Ağızından Kan Geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kittie Corpse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Abdullah
Meslek
Kerim
İlgi Alanı
Kediler
Evde güvercin besliyorum. Güvercinim bir kaç gündür hırıltılı nefes alıyordu. Dün ağzından ve burnundan kan gelmeye başladı. 2 gün önce de yemek yemesi gayet normaldi. Şimdi hiçbir şekilde yemek yemiyor. Gagasını açıp zorla yemek yediriyorum. Su içiriyorum. Ama çok halsiz ve iştahsız. Ne yapabilirim? Bir bilgisi olan bana lütfen yardım etsin.

BİRAZ DAHA YARDIMCI OLACAK BİLGİ VERİRMİSİN. KAKASININ RENGİ, GÖZBEBEĞİ KÜÇÜLDÜ MÜ, TÜYLERİ KABARIP , KÜÇÜK ADIMLARLA MI YÜRÜYOR, DENGE SORUNU VAR MI, UÇABİLİYOR MU.

Kakasının rengi daha çok beyaz.Yeşil çok az.Göz bebekleri normal.Tüyleri kabarıkÇok halsiz.Hiç yürümedi.Hep yatıyor.Denge sorunu var sarsılıyor.Uçamıyor.

Biraz önce kakasını yaptı.Simsiyahtı.

kaka yeşilse; sülfamezatin kullanılmalıdır. kaka beyaz ise; alfoxil kapsül '' kaka simsiyah ise; ercefuryl kapsül ( eczaneden 2 TL) HEMEN KULLAN. KUŞ E-COLİ (GENÇ KUŞ HASTALIĞI )

Ercefurly nasıl kullanıcam? Günde kaç kere ve hangi dozda vermem gerek? Bir de ilacı suya mı karıştırmalı mıyım?

ercefuryl kapsül ; 2 TL ( 12 adet ) 1 litre suya 1 kapsül , eritilir. 5 gün her gün taze içsinler. :slm:

TEDAVİ İÇİN GEÇ KALINDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BU GÜN NASIL.

Geri