ilk ve son resimdekiler daha çok dikkatimi çekti . selamlarŞEREF

abi maşallah kuşlarınız çok güzel ve temiz allah nazardan saklasın

Gercekten cok güzel maşallah ..

güzel yorumlarınız için çok teşekür ederim en güzeleri sizlerin olsun Allaha emanet olun

maşallah..maşallah
ALLAH huzur içinde beslemek nasip etsin

çok çok teşkür kıymetli ustam Osman YİĞİT

hayy maşaLLah arhan baba bunLar ne. aLLah tyLeri kadr ömür versn .

teşekürler CoCo StaR kardeş

S A Orhan kardeş güle güle besle ğüzel kuşlar sende bu kuşları seviyorsun demekki her kesin sevdigi bir kuş tipi var yıllar öncesi urfalı hello dayı cebeci dört yolda dükkanına çok getirir satardı nedense ben bu kuşları sevemedim gitti o zamanlar pek çok kişi şekline şemaline aldanıp hayal kırıklıgına ugramıştır kendi bildikleri kuşlara vurup çok zaman kaybettiklerini bilirim ankara kuşlarının kırılmasında bu kuşların payı büyük tür kesinlikle bunları kötülemek gibi düşündügüm sanılmasın zevkler ve renkler tartışılmaz her kes istedigini besler bizlerede saygı duymak düşer allaha emanet ol güle güle besle ha mükemmelleride vardır

selam abi bu kuşları hello dayının kuşlarıyla kıyaslama bu kuşlar türkiye çapında şampıyon olmuş kuşlar ve yavruları bu kuşlar uçuma kesinlikle gelmez çok denedim olmuyor olmazda

......MERHABA ORHAN BEY,

BENİM DALIM OLMASADA ŞEBABLARINIZ GÖZE HOŞ GÖRÜNÜYOR.TÜYÜ KADAR ÖMRÜ OLUR İNŞALLAH.GÜLE GÜLE BESLEYİN.MEHMET BEYEDE VERDİĞİ EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMASINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.

...SAYGILAR....

Hüseyin bey teşekür kuşlar tüye girmeden çekilmişti resimleri şimdi tüy bitirme aşamasında yeni resimler çekilirse onlarıda paylaşacam değerli kuşcular.org üyeleriyle

orhan02' Alıntı:
selam abi bu kuşları hello dayının kuşlarıyla kıyaslama bu kuşlar türkiye çapında şampıyon olmuş kuşlar ve yavruları bu kuşlar uçuma kesinlikle gelmez çok denedim olmuyor olmazda
S A Orhan kardeş kıyaslama yok şampiyonlukları süs kuşu dalındamı oyun olarakmı yazımdada demiştim oyun olarak mükemmelleride var bir kaç tane seyretmiştim ben eskinin oyun kuşlarının böyle şekilli kuşlarla eşleşmesinden çıkan hayal kırıklıklarından bahsediyorum geçmişte bir müddet bende böyle kuşlarla ilgilenmiştim söyledigimin senin kuşlarınla kıyaslanması söz konusu degil saygılar

güle güle besle allah bol bol yavru almayı nasip etsin.Kuşların çok asil duruyor maşallah orhan kardeş çok eskiden şebap besledim 20 sene evvel bunların zevki ap ayrı,ama çok incelik isteyen bi iş sizinki))arkadaşlardan biliyorum şebapçılardan illa bi kusur arar bulurlar.:) vay bunun boynunda leke var vay bunun belinde renk bozuk,ben herşeyden evvel renk körüyüm ayırt edemem okadar ince renkleri lekeleri.Ama senin kuşların 10 numara sebo,da anlattı güle güle besleyin..Ayrıca bi hediye yollamışsın burdan çok teşekkür ederim ankarayada bekliyorum

Çok güzel kuşlar abii güle güle huzurla besle abii

birde şampiyon olarak süs kuşu dalında mı oldu yoksa oyun konusunda mı açıklarsan abii

