Afyondan İsmail ÇETE'nin Oynarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sev_seni_seveni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eray yılmaz
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Bu hafta sonuda İsmail arkadaşımızı ziyaret etiik. Ziyaretimizdeki kareleri sizlerle paylaşıyoruz.Ayrıca İsmail arkadşımızada teşekkürlerimizi iletiyoruz bizleri misafir ettiği için.
Afyondan Selamlar...

Ekli dosyalar

• CIMG8304.webp
    CIMG8304.webp
    5.9 MB · Görüntüleme: 2,602
  • CIMG8305.webp
    CIMG8305.webp
    6.2 MB · Görüntüleme: 2,588
  • CIMG8306.webp
    CIMG8306.webp
    6.3 MB · Görüntüleme: 2,689
.

Ekli dosyalar

• CIMG8310.webp
    CIMG8310.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 2,648
  • CIMG8312.webp
    CIMG8312.webp
    5.9 MB · Görüntüleme: 2,654
  • CIMG8316.webp
    CIMG8316.webp
    6.3 MB · Görüntüleme: 2,644
.

Ekli dosyalar

• CIMG8323.webp
    CIMG8323.webp
    5.9 MB · Görüntüleme: 2,687
  • CIMG8325.webp
    CIMG8325.webp
    5.5 MB · Görüntüleme: 2,605
  • CIMG8326.webp
    CIMG8326.webp
    5.5 MB · Görüntüleme: 2,626
.

Ekli dosyalar

• CIMG8327.webp
    CIMG8327.webp
    5.7 MB · Görüntüleme: 2,625
  • CIMG8330.webp
    CIMG8330.webp
    5.7 MB · Görüntüleme: 2,639
  • CIMG8346.webp
    CIMG8346.webp
    5.6 MB · Görüntüleme: 2,622
.

Ekli dosyalar

• CIMG8350.webp
    CIMG8350.webp
    5.7 MB · Görüntüleme: 2,627
  • CIMG8356.webp
    CIMG8356.webp
    5.9 MB · Görüntüleme: 2,589
  • CIMG8358.webp
    CIMG8358.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 2,628
Bunlarda makaracıları.

Ekli dosyalar

• CIMG8308.webp
    CIMG8308.webp
    6.2 MB · Görüntüleme: 2,648
  • CIMG8331.webp
    CIMG8331.webp
    5.6 MB · Görüntüleme: 2,611
  • CIMG8339.webp
    CIMG8339.webp
    5.6 MB · Görüntüleme: 2,649
Bunlarda makaracıları.

Ekli dosyalar

• CIMG8320.webp
    CIMG8320.webp
    5.8 MB · Görüntüleme: 2,629
  • CIMG8348.webp
    CIMG8348.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 2,635
  • CIMG8332.webp
    CIMG8332.webp
    6.3 MB · Görüntüleme: 2,570
galiba karakanatlarınızla karabaslarınız aynı kanları tasıyor...
guzel kuslarınız var güle güle besleyiniz...

GÜZEL FİLİBELER.. MAŞALLAH

Ekli dosyalar

• PICT0062[1].webp
    PICT0062[1].webp
    45.1 KB · Görüntüleme: 2,171
BURSADAN SEVGİLERİMLE

Ekli dosyalar

• PICT0129[1].webp
    PICT0129[1].webp
    30.5 KB · Görüntüleme: 2,078
[No message]

Ekli dosyalar

• PICT0012[1].webp
    PICT0012[1].webp
    51.3 KB · Görüntüleme: 1,141

oooooo vaaayyyy anasına bursa oynarı denilen ırk bunlarmı dostum ustasın........ :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

kendinin nimetten sayan reklam amacı ve kuş satmak için kuşlarını öven ama tipine baktığında bir şeye benzemeyen ama kendince bursa oynarcıların kıralı sayan sağın solun yalakalığı ve gazı ile havaya girip sağın solun kuşunu kötüleyen arkadaş demeyeceğim kimseler herkes kendi işne baksın her şeye atlayıp durmasın. herkesin kuşu kendine güzel beğenmeyen beğenmediğini düzgün ifadeler kullanarak belirtsin. yemek tarifi , dalga ve benzeri ancak kendi kalitesini ve kişiliğini ortaya koyuyor. bu olay genellikle bu sitede sadece bursa besleyenlerde mevcut.

