AGABEYİM in KARGA ları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
?

?

?

Maşallah Muharrem abi , çok güzel görünüyorlar.
Kazasız belasız uçurmak nasip etsin ALLAH.
Saygılarımla.

maşallah abi..Allah kazadan beladan korusun inş... sanki senin kuşların da kokusu geliyor kümesten..:)

Muharrem Bey maşallah kazasız,sağlıklı uçurmanız temennisiyle.
Özellikle boz dumanlı ve boz dumanlı kirliler çok güzel nostalji esintisi gibi yanılıyor muyum.? :heyo:

bozdumanlı kirliler, kirliler nedense senin kuşlarınmış gibi gldi muharrem abi .

Maşallah mermi gibi hayvanlar.

Maşallah Muharrem abi ,Kazasız belasız bol yavrular nasip etsin allah.

Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Abin uçurabiliyormu bunlardan Muharrem abi?

perdah77' Alıntı:
Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Abin uçurabiliyormu bunlardan Muharrem abi?

tesekkürler ahmet kardesim terasda besliyor uçuruyor ama çok kaybediyor atmaca belasıda malum terasdan düşenler öylesine1 aya kadar müstakile tasınacagını söyledi ama bakalım hayırlısı
saygılar

EfeTorunu' Alıntı:
Maşallah Muharrem abi ,Kazasız belasız bol yavrular nasip etsin allah.

tesekkürler hüseyin kardesim daha daha iyileri sizdede olsun insallah

saygılar

maskeler' Alıntı:
bozdumanlı kirliler, kirliler nedense senin kuşlarınmış gibi gldi muharrem abi .

evet sinan öncden benden götürdükleride var tahmininde yanılmamıssın tesekkürler görüşemiyoruz pek

oguz06' Alıntı:
Muharrem Bey maşallah kazasız,sağlıklı uçurmanız temennisiyle.
Özellikle boz dumanlı ve boz dumanlı kirliler çok güzel nostalji esintisi gibi yanılıyor muyum.? :heyo:

sagolasın oguz han kardesim emekli kendisi ugraıyor kendince begeniniz için tesekkürler

saygılar

hayalet beyaz' Alıntı:
Masallah abi hayrini gorun ins ha abinin ha senin

tesekkürler sagolasın selim kardesim ha benim ha agbeyimin diye birsey yok kardesi kardes yaratmıs nasıbini ayrı yaratmıs rabbim

ortaklıgın her türlüsü bana ters

saygılar

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah Muharrem abi , çok güzel görünüyorlar.
Kazasız belasız uçurmak nasip etsin ALLAH.
Saygılarımla.
sagolasın tesekkürler kerim masallah sende kısa zamanda uzunca yol katettin

saygılar

mehmet21' Alıntı:
maşallah abi..Allah kazadan beladan korusun inş... sanki senin kuşların da kokusu geliyor kümesten..:)
tesekkürler mehmet kardesim evet ezelden verdiklerimden bri kaç tane var iyi dileklerin için tesekkürler

saygılar

abi bunlarmı karga bizim beslediklerimiz serce o zamn

Allah gönlünüzce besleyip uçurmak nasip etsin maşallah.

MAŞALLAH ABİ TAKKALILARLA KİRLİLER HARİKA GÖRÜNÜYOR

S.a Muharrem abi. Bozduman kirli dişi ve kaplama kirli erkek kargaları çok hoş kuşlar. Güle güle beslesin. Terasta beslemenin sıkıntılarının aynısını bende çekiyorum maalesef.

kuscu_marik' Alıntı:
perdah77' Alıntı:

tesekkürler ahmet kardesim terasda besliyor uçuruyor ama çok kaybediyor atmaca belasıda malum terasdan düşenler öylesine1 aya kadar müstakile tasınacagını söyledi ama bakalım hayırlısı
saygılar

Terasın sıkıntılarını bende çok iyi bilirim Muharrem abi ben terasta uçurmaktan kurtuldum darısı abinin başına

Geri