Ağız kenarında Şişlik içinde Sarı madde ve Salyalar Kursakta su toplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06alper16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06alper16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen BOZKURT
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sa arkadaşlar yeni ayaklanmış 2 adet yavrum var birisinin agzının kenarı hafif şişlik var içide sarı agzını açtıgımda salya var bugdaylar bogazında takılı kalmış gibi baba kusuyor kursagına bakıyorum full su dolu bugazında bugday dolu bide agzı salya tedavisi nedir acaba sitede araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• CAM00089.webp
    CAM00089.webp
    842.2 KB · Görüntüleme: 935
Merhaba,
Ağız içinde oluşan sarı peynirimsi maddeler iç çiçek triko için tedavisinde gerekli ilaç ve karışımlarına buradaki http://goo.gl/v29el dökümandan bakabilir veya konuları siteden arama yapabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. sizin kuşunuzda kursakta su toplama "e coli" de olmuş. bu durumda dökümandaki uyarıları dikkate alarak tip2 bölümünde yer alan gerekli karma tedavisini yapınız. imkan varsa kanatlı uzmanı veterinerden yardım alınız. mutlaka önceden dışkıya tahlil yaptırabilirseniz, doğrudan duyarlı olduğu etken maddeye göre kısa sürede iyleşmesini sağlarsınız. hasta kuşları rahat ve korunaklı ayrı revirde karantinaya alınız. yiyemeyenlere iyleşene dek günde birkaç kez uygun kıvamlı mama takviyesi yapınız. her seferinde hazım kontrol edilmeli bozulmuş içerik varsa dökümanda anlatıldığı şekilde dikkatlice boşaltılmalıdır. üşüyenleri kuru ve uygun sıcaklıkta tutunuz! kafesinizi uygun şekilde dezenfekte ediniz. geçmiş olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri