AFYON'DAN ÇAKAL GÖRÜNTÜLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 03deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

03deniz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MUSTAFA SARA
Meslek
Polisomnografi Teknisyeni
İlgi Alanı
Herkeze selamlaar iki yıldır beslemekte olduğum çakallarımdan görüntüler...

Ekli dosyalar

• CIMG7649.webp
    CIMG7649.webp
    5.4 MB · Görüntüleme: 2,783
  • CIMG7632.webp
    CIMG7632.webp
    5.2 MB · Görüntüleme: 2,836
  • CIMG7635.webp
    CIMG7635.webp
    3.7 MB · Görüntüleme: 2,817
görüntüde kuslarda masallah harika kaleyi tam görüntü alamadinizmi..

bayburtlu' Alıntı:
görüntüde kuslarda masallah harika kaleyi tam görüntü alamadinizmi..

Almazmıyım aldım tabikide fotolara devam

Ekli dosyalar

• CIMG7615.webp
    CIMG7615.webp
    741.9 KB · Görüntüleme: 2,837
  • CIMG7620.webp
    CIMG7620.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 2,818
  • CIMG7631.webp
    CIMG7631.webp
    5.2 MB · Görüntüleme: 2,752
Renkleri duruşları herşeyiyle mükemmel ler

helal be kardesim bizim afyon kuslarimiza bursa oynari diyorlar. bursada oynayan bursa yok bizim afyonda yerekadar oynarlar. biraz afyon resimleri ekleyin arkadaslar.birde bizim afyon kunduzlari yarya tepeli olanlardanda ekleyelim.kuslarin cok guzel hayirli beslemeler.gurbetten kenan.

devam

Ekli dosyalar

• CIMG7641.webp
    CIMG7641.webp
    5.4 MB · Görüntüleme: 2,748
  • CIMG7639.webp
    CIMG7639.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 2,719
  • CIMG7611.webp
    CIMG7611.webp
    5.8 MB · Görüntüleme: 2,714
S.A KUŞLARIN VE ORTAM ÇOK GÜZEL SANA KAYIPSIZ BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM BURSA OYNARLA ÇAKALLAR AYRI IRK DEYİLMİ UÇUŞLARI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİN BİRAZ BALIKESİRDEN SAYGILAR .

poyrazz' Alıntı:
S.A KUŞLARIN VE ORTAM ÇOK GÜZEL SANA KAYIPSIZ BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM BURSA OYNARLA ÇAKALLAR AYRI IRK DEYİLMİ UÇUŞLARI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİN BİRAZ BALIKESİRDEN SAYGILAR .

a.s iyi dilekleriniz teşekkürler.. evet ayrı bir ırk ikisininde ayrı özellikleri var ama iki ırkı aynı anda uçurduğumuz için bir birelerini etkiliyorlar bursa oynarlar toplu uçmaya çakallarda oynar gibi daha hızlı kanat almaya başlıyorlar ortaya toplu ve hızlı yükselen bir karışım çıkıyor 5-10 dk içinde bulutta kayboluyorlar 1-2 saati gözle görülmeyecek yükseklikte uçuyorlardı. benim elimdeki çakallar eski oynarlarıma ayak uyduramıyordu 1-2 saat içinde çabuk yorulup iniyorlardı oynarlarım çoğu hava kararıncaya kadar uçup sonrada sinekten kanat kısıp yuvanın üstüne kadar açalıp bir kaç tur attıktan sonra konuyorlardı yaklaşık 4-5 saat arasında uçuşları vardı şimdi eski oynarlarımdan elimde iki tane kaldı bir kısmı şahin ve doğanlara yem oldu bir kısmı rüzgarlı ve bulutların hızla yerdeğiştirdiği bir günde bulutların arasında muhit değiştirdiler ve geri gelemediler (bu olay afyonda bir çok arkadaşın başına gelen bir olay)

eski oynarlarımın kısabir videosu çakal,mülakat,oynara karışık bir uçum
http://www.yabantv.com/video/1215-bursa-oynari-afyon.aspx

şimdi elimde çeşitli ırklarda kuşlar var (oynar,çakal,mülakat,macar budapeşte, posta ve trakya makaracısı) hepsininin ayrı ayrı uçuş sitili olduğu için değişik bir uçum izliyorum toplu halde uçuyorlar uçuş süreleri kısa oluyor çabuk yükseliyorlar çabuk açalıyor bir kısmı konuyor bir kısmı tekrar yükseliyor yani kuşlar karışık olduğu için uçumlarıda karışık olyur birde yavru sezonu olduğu içinde fazlada şıkıştırmıyorum bir ay anteraman versem daha farklı bir uçum ortaya çıkabilir ama bu sezon sadece çakalları uçurmayı deneceğim bursa oynarlarını ve mülakatları damızlık ayırıp diğeriğer ırkları gönderecem ilerde çakallarımın uçuş videolarını yayınlarım ...

Saygılar..

afyunun neresindensin.

bu kusların ıcınde posta cakal oynar kırması bır cok kus var..sanırım kuslar bırbırıne gırmış..

tekinn' Alıntı:
bu kusların ıcınde posta cakal oynar kırması bır cok kus var..sanırım kuslar bırbırıne gırmış..
İlla benim uslubumu bozduracaksınız kardes abi neyse yorum yapmış olmak için yorum yazmayın fotoraflardaki kuşlar hepsi ırkı ırkına eşli kırık kuş yok ama illa bilmişlik yapacaksınızya yapın bakalım atış sebest .....koyim neyse bakalım diğer arkadaşlar kusur bakmasın bu tarz isnanlara birileri hadini bildirmeli yoksa başımıza duayen kesiliyorlar herkeze saygılar.

kuşların gibi uslubun da bozuk...çakal beslemekle cakallık yapmayı bırbırıne karıstırma!
oynar mulakat veya cakaldan anlayan herkes gonderdıgın video yu ızlesın..bana hak vereceklerdır.. oradakı bazı kusların ırkını tanımlamak mumkun degıl..

tekinn' Alıntı:
kuşların gibi uslubun da bozuk...çakal beslemekle cakallık yapmayı bırbırıne karıstırma!
oynar mulakat veya cakaldan anlayan herkes gonderdıgın video yu ızlesın..bana hak vereceklerdır.. oradakı bazı kusların ırkını tanımlamak mumkun degıl..

Aslında uslubum bozuk değil ama ne ayak oldukları belli olmayan insanlar kaşınıyor kaşıntılarını gidermek gerekiyor tekrar söylüyorum saçmalamadan yorum yazın uslubumuz bozulmasın aslında alt tarafı iki kanat bir kuyruk kendini üzmeye deymez dilin kemiği yok ki? her türlü kıvrılıyor

Maşallah çok güzelmiş abi. Yerinde Çok Güzel Kuşlarında ..:

Maşallah Kuşlarınız Harika.Güle Güle Uçurun

tekinn' Alıntı:
KATILIYORUM NURETTİN. DOĞRUDAN YANAYIM

Afyonlu kardeşim kırmızı çakallarının Afyon kalesini de biz kuşçulara izlettirdiğn için teşekkür ederim bol yavrulu sezon dilerim selamlar.

Geri