Admin ve kullanıcılara yapılan haksızlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakancamurcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan çamurcu
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
Sayın hüseyin başoğlan miski güvercin güzellik yarışmasında bazı şeylerden bahsediyor bazı kullanıcıların aynı ıp adresinden iki kullanıcı ismi açtığını yazmış ve bizi kandıramazsınız gibi saçma sapan bir yazıyla bitirmiştir. Bende haklı olarak bazı arkadaşların aynı bilgisayarı (2 kişiden bahsediyorum) kulanabileceğini söyledim bizide aynı kefeye koymayın dedim vede yine haklı olarak bunu insanlara belirtin dedim. Bunu yapmadılar ama kendileri başkalarına ait videoları sahibinin izni olmadan siteye renk katsın amaçlı yayınladılar ve diyalarki biz yayınladığımız videonun sahibi budur diye yazıyoruz dediler ben öyle birşeye rastlamadım (Tahir Kemal Bozoglu"]Kusun uctugu yer neresi ömer taniyormusun yoksa öyle rastgelemi) *"Ömer ÖZKURT"]yok tahir abi bilmiyorum yeri ) bu kişi admindir. kullanıcı buna birşey demedi onlarında işine geldi bence o zaman onlar haksız bir iş yapmış olmadılar, ama iki arkadaş aynı bilgisayarı kullandı haksız oldu bu konuda adminden şikayetçiyim birde en sonunda engellenmek gibi birşey yazmış anlamadaım hayatın sonumu bu acaba bilemiyorum.Buyrun istediğiniz gibi engelleyin ama böyle sorunlara çözüm bulamayız.

İlgili konuda yazdığım mesaj aşağıdadır.
Şimdi Arkadaşlar bir bilgisayardan farklı farklı kullanıcı adları ile üye olupta ortalığı ateşlendirmenin reklam yapmanın mantığı nedir anlamış değilim. Her zaman altınıda üstünüde çizerek bastıra bastıra söylemiş olduğum gibi, farklı kullanıcılarmış gibi yazı yazmayın. Sistem ne yapıp ne yapmadığınızı söyler bize.

• şebabcı45
    arapmardin
    her iki kullanıcıda aynı kişiler.

hakancamurcu
    ekremhoca
    her iki kullanıcıda aynı kişiler.

karaçil
    kesindönek
    kralkuscu0
    şebabcı45
    bu dört kullanıcıda aynı kişiler.

Yani bir tek bu konu için yapılmış birşeyse bu amacınız nedir anlamış değilim. Güzel bir organizasyon yapılmış, bir birliktelik kurulmaya çalışılmış ama siz gelip bunun farkında olduğunuz halde, bu güzelliğin bozulmasını sağlıyorsunuz.
Yukarıda belirttiğim kullanıcılar lütfen hangi kullanıcı adını kullanacaklarsa bana özelden bildirsinler. Bu sefere mahsus sadece bu konu için uzaklaştırma vermeyeceğim.
Lütfen bir dahada bu gibi meseleleri bize karşı yapmayın. Sadece kendinizi kandırırsınız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hakancamurcu' Alıntı:
Arkadaşlar hüseyin bey bize yazmış böyle ama kendileri kimseye sormadan başkasına ait bir videoyu sahibine sormadan yayınlıyor ona hiç bir demeyeckmi acaba merak ediyorum onada anlattım bazen kullanıcılar aynı bilgisayarı kullanıyor diye bu konuda insanları rencide etmese daha iyi olur.Haksızmıyım bilmiyorum bizi resmen sahtekar gibi adlandırdılar ya insan anlaması mümkün değil

Online olarak share paylaşımda bulunulan video sitelerinin tamamından video alır ekleriz buraya. Bu sizin olur başkasının olur bunu bilemeyiz. Eğer kime ait olduğu belliyse şu şahısın, şu zamanda, şu ırk kuşlarının videosudur diye yazarız. Dediğim gibi online video sitelerinde (youtube.com, izlesene.com, dailymotion.com) paylaştığınız videoları isteyen her site alır, ekler, izletir. İstediğiniz her yere şikayette bulunabilirsiniz. Videonuzun bu siteden kaldırılmasını istiyorsanız ekleyen kişiden kaldırmasını rica ediniz. bzen kullanıcıların aynı bilgisayarı kullanması gayet normal. Bu durumda bunu bildirmelisinizki bizlerde sizlerde zor durumda kalmayın. İLETİŞİM bölümünü boşuna koymamışız siteye.
Konu: Kuscular.org 2009 Miski Güzellik Yarışması Birincisi farklı yerlere çekmenize gerek yok.
Alttaki yazıları okumanızı rica edicem. Okuduktan sonra halen daha anlayamadığınız yer varsa buradan değil özelden bana bildirin, veya sitemiz hakkındaki düşünceleriniz forumuna yeni konu olarak yazın. Aksinde uzaklaştırılacaksınız.

