Afyondaki oynarlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan karabulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan karabulut
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Seçiniz
AFYONLU ARKADAŞLARIM SİZİN BURSA OYNARI DİYE EKLEDİĞİNİZ KUŞLARIN GERÇEK BURSA OYNARI OLMADIĞINI LÜTFEN İTİRAF EDİN VE BAŞKA BİR IRK KATAGORİSİNE EKLEYİN RESİMLERİNİZİ LÜTFEN ÇOK RİCA EDİYORUZ.
BU BÖLÜM BURSA OYNARI BÖLÜMÜDÜR.bursadaki kuşlarla sizin kuşların resimlerini bir yan yana koyun bakalım ne görüceksiniz hiç benziyolarmı yoldan geçen kuştan hiç anlamayan birine gösterseniz farkı hemen anlar
valla şöyle söyliyim benim bildiğim bursa kuşu uzun bacaklı uzun boyunlu leylek gibi uzun kanat ve kuyruklu
su kuşları balıkçıl gibi sivri suratlı 13-14-16 kuyruk atmaz tescillenmiş standart bölümünü iyi incelerseniz
nedemek isdediğimi anlarsınız. SAYGILARIMLA.

Re: YETER ARTIK ÖNEMLE RİCA EDİYORUZ

selamunaleykum
ben hayatimda hic bahsi gecen kuslardan bakmadim bilgimde bu kuslar hakkinda sadece bu sitede gorduklerim sizlerden rica etsem bahsi gecen kuslarin resimlerini burda paylasim resim uzerinden konussak tabi bize yakisacak sekilde karsilikli saygi cercivesinde
saygilarimla ferhat

Sayın Hasan bey konu ile ilgili olarak resim paylaşırsanız? resim üzerinden yorumlar yapsak daha güzel olur diye düşünüyorum.

Saygılarımla Yasin18

Hasan bey kızmana filan hiç gerek yok bi defa.Eklediklerimiz bize göre oynar size göre olmayabilir. siznkilerde bize göre oynar değil ona bakarsan . Siz öle beslersiniz biz böle besliyoruz. size uyacak halimiz yok, sizin beslediklerimnizden beslicez diyede bişe yok. eklemek için sizlerden izin alcak halimizde yok. kendiniz kanıtlamış gibi gösteriyosunuzda kim kanıtlamış bilmiyomm. bizim en ii oynar afyonda diye bi idamızda yok ama snn var. dikkatini çekerim. afyonda beslenen oynarları kötüleyipde, oynar bursadadır demişsiniz. Biz ziyateret ettimiz arkadsaşların fotolarını burda paylaşıyoruz. haa bunuda kimse kısıtlayamaz. sen öle yazmısın bnde bi konu açıp seni kötüleyeblirm. bu çok basit bi iş bursalılar oynarmı sizinkiler ekley,ip durmayın diyee. mademki siznkiler oynar koyun fotoları hep birlikde tartışalım. kötülemek çok kolaydır snn yaptın gibi bi konu açman yeterlidir. o bakımdan kötülemekle bişe olmaz koycan fotoalrını bakan arkadaşlar karırını vercek. zoruna giden ne bu arada onu bilemedim. konu afyonsa bakmassın o kadar. biz paylaşmaya devam ederiz arkadaşlarımızı ziyaret ettikce.
saygılar afyondan.

evet hasan abi fotoğraf koyarsan bizde yorum yapalım

arkadaslar gereksiz bir polemik yapmak üzeresiniz..tabiiki bursa dışında bakılan ve bizim anlayışımız dışında oynarlar tartışılabilir ancak bu saygı cercevesini aşmasın..
ve kücük bir tavsiye, kimse elindeki kuşu bir halt zannedip kibire düşmesin..
saygılar..

SELAMUN ALEYKÜM HASAN KARABULUT AFYONDAKİ KUŞLAR OYNAR DEĞİL GİBİ FİKİR ORTAYA ATMIŞIN AMA GENELLEME YAPMA DİĞER ARKADAŞLARIN DA SÖYLEDİĞİ GİBİ FOTOLARLA KIYASLADA BİZDE GÖRELİM ARADAKİ FARKI BÖYLE UZUN UZUN ZIRVALAMAKLA OLMUYOR BU İŞLER YAYINLA OYNARLARINI GÖRELİM...

''BİRAZ İCRAAT YAPIN SAĞI SOLU KÖTÜLEMEKLE OLMAZ BU İŞLER''

SAYGILAR...

03deniz' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM HASAN KARABULUT AFYONDAKİ KUŞLAR OYNAR DEĞİL GİBİ FİKİR ORTAYA ATMIŞIN AMA GENELLEME YAPMA DİĞER ARKADAŞLARIN DA SÖYLEDİĞİ GİBİ FOTOLARLA KIYASLADA BİZDE GÖRELİM ARADAKİ FARKI BÖYLE UZUN UZUN ZIRVALAMAKLA OLMUYOR BU İŞLER YAYINLA OYNARLARINI GÖRELİM...

SAYGILAR...
selamunaleykum
tartisma ve paylasim uslubunda yazalim lutven ki kirma ve kirilma olmasin
saygilarimla ferhat

Nedir bu bursa oynarcıların alıp veremedıgı yıllardır anlayabılmıs degılım.
Hep bır kavga yok ıstanbuldakı oynarcılar yok afyomdakı oynarcılar.
Bunların hepsı memleketımızde bu kusda memleketımızın kusu yurtdısına karsı sahıplenelım koruyalım ama ıller ıcınde lutfen yapmayın bunu.
herkesın kusu kendıne guzel.

Ben taklacı kus resımlerı koyarım ve bunlar bızım bursa oynarı dıye baslık atarım kımse de karısamaz ben adını oyle koydum.

herkes ozgurdur afyonlu dostlarımız gıbı.
Paylaşmayı bılmelıyız.

''HASAN BEY EWET İTİRAF EDİYORUZ AFYON'DAKİ SİYAH BEYAZ RENKLİ KUŞLAR OYNAR DEĞİL YILLARDIR BESLEDİĞİMİZ BU KUŞLAR AFYON'UN YERLİ KUŞLARI BİZİ ÇOK KÖTÜ YAKALADINIZ BURSA OYNARI BÖLÜMÜNDE YAYINLADIĞIMIZ İÇİN SİZDEN VE KUŞCULAR ORG ÜYELERİNDEN ÖZÜR DİLİYORUZ NE YAPALIM ARTIK BİZDE KONULARIMIZI DİĞER IRKLAR BÖLÜMÜNE AÇARIZ BİZİ UYARDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER SAYGILAR''

:ckmk: :p :heyo: :p :ckmk: :heyo: :p :ckmk: :heyo:

ferro18' Alıntı:
03deniz' Alıntı:

SAYGILAR...
selamunaleykum
tartisma ve paylasim uslubunda yazalim lutven ki kirma ve kirilma olmasin
saygilarimla ferhat

selamlar doğru diyorsunuz uslubum biraz kırıcı inanın daha ağır seyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum bazı insanlar komleksli olduğu için bilmişlik taslayıp bu tarz konu açtıklarında insan kendine tutamıyor aslında yukarıdaki arkadaşı kaile alıp cevap bile yazmamam gerekiyor ama meydanı boş bulmasın sonra yeni başlayan arkadaşlar yanlış fikirlere kapılır diye cevap yazıyorum... ve ayrıca yukarıdaki uslubum için herkezden özür diliyorum...

saygılar....

Geri