Ağzında Baloncuk Gibi birşey çıkmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
selam bugün farkettim kuşlarımdan birinin ağzında nasıl söylesem buğdaydan biraz büyük birşey çıkmış intihaplı gibi görünüyor ve kuşumun 2 tane vavrusu var 1 haftalık acaba birşey olurmu ne yapmam gerek :(

şimdiden çok sağolun yardımlarınız için ...

kardeş o dediğin şey kalabalık pislik ve bakımsızlıktan oluyo
yazık...

bu kuşum yeni gelmişti bana önceden ağzının kenarında küçük bir kabarcık farkettim ama ağzının içine bakmadım malesef ağzının içinde de varmış

kuş gayet ssağlıklı ve haraketli çok güzel uçuyor demekki performansı etkilemiyor

kardeş bu kuş yavrusunu iyi besleyebiliyormu?performans dorunu yaşıyor mu?

Merhabalr,

Öncelikle geçmiş olsun Mebandazole denilen bir tür iç parazit mikrobunun sebebiyet verdiği bir hastalık!

Bu kuşun gırtlak yolunda olduğunda ağız çiçeği,bağırsak yolunda olduğun da hisale sebebiyet vermektekdir fakat en fazla oral bölgelerde görünen bir illet!

İlacı Ronidazole isimli bir illaç mutlaka kullanmanızı öneririm kullanım şekli hakkındaki bilgiyi ilacın açıklamasından bakarak yapınız.Fiyatı 28 ve 35 ytl arasında değişmekte.Geçmiş olsun.

burak abi yavrularını çok iyi şekilde besliyor ve performansında düşme gibi birşey yok gayet hataketli süper uçuyor ve buarada kuş erkek

anladım hüseyin abi ilacı almaya çalışıcam

hayal_gemisi' Alıntı:
burak abi yavrularını çok iyi şekilde besliyor ve performansında düşme gibi birşey yok gayet hataketli süper uçuyor ve buarada kuş erkek

anladım hüseyin abi ilacı almaya çalışıcam

Emre tan bahsettiğim ilacı kuşların hastalanmadan önce kullanmaya özen gösterirsen sene içinde hiç bir kuşunda aynı sorunla karşılaşmazsın buna dikkat et.pamukçuk hastalığı kümeste kuşlarda olmasada mikrop olarak gezinen bir parazit bunu önlemek için Ronidazole mutlaka sen içinde en az 4 defa sularına katarak kullanınız şimdi kulanırsan da faydası olur fakat normalde bu hastalıkla hiç karşılaşmak istemiyorsan önceden kullanmalısın bağırsak ve gırtlak hücrelerine yapışan bir mikrop önceden tedbir almanı öneririm.

çok teşekkür ederim hüseyin abi :)

dediklerini aynen uygulucam

kardesım selam merhaba hayvanına SPARTRİX camidazolum kulanırsan gecer eyer senın anlatıgın sekıldeyse yakın cekım yapma ımkanın varsa daha ıyı anlarız sımdıden gecmıs olsun

caglar' Alıntı:
kardesım selam merhaba hayvanına SPARTRİX camidazolum kulanırsan gecer eyer senın anlatıgın sekıldeyse yakın cekım yapma ımkanın varsa daha ıyı anlarız sımdıden gecmıs olsun
bu sana verdıgım ıhapın bır yıl etkısı var ama yavrusu var dıyorsun yavrulara kulaman gerekıyor yoksa aynı sekılde dıyer yavruların sorunlarlar karsılasırsın

resmini çekicem yarın yakından görürsünüz

caglar' Alıntı:

Bu ilacı nereden temin edebilirim. Bilen varsa yazabilir mi?

Geri