Afyon/Sandıklı'dan Hacı Akıncı'nın Kuveytleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NuRİi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

NuRİi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Nuri TOSUN
Meslek
ÖGRENCİ
İlgi Alanı
Beslemekte olduğum damızlık kuveytlerim.
05367180815 - Kuş alınır-Satılır..

selamlar ben bir şey sorucam şimdi eskiden kuveyt dedinmi mardin gagasıyla baska gagası ortasında bir gaga yapısına sahip olurdu artık kuveytler uzun gagamı oluyor beni resimler mi aldatıyor.

tengelli' Alıntı:
selamlar ben bir şey sorucam şimdi eskiden kuveyt dedinmi mardin gagasıyla baska gagası ortasında bir gaga yapısına sahip olurdu artık kuveytler uzun gagamı oluyor beni resimler mi aldatıyor.

şimdiye kadar gördüğüm tüm kuveytlerin gagası bu şekil kuveyt beslemeye başlayalı 2 yıl kadar oluyor her gördüğüm böyleydi yani daha öncelerini bilemiycem ve benim beslediğim yörede hep bu şekil gagaları..

sanırım gagasının üstünde ki şişiklik kusumuz ve kuslarımız kartlastıkca büyüyor olması gerekiyor kuslarınız güzel allah daha iyilerini nasip eder işallah allah bagıslasın :tamam:

paylaşımın tşkler

maaşallah ne kadar güzel renkte kuşlar :tamam:oyun özellikleri varmı acaba bizde miski derler ve aralarında iyi oynayan mutlaka çıkar ,güle güle sağlıcakla besle :slm:

maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın bol yavrulu sezonlar dılerim.bu da benden bir takım kuveyt resmi olsun

Ekli dosyalar

• 12903877.webp
    12903877.webp
    4.5 KB · Görüntüleme: 2,238
5. Resimdeki kuyruğunda mavilik olan güllü erkek odada 2-3 tane atıyor fakat hiç birini uçurmadığımızdan diğerlerinin ne cevherleri var bilemiyeceğim..
Saygılarımla Nuri.

barakuda' Alıntı:
maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın bol yavrulu sezonlar dılerim.bu da benden bir takım kuveyt resmi olsun

Paylaştığın resimdeki kaplamalarda güzelmiş.Bol yavrulu sezonlar.

Geri