ADMİNE VE İLGİLİ KİŞİLERE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdek_erdek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
E.ARAS
Meslek
KUSCU
İlgi Alanı
Kediler
Bu siteye üye oldugum günden beri tek bir insana bile asla argo kelimeler kullanmadım bunun sebebi ise kuşu zevk için beslemem ve hiçbir süretle ticaretini yapmadıgım için dostlar kazanmaktı ama heryerde oldugu gibi bu işi ticarete dökmüş ticaret ahlakını hiçe sayan insanlarla karışılaştık kişiligimizin verdigi heyezanlada bu kişilere karşı çıktık amaç insnaların maddiyatı ve maneviyatı sömürülmesin istedik ama görüyorumki hata yapmışız bu kişilere destek olup milletin sırtındaki tokatı katmerlemek gerekirmiş site yönetimi kendilerini çöküş zamanında olan osmanlı imparatoru zannediyor galiba geçmişi okumadan haklı haksız ayırmadan üyeligi bir hafta dondurdum diyor karşınızda 15 yaşında çocuk var galiba sizin burası sanal alem onun sayesindede ögrendik klevye başından hüküm verenleri keşke o simsarlara karışmasaydıkta burda boş işlerle beyin fırtınası yaşamasaydık gereksiz işler için ve burdan tekrar söylüyorum kimin ama kuşsal ama kişisel benimle bir sorunu varsa nezaman nerde isterse ben her şartta görüşmeye hazırım ne çakala kurt derim ne boş ver derim herzaman her teklife açıgım bu yazıyı kim üstüne alınıyorsa bu herkez için geçerli telefonum 05366436389 7/24 açık

Admin sende üyeligimi sil birdahada bu siteye girmem ama sitedeki konularımıda sil gereksiz insanlarla ugraşmak zorunda bırakma birkez daha beni sizin karşınızda kuş satan simsar yok 15 yaşında çocukta yok hükmü verirken adeletli olmak için geçmişi okucanki verdigin hüküm taktir edilsin 2 satır yazı sana geçmişi anlatmaz

Dost olanlar kalsın salıcakla gelenede kapım herzaman açık

İlgili konuda belirtildiği gibi üyeliğiniz açılmamak üzere yasaklanmıştır. Üyelik iptali hakkında 04 Kas 2008, 18:38 tarihinde Üyelik İptali konusunda yazdıklarımızı aşağıya aktarıyorum.

[not]Sevgili üyelerimiz,
Siteden ayrılmak isterseniz, bunu hiç kimseye bildirmenize gerek yok, bir daha hiç mesaj yazmamanız yeterli olacaktır. Hele de "falanca nedenden bu siteden gidiyorum, elveda!" gibi bir mesaj ile hiç boşuna vakit kaybetmeyin.

Buradan üyeliğinizi sildirmeniz söz konusu olamaz. Benim üyeliğimi ve mesajlarımı silin diye bize mesaj atmayın. Madem üyeliğiniz, madem mesajlarınızı sildirecektiniz neden üye oldunuz? Forum yönetimi bazı zamanlarda tüm üyelere sistem tarafından bilgi mesajları gönderir, bu gibi mesajlarda gelmesin diye bize geri dönüş yapmayın. Madem geldiniz üye oldunuz bu mesajlarıda alacaksınız. Almak istemeyenlerde profillerinden mesaj alımını istedikleri zaman kapatabilirler.

Mesajlarınızın silinmesinden veya kilitlenmesinden dolayı sinirlenipte saçma sapan, art niyete dayalı tepkiler göstermeyin, rezil oluyorsunuz.

Yeni gelecek bir ziyaretçiye, siteyi kötü bir yermiş gibi göstereceği için, bu tür mesajlara forumlarımızda yer verilmesi beklenmesin.

Sanki üyelik aidatı varmış gibi, üyelik iptali için açık dilekçe verilmesi de pek gereksiz. Son koz olarak üyelik iptalini anons edip taraftar toplamaya çalışmak, sitemize zarar verici bir hareket olarak kabul edilir.

Siteye mesaj yazmak, üye olmak zorunlu değildir, kimseyi zorla üye yapmayız, zorla burada da tutmayız, zorla mesaj yazdırmayız. Ziyaretçi ve üyeler için tümüyle bedava bir sitede, kendimizce yararlı bir amaca hizmet etmeye çalışıyoruz. Böyle düşünenler için sitemiz bulunmaz bir fırsat. Bunun değerini anlamayanlar için ise, muhtemelen başka siteler daha eğlenceli olacaktır.[/not]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri