ADMİN ARKADAŞLARA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taklacı meraklısı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 996
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turan karadağ
Meslek
kaynakçı
İlgi Alanı
Kediler
BENİM ADIM TURAN KARADAĞ.SİTENİZE ÜYEYİM.AZDA OLSA PAYLAŞIMLARIM VAR.FAKAT SON GÜNLERDE BAŞKA BİR SİTEDE Kİ HAKLI TARTIŞMAM SİTENİZ ADMİN LERİ TARAFINDAN HAKSIZMIŞIM GİBİ ALGILANMIŞ VE SİTENİZ TARAFINDAN İNTERNET DEKİ TANIYAN TANIMAYAN TÜM KUŞÇULARA MAİL ATILARAK BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM VE GÜVERCİN ALINMAMASI GEREKTİĞİ ENPOZE EDİLMEYE ÇALIŞILMIŞ.BU KONUDA BENİ TANIYANLAR KİŞİLİĞİMİ BİLDİKLERİNDEN NORMAL OLARAK İNANMAMIŞLAR DIR.ZATEN BENİ ÜZENDE İLİŞKİLERİMİN BOZULACAK OLMASI DEĞİLDİR.BEN BENİ BİLİYORUM ÇÜNKÜ.BEN BU SİTEYE BU BAŞLIĞI AÇIP HAKARET VE KÜFÜRDE YAZABİLİRDİM AMA O KİŞİLİKTE DEĞİLİM.SİZE BENLE İLGİLİ SORUNU NU ANLATAN ŞAHIS İŞİNE GELMEYEN YÖNLERİ ANLATMAMIŞ GALİBA SİZDE İNANMIŞSINIZ OLABİLİR .SİZLE ZATEN SORUNUM YOK OLMAYACAKTA.BENİ ÜZEN TEK KONU SANAL ALEMDE KENDİ DALINDAKİ EN BÜYÜK SİTE ADMİNLERİNİN BU HATAYA DÜŞMÜŞ OLMALARIDIR.TABİKİ BU SİZCE HALEN HATA OLMAYABİLİR.ZATEN O KİŞİNİN KENDİ SİTESİNDE BENİM MESAJLARIMI SİLİP SADECE KENDİ MESAJLARINI YAYINLAMASI BİLE BENİM HAKLI OLDUĞUMU İSPAT ETMİŞTİR.BİR KONUDA İKİ TARAFI DİNLEMEDEN KARAR VERENLER HATA YAPMIŞ DEMEKTİR.SİZE DEMEK İSTEDİĞİM BENİ AFFEDİN MAİLLERİ DURDURUN VEYA BAĞIŞLAYIN FALAN FİLAN DEĞİLDİR.

SADECE KANDIRILDIĞINIZI BİLİN DEMEKTİR

Yanlışınız olmasın!
Bizler şahıslar için üyelerimize mail yollamayız. Özel günlerde toplu mailler gider bunlarda 19 Mayıs, 23 Nisan, 10 Kasım vb..

Sizin adınıza herhangi bir bilgide almadık bilgide göndermedik. Başka siteyle karıştırıyor olmalısınız.

Banada sizin hakkınızda mail göndermişler ve bu mail başka siteden gelmiş.

valla beni bir kaç kişi aradı kuscular org dan geldi dediler ben kendim okumadım mail zaten bana atılacak mail değiller:?? bende şaşırdım zaten bu site adını verince ama öyle dendi:??

s a turan kardesim bir yanlıs anlama anlasılma vardır tarafımızdan öyle bir sey sözkonusu degil
bir baska yerde yapmıs oldugunuz bir tartısmayla biz neden ilgilenelim bizi ne alakadar eder mail aldıgını söyleyen arkadaslar kimse görüşün iyi anlayın dedilierle mısla musla olacak seyler degil bu da tarafımıza yapılmıs bir karalama iftira
olmus olmazmı o sizi arayanlar sizin kullanıcı adınızla burayada yazsınlar yada su veya bu desinler haberimizin olmadıgı bir sey bizim hatamız neden olsun sizde tarafınızca haklısınızdır bu sorunu bahsettiginiz arkadaslarınız çözerler lütfen takipcisi olun gerçekler ortaya çıksın adminler dediginiz için hepimizi zan altında bırakmıs oluyorsunuz okumadıgınızı söylüyorsunuz okumadıgınız görmediginiz seyleri inanarak yazıyorsunuz çelişkili bir durum hangi siteden geldi ise maille beraber buraya aktarınız lütfen sizde bizlerde anlayalım

saygılar

Değerli Türkiye Güvercin Forum Üyeleri Sitemizde Turan Karadağ İsimli Şahsın İnternet Üzerinden Kuş Satıp Dolandırıcılık Yaptığı Tespit Edilmiştir. Kendisi İle Hiç Bir Alış Verişte Bulunmamanızı Öneririz. Kendisi Sitemizden Uzaklaştırılmıştır.Kullandığı Msn : [email protected]lanıcı Adı : Turan Karadağ / Malatya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forumu görüntüle: http://turkiye-guvercin.forum-2007.com
Profili Gör: http://turkiye-guvercin.forum-2007.com/ ... references
Şifremi unuttum: http://turkiye-guvercin.forum-2007.com/ ... ndpassword

buyur turan kardesim bana da gelmiş msn adresime

TÜRKİYE GÜVERCİN FORMUNDAN ORADA SİZE YAZILANLAR HAKKINIZDAKİLER SÖYLENENLER

BUNLARDA BİZLERİ İLGİLENDİRMEZ YAPMISSINIZDA DİYEMEYİZ BİZLER DUYMADIK BİLMİYORUZ

BİLMEDİGİMİZ SEYLER İÇİNDE KİMSELERİ ZAN ALTINDA BIRAKAMAYIZ HEPİMİZ OLARAK ÖYLE DÜŞÜNMELİYİZ

SAYGILAR ALINTIDIR

abi o forum sitesi zaten olayı patlatan sizi zan altında bırakmak niyetinde değilim kusura bakmayın ben duyunca üzüldüm ondan bu başlığı açtım siz yok diyorsanızda yoktur ısrar etmeme gerek yok ilginize teşşekürler daha fazla kargaşa olmadan başlığı silerseniz iyi olur verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri