erdek_erdek
Üye
- Ad Soyad
- E.ARAS
- Meslek
- KUSCU
- İlgi Alanı
- Kediler
Bu siteye üye oldugum günden beri tek bir insana bile asla argo kelimeler kullanmadım bunun sebebi ise kuşu zevk için beslemem ve hiçbir süretle ticaretini yapmadıgım için dostlar kazanmaktı ama heryerde oldugu gibi bu işi ticarete dökmüş ticaret ahlakını hiçe sayan insanlarla karışılaştık kişiligimizin verdigi heyezanlada bu kişilere karşı çıktık amaç insnaların maddiyatı ve maneviyatı sömürülmesin istedik ama görüyorumki hata yapmışız bu kişilere destek olup milletin sırtındaki tokatı katmerlemek gerekirmiş site yönetimi kendilerini çöküş zamanında olan osmanlı imparatoru zannediyor galiba geçmişi okumadan haklı haksız ayırmadan üyeligi bir hafta dondurdum diyor karşınızda 15 yaşında çocuk var galiba sizin burası sanal alem onun sayesindede ögrendik klevye başından hüküm verenleri keşke o simsarlara karışmasaydıkta burda boş işlerle beyin fırtınası yaşamasaydık gereksiz işler için ve burdan tekrar söylüyorum kimin ama kuşsal ama kişisel benimle bir sorunu varsa nezaman nerde isterse ben her şartta görüşmeye hazırım ne çakala kurt derim ne boş ver derim herzaman her teklife açıgım bu yazıyı kim üstüne alınıyorsa bu herkez için geçerli telefonum 05366436389 7/24 açık
Admin sende üyeligimi sil birdahada bu siteye girmem ama sitedeki konularımıda sil gereksiz insanlarla ugraşmak zorunda bırakma birkez daha beni sizin karşınızda kuş satan simsar yok 15 yaşında çocukta yok hükmü verirken adeletli olmak için geçmişi okucanki verdigin hüküm taktir edilsin 2 satır yazı sana geçmişi anlatmaz
Dost olanlar kalsın salıcakla gelenede kapım herzaman açık
Admin sende üyeligimi sil birdahada bu siteye girmem ama sitedeki konularımıda sil gereksiz insanlarla ugraşmak zorunda bırakma birkez daha beni sizin karşınızda kuş satan simsar yok 15 yaşında çocukta yok hükmü verirken adeletli olmak için geçmişi okucanki verdigin hüküm taktir edilsin 2 satır yazı sana geçmişi anlatmaz
Dost olanlar kalsın salıcakla gelenede kapım herzaman açık