keskin
Üye
- Ad Soyad
- ahmet keskin
- Meslek
- turizm taşımacılık
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guvercin07' Alıntı:ahmet abi devetüylerini baya çoğalmışsın maşallah en son gördüğümden beri... hayırlısıyla uçurmak nasip olsun inşallah...
antalya'n selamlar...
keskin' Alıntı:guvercin07' Alıntı:ahmet abi devetüylerini baya çoğalmışsın maşallah en son gördüğümden beri... hayırlısıyla uçurmak nasip olsun inşallah...
antalya'n selamlar...
hüseyincim çok sağol iyi dileklerin için,sende bozları çoğaltmışsın güle güle uçur kardeşim
iLLeGaL' Alıntı:abi kuşların çok güzel sağlıklı görünüyorlar allah can pekliği versin tüyü kadar yavru alman dileği ile
guvercin07' Alıntı:keskin' Alıntı:guvercin07' Alıntı:ahmet abi devetüylerini baya çoğalmışsın maşallah en son gördüğümden beri... hayırlısıyla uçurmak nasip olsun inşallah...
antalya'n selamlar...
hüseyincim çok sağol iyi dileklerin için,sende bozları çoğaltmışsın güle güle uçur kardeşim
sağol varol abi.. başladık bakalım sistemli uçurmaya nihayet, 2 tane az uz yapmaya başlayan yavru var onlarla uğraşıyorum bir süredir..
keskin' Alıntı:guvercin07' Alıntı:keskin' Alıntı:guvercin07' Alıntı:ahmet abi devetüylerini baya çoğalmışsın maşallah en son gördüğümden beri... hayırlısıyla uçurmak nasip olsun inşallah...
antalya'n selamlar...
sağol varol abi.. başladık bakalım sistemli uçurmaya nihayet, 2 tane az uz yapmaya başlayan yavru var onlarla uğraşıyorum bir süredir..
sabırla uçurmaya devam kardeşim,kuşlarının seceresini azçok biliyorum kesin senin isteklerine karşılık verecek ben inanıyorum
göksal balcı' Alıntı:merhaba,yanardönerin takka perçemini çok uzun zamandır görmemiştim, :tamam: maşallah rengide duruşuda mükemmel ley: sağlıcakla besleyin :slm:
cenker45' Alıntı:s.a güzel güvercinler bol yavrulu günler.
erdekli_krallar' Alıntı:Maşallah hepsi birbirinden güzel emeginize saglık ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin
baraacuda' Alıntı:maşallah güzel kuşlar emeğinize sağlık.güle güle besleyin.
40TİLKİ' Alıntı:selamın aleyküm MAŞALLAH sallı kuşlar ankara ve kırıkkale denildiğizaman şahsen kuş iştahım acılır gülegüle besleyin saygılar