Ahmet keskin-ANKARA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

keskin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet keskin
Meslek
turizm taşımacılık
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf223.webp
    Fotoğraf223.webp
    910 KB · Görüntüleme: 1,925
  • Fotoğraf222.webp
    Fotoğraf222.webp
    882 KB · Görüntüleme: 1,856
  • Fotoğraf254.webp
    Fotoğraf254.webp
    113 KB · Görüntüleme: 1,753
[No message]

Ekli dosyalar

• Kral3.webp
    Kral3.webp
    91.3 KB · Görüntüleme: 2,012
  • Kom8.webp
    Kom8.webp
    61.8 KB · Görüntüleme: 1,920
  • Komandolar.webp
    Komandolar.webp
    132.6 KB · Görüntüleme: 1,913
abicim cok güzel kuslar görüntüleri kadar oyunlarıda süperdir eminim. sağlıklı beslemeler

Harika kuslarin abi,

arkadasım kuşlar güzel çift tepeler filan çok tatlı oyunludur tabi bölr ankara arapları oynamazda ne yapar
ustam sana o taş görüntüsünü soracağım senmi yaptın acaba gerçek taşmı yapay kayamı_?

Selam Ahmet Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

Bu arada bize biraz kendinizden ve kuslarinizdan bahsedermisiniz,mahsuru yoksa...

selamunaleykum ahmet bey
masallah cok guzel gorunuyorlar huzurla guzelgunlerde beslemenizi dilerim sitede guzel gunler gecirmenizi dilerim
saygilarimla ferhat

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim,daha güzellerini allah herkese nasip etsin.

ahmet abi devetüylerini baya çoğalmışsın maşallah en son gördüğümden beri... hayırlısıyla uçurmak nasip olsun inşallah...
antalya'n selamlar...

guvercin07' Alıntı:
ahmet abi devetüylerini baya çoğalmışsın maşallah en son gördüğümden beri... hayırlısıyla uçurmak nasip olsun inşallah...
antalya'n selamlar...

hüseyincim çok sağol iyi dileklerin için,sende bozları çoğaltmışsın güle güle uçur kardeşim

abi kuşların çok güzel sağlıklı görünüyorlar allah can pekliği versin tüyü kadar yavru alman dileği ile

keskin' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
antalya'n selamlar...

hüseyincim çok sağol iyi dileklerin için,sende bozları çoğaltmışsın güle güle uçur kardeşim

sağol varol abi.. başladık bakalım sistemli uçurmaya nihayet, 2 tane az uz yapmaya başlayan yavru var onlarla uğraşıyorum bir süredir..

iLLeGaL' Alıntı:
abi kuşların çok güzel sağlıklı görünüyorlar allah can pekliği versin tüyü kadar yavru alman dileği ile

teşekkürler arkadaşım allah daha iyilerini size nasip etsin

guvercin07' Alıntı:
keskin' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
antalya'n selamlar...

sağol varol abi.. başladık bakalım sistemli uçurmaya nihayet, 2 tane az uz yapmaya başlayan yavru var onlarla uğraşıyorum bir süredir..

sabırla uçurmaya devam kardeşim,kuşlarının seceresini azçok biliyorum kesin senin isteklerine karşılık verecek ben inanıyorum

merhaba,yanardönerin takka perçemini çok uzun zamandır görmemiştim, :tamam: maşallah rengide duruşuda mükemmel :oley: sağlıcakla besleyin :slm:

s.a güzel güvercinler bol yavrulu günler.

keskin' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
keskin' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
antalya'n selamlar...

sabırla uçurmaya devam kardeşim,kuşlarının seceresini azçok biliyorum kesin senin isteklerine karşılık verecek ben inanıyorum

Sağol ahmet abi.. bizde sırf secerelerinin hatırına emek sarfediyoruz umarım boşa kürek çekmemiş oluruz..

bu arada belki daha öncede söylemişimdir elime sevdiğim bir kardeşimden, şekli şemaliyle takla pratikliğiyle dikkate değer olduğunu düşündüğüm, dişi bir perçemli aynakuyruk devetüyü geçti şimdilik kendi kuşlarımla işliyorum ama ihtiyaç olursa abimden bu yakışıklı takkalılardan bi erkek devetüyü talep edebilirim haberin olsun(:
saygılar abi ...

göksal balcı' Alıntı:
merhaba,yanardönerin takka perçemini çok uzun zamandır görmemiştim, :tamam: maşallah rengide duruşuda mükemmel :oley: sağlıcakla besleyin :slm:

teşekkürler ilginize,eminim sizinkilerde mükemmeldir

cenker45' Alıntı:
s.a güzel güvercinler bol yavrulu günler.

a.s. sağolun iyi dilekleriniz için

MAŞALLAH MAŞALLAH Kuşlarınız güzel sağlıklı yavrular almanız dileğiyle saygılarımla :tamam:

Maşallah hepsi birbirinden güzel emeginize saglık ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

erdekli_krallar' Alıntı:
Maşallah hepsi birbirinden güzel emeginize saglık ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

allah razı olsun sizin kişin kuşlarınız da çok güzel güle güle uçurun

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf266+.webp
    Fotoğraf266+.webp
    112.3 KB · Görüntüleme: 988
  • Fotoğraf257+.webp
    Fotoğraf257+.webp
    68.8 KB · Görüntüleme: 908
  • Kom9.webp
    Kom9.webp
    44.6 KB · Görüntüleme: 980
selamın aleyküm MAŞALLAH sallı kuşlar ankara ve kırıkkale denildiğizaman şahsen kuş iştahım acılır gülegüle besleyin saygılar

baraacuda' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar emeğinize sağlık.güle güle besleyin.

sağolun allah razı olsun,allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sizde güle güle besleyin

40TİLKİ' Alıntı:
selamın aleyküm MAŞALLAH sallı kuşlar ankara ve kırıkkale denildiğizaman şahsen kuş iştahım acılır gülegüle besleyin saygılar

aleyküm selam iyi dilekleriniz için sağolun,allah daha iyilerini bütün kuşçu arkadaşlara nasip etsin

Geri