BAYRAM ; SENİN KUŞLARINDA BUNLAR.. YORUMLAR DA ORADA HİÇ KIVRANMA..SANA KÖTÜ SÖZ SARFEDEN DE OLMAMIŞ HERKES BAKABİLİR.. PAYLAŞMIŞSIN..GÜLE GÜLE BESLE..MAŞALLAH..AMA KUŞLARIN DAMIZLIK OLMAZ
bursa-mulakat-guvercini/duzcede-besledigim-duz-mulakatlarim-t13400.html

VE kuscularorg sitesinden memnun değilseniz kimseyi zincirle bağlayan yok ..dürüstçe yazarım .yorum yaparım..gücüne gidiyorsa fotonu paylaşma yorumlara açık değilsen evinde besle kimseye de gösterme..herkesin kuşu tabii ki güzeldir . ama amacımız gençlere yeni başlayanlara iyi ve güzel olanın hangisi olduğunu öğretebilmek değilmidir..

BAYRAM SANA HİÇ SAYGISIZLIK YAPTIM MI BU GÜNE KADAR .HİÇ SANMAM..HADDİNİ DE BİR DAHA AŞMA SAKIN.

AYRICA BEN KUŞ SATMAK İÇİN DE UĞRAŞMAM . KİMSENİN TELLALLIĞINI YAPMAM YAPMADIM..KUŞU MADDIYAT OLARAK DA HİÇ GÖRMEDİM..

ASIL SEN BU FORUMDA TELLALLIK YAPMIŞSIN ..AFYONLU İSMAİL ÇETE İÇİN...BU KUŞLARI DA ÇOK BEĞENDİ İSEN AL DAMIZLIK YAP..

Bayram ALTINTAŞ' Alıntı:
kendinin nimetten sayan reklam amacı ve kuş satmak için kuşlarını öven ama tipine baktığında bir şeye benzemeyen ama kendince bursa oynarcıların kıralı sayan sağın solun yalakalığı ve gazı ile havaya girip sağın solun kuşunu kötüleyen arkadaş demeyeceğim kimseler herkes kendi işne baksın her şeye atlayıp durmasın. herkesin kuşu kendine güzel beğenmeyen beğenmediğini düzgün ifadeler kullanarak belirtsin. yemek tarifi , dalga ve benzeri ancak kendi kalitesini ve kişiliğini ortaya koyuyor. bu olay genellikle bu sitede sadece bursa besleyenlerde mevcut.
03 deniz İLE ARAMIZDAKİ HUSUMETİ SİTE YÖNETİMİ BİLMEKTE VE DE KARŞI TARAFI ZAMANINDA DA UYARMIŞTIR..GEÇENLERİ BİLMEDEN , BAYRAM '' SİTEMİZİ KÖTÜLÜYORSUN.. BANA BİR ŞEYLER İMA ETMEYE GAYRET EDİYORSUN ''.SANA SADECE KUŞLARIN GÜZEL MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLE AMA MÜLAKATTA ZEKİR AF EDİLMEZ DEDİK..DAMIZLIK OLMAZ KANAATİMİZİ SUNDUK..CELALLENDİN..

BEN HERŞEYE DE ATLAMAM .BAYRAM.. DİYORSAN HER KONUYA YORUM YAPIYORSUN.. EVET YAPIYORUM..

SIKINTIN NEDİR ?

Bayram ALTINTAŞ' Alıntı:

SAYGISIZLIK YAPMAYIN TÜRKER ABİYİ TANIMADAN ETMEDEN YORUM YAPMAYINIZ ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN SADECE GÜLÜP GEÇMEK LAZIM SİZİN GİBİLERİNE :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :slm: :slm:

[email protected]' Alıntı:
İYİ BİR OYNAR GÜVERCİNİNİ ÖNCELİKLE BİLMEK GEREKİR.GÖRÜNCE ANLAMAK, HAVADA İZLEMEK,ELDE NERESİNE BAKMAK GEREK,AHLAKINI NASIL ANLAYACAĞINI NASIL SINAYACAĞINI BİLMELİ..

İYİSİNİ BİLECEKSİN Kİ ; EKSİKLERİNİ TAMAMLAYABİLECEKSİN..YOKSA YERİNDE SAYARSIN..BİRKAÇ ÇİFT İYİ BURSA OYNARI ELDE EDİP ONLARI ÜRETMEKLE '' İYİ OYNARLARIN OLAMAZ..ELEMİNE ,ÇARPRAZLAMALAR..GEREKTİĞİNDE YENİ KAN GİREREK DÜZELTMELER GEREKECEKTİR..BENİM PİLAV TARİFİ TEŞBİHİM (BENZETMEM) BUNDAN İBARETTİR..

BAYRAM ; BU ANLATIMDA SEN ALAYLAYICI NE GÖRÜYORSUN..BİZE BİR YAZSANA..?

ŞÖYLE BİR SORU AKILLARA GELEBİLİR..TÜRKER ÖDEN'İN BURSA OYNAR AKKANAT GÜVERCİNLERİ NE KADAR GÜZELDİR..VEYA İYİDİR..AÇIKÇA SÖYLÜYORUM. BEN HERZAMAN YORUMLARIMDA TARAFSIZIM..

10 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİRSEK ; 6 7-8 SAAT UÇMUYORLAR.AKŞAM SALINCA GECE HAVADA KALMIYORLAR..İSTEDİĞİM KADAR SERT KANAT ALMIYORLAR..GÖZDEN SİLİNEREK ,YÜKSEK UÇUŞLARI YOK.VE KANATTA UÇUŞ DÖNÜK TÜY (TELEK ) SAYILARI 10 FAKAT 11 OLMALI..BEN KENDİMİ DE ELEŞTİRİRİM EKSİKLERİM BELLİ.SABİT.BİLİYORUM.NET.

BURSA OYNARINA GÖNÜL VERMİŞ GENÇ ARKADAŞLARIMIZA VEYA HATIRLATMA ADINA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM..

BURSA OYNAR GÜVERCİNİNİN KIRMIZI RENGİ YOKTUR .KIRMIZI ÇAKALLLAR TRAKYA BÖLGESİNE ÖZGÜ OLUP FİLİBE OLARAK DA ADLANDIRILIRLAR..FARKLI BİR IRKTIR..BEL ÜSTÜ OLANI OLMAYANI TEK ,ÇİFT OLANLARI VARDIR..KUYRUK TEL SAYISI 12 13 14 OLANLARI MEVCUTTUR. AMA HANGİSİ MAKBULDUR BİLEMEM ..

BURSA OYNAR GÜVERCİNİ KIRMIZI ÇAKALLAR İLE EŞLEŞTİRİLİP KIRILIYORSA ÇIKANLAR DAYOZDUR

BURSA OYNARINA GÖNÜL VERMİŞ GENÇ ARKADAŞLARIMIZA VEYA HATIRLATMA ADINA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM..

BURSA OYNAR GÜVERCİNİNİN KIRMIZI RENGİ YOKTUR .KIRMIZI ÇAKALLLAR TRAKYA BÖLGESİNE ÖZGÜ OLUP FİLİBE OLARAK DA ADLANDIRILIRLAR..FARKLI BİR IRKTIR..BEL ÜSTÜ OLANI OLMAYANI TEK ,ÇİFT OLANLARI VARDIR..KUYRUK TEL SAYISI 12 13 14 OLANLARI MEVCUTTUR. AMA HANGİSİ MAKBULDUR BİLEMEM ..

BURSA OYNAR GÜVERCİNİ KIRMIZI ÇAKALLAR İLE EŞLEŞTİRİLİP KIRILIYORSA ÇIKANLAR DAYOZDUR

AFYON'A SEVGİLER.

