ağzından yeşil su geldi hastalığı çözemedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unigsm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

unigsm

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serhat
Meslek
yenican
İlgi Alanı
Köpekler
bu hafta 2 ci kuşum hastalandı genel anlamda kuşlarımda bi keyifsizlik olduğunun farkındayım toplu olarak neoteramisin+vitamin diye bir ilac kullanıyorum veterinerden aldım ama 2 ci kuşumuda bugün elime aldım o anda azından yeşil su geldiğini fark ettim zaten bir kenarda duruyordu 2 ki gündür kümes tabanında ızgara kullandığımdan isal olup olmadıklarının farkında deyilim ama o hasta kuşun olduğu gözde sulu isal vardı ama beyazdı sanki kuşlarım güya Colombovac ile aşılı bu kuşu kaybedeceğim belli ama diyer kuşlardada hafif keyifsizlik var hala kümesi dezenfekte ettim hemen ve yanmamış kirecte serptim ilaç olarak ne kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

ilginize şimdiden teşekkürler

birde bu azından su gelen kuşa dün baytril ve b12 vitamin vermiştim azından 0,5 mlg insülin iynesi ile

kuşu aşırı yükleme antibiyotik ile ben dede aynı hastalık oldu neosulfaprim diye bir ilaç aldım. 10 gün süre ile hasta kuşa ağızdan mısır tanesi kadar ilaç verdim diğer kuşlarada sularına katarak ilacı verdim. ilaç suda zor çözülüyor o yüzden ilacı dökerken tuz serper gibi dök topaklanmasın benim kuşlar ileşti gidici diye baktığım kuş nerdeyse yumurtlayacak.
eğer sulu ishalden eminsen uygula dediğim gibi hiç bişi kalmaz

vetenirer ilacımı eczane ilacımı nerden alırım

hayvan ilacı küçük baş ve tavuklarda uygulanıyor ben kuşçuda buldum eczanede de olabilir

Geri