03deniz
Üye
- Ad Soyad
- MUSTAFA SARA
- Meslek
- Polisomnografi Teknisyeni
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayburtlu' Alıntı:görüntüde kuslarda masallah harika kaleyi tam görüntü alamadinizmi..
poyrazz' Alıntı:S.A KUŞLARIN VE ORTAM ÇOK GÜZEL SANA KAYIPSIZ BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM BURSA OYNARLA ÇAKALLAR AYRI IRK DEYİLMİ UÇUŞLARI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİN BİRAZ BALIKESİRDEN SAYGILAR .
İlla benim uslubumu bozduracaksınız kardes abi neyse yorum yapmış olmak için yorum yazmayın fotoraflardaki kuşlar hepsi ırkı ırkına eşli kırık kuş yok ama illa bilmişlik yapacaksınızya yapın bakalım atış sebest .....koyim neyse bakalım diğer arkadaşlar kusur bakmasın bu tarz isnanlara birileri hadini bildirmeli yoksa başımıza duayen kesiliyorlar herkeze saygılar.tekinn' Alıntı:bu kusların ıcınde posta cakal oynar kırması bır cok kus var..sanırım kuslar bırbırıne gırmış..
tekinn' Alıntı:kuşların gibi uslubun da bozuk...çakal beslemekle cakallık yapmayı bırbırıne karıstırma!
oynar mulakat veya cakaldan anlayan herkes gonderdıgın video yu ızlesın..bana hak vereceklerdır.. oradakı bazı kusların ırkını tanımlamak mumkun degıl..
KATILIYORUM NURETTİN. DOĞRUDAN YANAYIMtekinn' Alıntı:kuşların gibi uslubun da bozuk...çakal beslemekle cakallık yapmayı bırbırıne karıstırma!
oynar mulakat veya cakaldan anlayan herkes gonderdıgın video yu ızlesın..bana hak vereceklerdır.. oradakı bazı kusların ırkını tanımlamak mumkun degıl..