BURSA OYNARI HAVADA UÇARKEN 2 TANESİ YAN YANA UÇMAZ BU KUŞLAR FİLİBE VE FİLO OLARAK UÇMAKTALAR..HER SİYAH-BEYAZ KUŞ BURSA OYNARI DEĞİLDİR..HİÇ BANA DARILMAYIN..!

BUYRUN İZLEYİN..http://www.yabantv.com/video/1215-bursa-oynari-afyon

YOZ BUNLAR.

oguzhan_kasap' Alıntı:
Bayram ALTINTAŞ' Alıntı:

SAYGISIZLIK YAPMAYIN TÜRKER ABİYİ TANIMADAN ETMEDEN YORUM YAPMAYINIZ ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN SADECE GÜLÜP GEÇMEK LAZIM SİZİN GİBİLERİNE :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :slm: :slm:

OĞUZHAN KASAP BEN SANA BİR GÜLERİM TAM GÜLERİM YALAKALIK YAPMA ADAM OL.... BENİM USLUBUMU BOZDURMA BOYUNU AŞAN İŞLERE BULAŞMA NEYİN NE OLDUĞUNU SEN VE TÜRKER ABİNDEN Mİ? ÖĞRENECEYİZ . BAYRAM ARKADAŞIMIZ DOĞRU SÖYLEMİŞ BİR İKİ ELAMAN VAR BİRİ HASAN KARABULUT BİRİ TÜRKER ABİN PRİM PEŞİNDE ONA BUNA AKIL VERİYOR BİZİM KULAĞIMIZ DİNLER UFAK GELİRLER BEN BURSA KUŞUNU 23 YILDIR BESLİYORUM BENİM DENGİM DEĞİLLER TECRÜBE KONUSUNDA ASLINDA DALGA GEÇMEM LAZIM BIRAKALIM GARİPLER SEVİNSİNLER HEVESLERİ KURSAKLARINDA BIRAKMAYAYIM DAHA YENİLER

Amacim ahkam kesmek degil. Kimsenin avukati degilim ve kimseye de ustalik taslamaya da niyetim yok cunku usta degilim.
Burada foto paylasiliyorsa elestrilere acik olmak gerek. Bu zevki guden herkesin cizgileri farkli. Kiminin cizgileri cok sert, kiminin esnek. Kimi sadece sal renginden dolayi bir kusu kumesine sokmazken, kimi de kusun begendigi bir yani varsa tozlugu bile gormezden gelebiliyor. Onemli bir noktada bu kuslar masada mi, havada mi degerlendirilmeli? Burada birseyler paylasmak, birseyler ogrenmek icin takiliyoruz. Herkes bildiklerini paylasirsa hos olmayan mesajlar ortaya cikmaz.
En son olarak da oynar kusu masa kusu degildir.( tabi bu benim fikrim)

1. SAYFADAKİ FOTOLARDA GÖRDÜĞÜMÜZ KUŞLAR KIRMIZILARLA KIRILMIŞ OLDUKLARI AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR..

GÖZÜ GÖRMEYEN ÖZÜRLÜYE KIRMIZIYI NASIL TARİF EDEBİLİRİZ..OYNAR GÖRMEYENE DE OYNAR TARİF ETMEK ZOR OLUYOR..23 YILDIR BUNLARA HİZMET EDENLER İÇİN SADECE ÜZÜLMEKTEYİM..GÜLMEK BANA YAKIŞMAZ .ÖĞRENMELERİNİ İSTERDİM..
AMACIM KİŞİLERİ RENCİDE ETMEK DEĞİLDİR.. YAPTIĞIM FOTOLARA YORUMDUR..KİMSE DE ÜZERİNE ALINMASIN..DOĞRULARI KONUŞALIM.NE BANA NE DE BİR BAŞKASINA GETİRİSİ YOKTUR..BAŞKASININ KUŞLARI...ELEŞTİRİLER OLMALIDIR..YETER Kİ KATILIMCILARIN KALPLERİ KIRILMASIN..BULUNUŞUMUZ SEBEBİ OYNAR AŞKIDIR..AMAÇ DA ORTAK NOKTAYI YAKALAMAKTIR..

Geri