Yönetici Yetkileri
1. Yöneticiler yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. 2. Kurallara uymayan veya gönderdikleri iletiler ile site düzenine zarar verdikleri düşünülen üyeler yöneticiler tarafından uyarılıp, davranışın tekrarında sistemden uzaklaştırılırlar. Yeni üye statüsündeki kişiler (30'dan az iletisi olan kullanıcılar) site kurallarını ihlal etmeleri durumundan uyarılmaksızın sistemden süreli / süresiz uzaklaştırılabilirler. 3. Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı yöneticilere aittir. Kurallarda değişiklik olması durumunda kullanıcılar bilgilendirilir. Yeni kuralları kabul etmeyen üyeler, üyeliğini ve iletilerini bırakarak bir daha gelmemek üzere gidebilir. 4. Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz. 5. Her ne olursa olsun, yönetici ve diğer üyeleri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.

Sevgili üyelerimiz,
Siteden ayrılmak isterseniz, bunu hiç kimseye bildirmenize gerek yok, bir daha hiç mesaj yazmamanız yeterli olacaktır. Hele de "falanca nedenden bu siteden gidiyorum, elveda!" gibi bir mesaj ile hiç boşuna vakit kaybetmeyin.

Buradan üyeliğinizi sildirmeniz söz konusu olamaz. Benim üyeliğimi ve mesajlarımı silin diye bize mesaj atmayın. Madem üyeliğiniz, madem mesajlarınızı sildirecektiniz neden üye oldunuz? Forum yönetimi bazı zamanlarda tüm üyelere sistem tarafından bilgi mesajları gönderir, bu gibi mesajlarda gelmesin diye bize geri dönüş yapmayın. Madem geldiniz üye oldunuz bu mesajlarıda alacaksınız.

Mesajlarınızın silinmesinden veya kilitlenmesinden dolayı sinirlenipte saçma sapan, art niyete dayalı tepkiler göstermeyin, rezil oluyorsunuz.

Yeni gelecek bir ziyaretçiye, siteyi kötü bir yermiş gibi göstereceği için, bu tür mesajlara forumlarımızda yer verilmesi beklenmesin.

Sanki üyelik aidatı varmış gibi, üyelik iptali için açık dilekçe verilmesi de pek gereksiz. Son koz olarak üyelik iptalini anons edip taraftar toplamaya çalışmak, sitemize zarar verici bir hareket olarak kabul edilir.

Siteye mesaj yazmak, üye olmak zorunlu değildir, kimseyi zorla üye yapmayız, zorla burada da tutmayız, zorla mesaj yazdırmayız. Ziyaretçi ve üyeler için tümüyle bedava bir sitede, kendimizce yararlı bir amaca hizmet etmeye çalışıyoruz. Böyle düşünenler için sitemiz bulunmaz bir fırsat. Bunun değerini anlamayanlar için ise, muhtemelen başka siteler daha eğlenceli olacaktır.

hakancamurcu' Alıntı:
Sayın hüseyin başoğlan miski güvercin güzellik yarışmasında bazı şeylerden bahsediyor bazı kullanıcıların aynı ıp adresinden iki kullanıcı ismi açtığını yazmış ve bizi kandıramazsınız gibi saçma sapan bir yazıyla bitirmiştir. Bende haklı olarak bazı arkadaşların aynı bilgisayarı (2 kişiden bahsediyorum) kulanabileceğini söyledim bizide aynı kefeye koymayın dedim vede yine haklı olarak bunu insanlara belirtin dedim. Bunu yapmadılar ama kendileri başkalarına ait videoları sahibinin izni olmadan siteye renk katsın amaçlı yayınladılar ve diyalarki biz yayınladığımız videonun sahibi budur diye yazıyoruz dediler ben öyle birşeye rastlamadım Tahir Kemal Bozoglu"]Kusun uctugu yer neresi ömer taniyormusun yoksa öyle rastgelemi) *"Ömer ÖZKURT"]yok tahir abi bilmiyorum yeri ) bu kişi admindir. kullanıcı buna birşey demedi onlarında işine geldi bence o zaman onlar haksız bir iş yapmış olmadılar, ama iki arkadaş aynı bilgisayarı kullandı haksız oldu bu konuda adminden şikayetçiyim birde en sonunda engellenmek gibi birşey yazmış anlamadaım hayatın sonumu bu acaba bilemiyorum.Buyrun istediğiniz gibi engelleyin ama böyle sorunlara çözüm bulamayız.

Birden fazla kişinin aynı bilgisayarı ortak kullanması gayet normal birşey. Biz sizin arkadaşınızında kullandığını nerden bilelim. İnsanız bizde..
Engellemek demek ölmek demek değil, buraya gelipte huzur bozan kişilere karşı sanaldan verilmiş bir tür ceza diyelim size.

4. Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri