!!!!!Admin arkadaşıma bir soru!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurlu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur türkyılmaz
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Geçen gün açtığım konular kilitleniyor demiştim özellikle atmaca ile ilgili

ve görüyoruz ki burada atmaca ile ilgili daha küfürlü ve kötü başlıklar açılıyor

neden onlar kilitlenmiyorda sadece benim ki kilitleniyor

siz buna demokrasi mi diyorsunuz

lütfen admin arkadaşımız bunun izahını yapsın

basoglanh denen arkadaş benim açtığım ATMACAYA YAKALANMAYAN BİR KUŞ CİNSİ VE

ATMACA YEDİM ADLI KONULARIMI KİLİTLEDİ AMA BAŞKA arkadaşlar şerefsiz diye başlık açmış onlarınkini ise

kiltlemiyo ama haybeden konuşmayı biliyor

lütfen biri bana bunun açıklamasını yapsın

onurlu' Alıntı:
Geçen gün açtığım konular kilitleniyor demiştim özellikle atmaca ile ilgili

ve görüyoruz ki burada atmaca ile ilgili daha küfürlü ve kötü başlıklar açılıyor

neden onlar kilitlenmiyorda sadece benim ki kilitleniyor

siz buna demokrasi mi diyorsunuz

lütfen admin arkadaşımız bunun izahını yapsın

SELAMLAR
Onur Bey Sorunuza En Yakın Zamanda Yönetici Arkadaşlar Tarafından Cevap Verilecektir Fakat Sizin Bu Sinirli Tavrınızda Pek Hoş Değil Öğretmene Yakışmıcak Bir Tavır Sergiliyorsunuz Sinirli Olabilirsiniz Sizi Anlıyorum Fakat Öğretmen Olarak Örnek Hareketler Sergilemenizi Gerekmezmi Yeni Nesiller Sizlere Emanet Bunu Unutmayın...

Lütfen Adminlere Karşı Saygılı Olalım Onlar Bizler için Bu Güzel Ortamı Hazırlıyorlar ve Bizlere Sunuryorlar Öyle Haybeden Konuşuyorlar Diye Düşünüyorsanız Burda İşiniz Ne Yada Sitede Bukadar Üyenin işine Kimse Haybeden Konuşmuyor Lütfen Yazdıklarınıza Dikkat Ediniz...
Saygılarımla...
[isikli]BosnakOglu[/isikli]

basoglanh denen arkadaş haybeden konuşuyor diyorum

bide geçenlerde bana biz adaletli davranıyoruz diyordu lütfen konularıma bakar mısın

hep kilitliyor hemde sebepsiz yere

ali hakan bey bende bunun açıklamasını istiyorum işte

arkadaşımız söylesin bende öğrenmiş olurum

Ya kardesim insanlarin isleri var gucleri var insanlar burda birseyler sunmaya calisiyor, kosturup duruyorlar hepimiz nasil daha guzel bilgilere ulasirizda burda sayin arkadaslarimiza bunlari gosteririz diye ugrasiyoruz, derneklere mezatlara gidiyoruz resim cekiyoruz video koyuyoruz, Kimi arkadasimiz ise vefat etmis kuscularin bile kus soylarini takip edip sizi bilgilendiriyor ya siz saygi değer ÖĞRETMENİM siz ne yapiyorsunuz, bu insnalara birakin saygi duymayi, sadece elestirilerde bulunuyorsunuz, size bundan once cevap yazma geregi duymamistim, ama eger ki siz sayet bu sitedeki Emek veren arkadaslarim,kardeslerim hakkinda bir kelime diyecek olursaniz, o zaman ben sizin o ruyalarinizdaki sahininiz olurum, Yok şahin yemişmiş bilmem neymiş SEN NASIL ÖĞRETMENSİN? Sen insanlari nasil şiddete itersin, nasil böyle şeylere yönlendirirsin, yedinmi tamam afiyet seker olsun umarim kemikleride bir yerinde kalmamistir mazallah..

Kimse Kusura Bakmasin arkadaslar.. Belki haddimi asmis olabilirim ama sabir da bir yere kadar.

tearfulchild' Alıntı:
Ya kardesim insanlarin isleri var gucleri var insanlar burda birseyler sunmaya calisiyor, kosturup duruyorlar hepimiz nasil daha guzel bilgilere ulasirizda burda sayin arkadaslarimiza bunlari gosteririz diye ugrasiyoruz, derneklere mezatlara gidiyoruz resim cekiyoruz video koyuyoruz, Kimi arkadasimiz ise vefat etmis kuscularin bile kus soylarini takip edip sizi bilgilendiriyor ya siz saygi değer ÖĞRETMENİM siz ne yapiyorsunuz, bu insnalara birakin saygi duymayi, sadece elestirilerde bulunuyorsunuz, size bundan once cevap yazma geregi duymamistim, ama eger ki siz sayet bu sitedeki Emek veren arkadaslarim,kardeslerim hakkinda bir kelime diyecek olursaniz, o zaman ben sizin o ruyalarinizdaki sahininiz olurum, Yok şahin yemişmiş bilmem neymiş SEN NASIL ÖĞRETMENSİN? Sen insanlari nasil şiddete itersin, nasil böyle şeylere yönlendirirsin, yedinmi tamam afiyet seker olsun umarim kemikleride bir yerinde kalmamistir mazallah..

Kimse Kusura Bakmasin arkadaslar.. Belki haddimi asmis olabilirim ama sabir da bir yere kadar.
Çok güzel bi konuşma olmuş bu Serdar abi hiç kusura bakmıyorum ve arkandayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri