ADMİN ARKADAŞIMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan USTA KUŞÇU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 590
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TURANKARADAĞ
Meslek
İŞSİZ
İlgi Alanı
Kediler
SLM ARKADAŞIMBENİM AÇTIĞIM KONUYU SİLMİŞSİNİZ GALİBA ÖYLEYSE SEBEBİNİ YAZARMISINIZ BURAYA HATAMI BEN DAHİL HERKES ÖĞRENSİN:?* SAYGILAR TŞK

USTA KUŞÇU' Alıntı:
SLM ARKADAŞIMBENİM AÇTIĞIM KONUYU SİLMİŞSİNİZ GALİBA ÖYLEYSE SEBEBİNİ YAZARMISINIZ BURAYA HATAMI BEN DAHİL HERKES ÖĞRENSİN:?* SAYGILAR TŞK

bakın buradan açık şekilde site yönetimine hesap soramazsınız.
bir kural ihlali vardırki silinmiştir.
bunu özelden sorsanız daha iyi olacağı kanısındaydım.
ama madem sormuşsunuz konunuz ne idi?
herkesin öğrenmesine ne gerek var özel bir konu bu.

bakın buradada bis sürü kural ihlali mevcut.
bütün iletinizi büyük harflerle yazmak yasak!
"slm" , "tşk" gibi türkcemizde olmayan şekilde yazışma yapamazsınız!
ve sitemizle ilgili bir şikayeti taklacı güvercinlerin içine yazamazsınız!
admin arkadaşımada ne? sizin konunuz ne biz nerden bilelim derdinizi lütfen açıkca yazınki bizde cevaplayalım.

USTA KUŞÇU' Alıntı:

Turan bey merhabalar konunuz tarafımdan silinmemiş''arşivimize taşınmıştır''!Taşınmasının sebebide kurallarımıza uymadığınız içindir lütfen sitemizin kurallarını ilgili başlıklardan öğrenerek konu paylaşımı yapınız.Bizler bir çok konuyu bu şekilde taşımak zorundayız ki sitemizde düzgün kalitekli bir ortam oluşsun yapmış olduğunuz bu türde ki konuları taşıdıktan sonra her bir üyeye ayrı ayrı nedenlerini açıklayarak bilgi verirsek inanın sadece sizlere konunuzu şu sebepten taşıdık gibi konulardan başka bir paylaşım yapamayız! daha da özet bir cümle ile hepinize ayrı ayrı tek tek bilgi veremeyiz.Siz hatanızı kurallarımızı okuyarak bilecek öğrenecek ve buna göre sitemiz içerisinde paylaşımlar yapacaksınız ve bizde bunları değerlendirerek size paylaşım imakanını daha iyi ortamda sunmaya çalışacağız bu yüzden konunuz kaldırırlmıştır.''silinmemiş arşive taşınmıştır''

Yönetimimizin aldığı bir takım sizin daha iyi ortamlar da daha iyi daha sağlıklı paylaşımlar yapmanız açısından yönetimimizin aldığı kararlar vardır bu kararlar tamemen site ve üye yararına alınmış kararlar ve uygulamalardır anlayış içinde karşılayacağınızı umar kuralları okuyarak hatanızı kendinizin bulmanızı tarafınızdan rica ederim.

Anlayışla karşılayacağınızı umar iyi günler dilerim.

Lütfen ilgili kural başlıklarını gözden geçirerek bilgi edininiz.

Hatayı nerde yaptığınızı bulamazsanız burda tartışma çıkmaması için size hatanız komple oluşturduğunuz konu ile birlikte tarafımdan belirtilebilir çünkü konunuz silinmemiş ,taşınmıştır.Özelden bildirebilirim çünkü daha önce 100lerce kez aynı hataları yapmamaları için üyelerimizi uyarmıştık bence yapmanız gereken en iyi şey ilgili başlıklardan kuralları okumaktır.

TAMAM ÖZEL MESAJ AT ARKADAŞIM NEDEN TAŞINDI KONU HANGİ KURALI NASIL İHLAL ETMİŞİM YAZINKİ BİLEYİM YİNELEMEYİM HATAYI BİLMEZSEM NASIL DÜZELTEBİLİRİMKİ:?

BEN SİTENİN DÜZEN İNİ BOZMAK İÇİM MESAJ ATMADIM BİR ŞEY YAPMADIM:?BANA DEYİNKİ AÇTIĞIM KONUYA SENİN BURADA HATAN VAR HATAN ŞUDUR DEYİN BENDE SİLEYİM KOMPLE YADA AYNISINI TEKRAR ETMİYEYİM SİZ ÖYLE HEMENCECİK KAYBERDERSENİZ KONUYU BEN NERDEN BİLECEM NERDE HATA YAPMIŞIM BİLSEM ZATEN YAPMAM DİMİ:?

Tamamı büyük harflerle mesaj yazmak internette kabalık yapmak olarak adlandırılır. Lütfen tamamı büyük harflerle yazmayınız. Konunuzun silinmesi sebebine gelince aşağıdaki bağlantıdaki kuralları okumanızı rca edeceğim sizden.
rules.html

Kurallara göre sitedeki yönetici yetkilerini aşağıda yazıyorum.

Yönetici Yetkileri
1. Yöneticiler yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
2. Kurallara uymayan veya gönderdikleri iletiler ile site düzenine zarar verdikleri düşünülen üyeler yöneticiler tarafından uyarılıp, davranışın tekrarında sistemden uzaklaştırılırlar. Yeni üye statüsündeki kişiler (30'dan az iletisi olan kullanıcılar) site kurallarını ihlal etmeleri durumundan uyarılmaksızın sistemden süreli / süresiz uzaklaştırılabilirler.
3. Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı yöneticilere aittir. Kurallarda değişiklik olması durumunda kullanıcılar bilgilendirilir. Yeni kuralları kabul etmeyen üyeler, üyeliğini ve iletilerini bırakarak bir daha gelmemek üzere gidebilir.
4. Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz.
5. Her ne olursa olsun, yönetici ve diğer üyeleri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.

Yukarıdaki kural listesinden aktardığım maddelere göre buraya açtığınız bu konuda tamamen yasak olup tarafımdan kilitlenmiştir. İki gün içerisindede çöp kutusuna taşınacaktır.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri