orhan02
Üye
- Ad Soyad
- Orhan BAHAR
- Meslek
- Kamu
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S A Orhan kardeş kıyaslama yok şampiyonlukları süs kuşu dalındamı oyun olarakmı yazımdada demiştim oyun olarak mükemmelleride var bir kaç tane seyretmiştim ben eskinin oyun kuşlarının böyle şekilli kuşlarla eşleşmesinden çıkan hayal kırıklıklarından bahsediyorum geçmişte bir müddet bende böyle kuşlarla ilgilenmiştim söyledigimin senin kuşlarınla kıyaslanması söz konusu degil saygılarorhan02' Alıntı:selam abi bu kuşları hello dayının kuşlarıyla kıyaslama bu kuşlar türkiye çapında şampıyon olmuş kuşlar ve yavruları bu kuşlar uçuma kesinlikle gelmez çok denedim olmuyor olmazda
yasin kardeş bu kuşlar masada duruşları ,ayakları ,gözleri,kafa,renkleri ya kısacası fiziki yapılarıyla derece girer uçumdaki gibi puanları var çiftler ve tekler bazında puan alır 1 inci 2 inci 3 üncü dereceler var ona göre madalyası kupası olur türkiye tanır o kuşları bildiğim kadarıyla seni bilgilendirmeye çalıştımYasin18' Alıntı:Çok güzel kuşlar abii güle güle huzurla besle abii
birde şampiyon olarak süs kuşu dalında mı oldu yoksa oyun konusunda mı açıklarsan abii
Saygıllarımla Yasin18
kardeş benimkilere satlık değil ama piyasada 10 tl den 1000 tl kuş var tabi desen dahada profosyonel kuş olsun 1000 tl 10,000 tl arasında değişiyor kardeş yani anlayacağn kuşu bilirraptor01' Alıntı:kuslarin guzelmis arkadasim bu sebablarin piyasi nedir acaba bilen varsa soylesin lutfen almayi dusunuyorumda..