Saygıllarımla Yasin18

selçuk bey şebab kuşlar kardeşim mehmet in kuşları ben uçum kuşu besliyorum kuşcular org şebab kısmı olduğu için değerli kuşcular org üyeleriyle paylaşmak istedim.
selçuk bey şebab kuş söylediğin gibi çok narin kuştur çok titizlik ister yemi,yuvası,mekanı değişsin kuş kırılıyor birde bu kuşlar değişik ilerde yapılan masa kuşu yarşmalarında derece almış kuşların yavruları şimdi tüyde oldukları için yeni resim atamadım 1 aya kadar yeni resim atar siz değerli kuşcular org üyeleriyle paylaşırım şebab kuş zamanı ve mekanı müsaid olmayanların besleyeceği kuşlar. ben bu kuşlardan zevk almıyorum bana göre kuş uçacak sefere çıkarken göke doğru benide götürecek bende onunla uçacam ama nerde kısmete varsa olur inşallah saygı ve sevgilerimle

Yasin18' Alıntı:
Çok güzel kuşlar abii güle güle huzurla besle abii

birde şampiyon olarak süs kuşu dalında mı oldu yoksa oyun konusunda mı açıklarsan abii

Saygıllarımla Yasin18
yasin kardeş bu kuşlar masada duruşları ,ayakları ,gözleri,kafa,renkleri ya kısacası fiziki yapılarıyla derece girer uçumdaki gibi puanları var çiftler ve tekler bazında puan alır 1 inci 2 inci 3 üncü dereceler var ona göre madalyası kupası olur türkiye tanır o kuşları bildiğim kadarıyla seni bilgilendirmeye çalıştım

s.a orhan abi
bu güne kadar oyun kuşundan başka kuş beslemedim
hasbel kadar gezerken bir gün bir çift sivas kumrusu denk geldi çok hoşuma gittiler sordum bi abime saolsun sormam la kutuya koyması bir oldu ALLAH razı olsun
gecenlerde hediye bir çift şebab geldi sizin 1. resim hariç nerdeyse aynıları ve onlarda çok hoşuma gitti onlar içinde ayrı bir kümes yaptım sadece onlara has
ve sizin buşlarınıza denk geldim çok emek verdiginiz açık ortada çok begendim kuşlarınızı güle güle besleyin.

selamunaleyküm orhan kardeşim maşallah güzel sebaplarrın var ,biliyorumki sen oyun kuşu hastasısın .inşallah gün gelecek güzel oyun kuşlarınında resimlerini eklersin . allah gönlüne göre versin .saygılar.M .SAİM .AKYOL

sağol murat kardeş sende güle güle besle hayrını gör yorumun içinde teşekür ederim

vealykümselam değerli saim ustam senin gibi değerli bir abimin kuşlarıma yorum yapması beni çok çok mutlu eti abi tlf sana izah etmiştim bu kuşlar benim kardeşim elektirikçi mehmet in kuşları ben uçum besliyorum benim uçumların resimleri oyun kuşları bölümünde taklaci-guvercinler-taklaci-oyun-kuslari/adiyamanli-orhan-bahar-2010-yavrulari-t10551.html ustam senin kuşların yanında kuş denmez ama kendi çapımızda besliyorum saygı ve hürmetlerimi sunarım

kuslarin guzelmis arkadasim bu sebablarin piyasi nedir acaba bilen varsa soylesin lutfen almayi dusunuyorumda..

raptor01' Alıntı:
kuslarin guzelmis arkadasim bu sebablarin piyasi nedir acaba bilen varsa soylesin lutfen almayi dusunuyorumda..
kardeş benimkilere satlık değil ama piyasada 10 tl den 1000 tl kuş var tabi desen dahada profosyonel kuş olsun 1000 tl 10,000 tl arasında değişiyor kardeş yani anlayacağn kuşu bilir

Orhan Bey şebablarınız gayet güzel. Güle güle besleyin. Adıyamana selamlar..

orhan abi maşallah allahım esirgesin ne harika hayvanlar bunlar tüyünce hayrını gör

adıyamana selamlar.

Geri