darkzazo
Üye
- Ad Soyad
- Elçi YEŞiL
- Meslek
- Temizlikçi
- İlgi Alanı
- Kediler
Selamın aleyküm cümleten
arkadaşlar balkonda güvercin besleyecektim bu yüzden ahşap kümes yaptırdım.
Gerekli izinleri aldıktan sonra kümesi bahçeye koydum artık bahçede lakin bi sorunum var....
Maalum Türkiyenin en soğuk ili Ardahanda yaşıyorum 2 çift güvercinim var bir çifti eş tutmuş çiftleşiyorlar
bu soğuklarda yavru alabilmek için kümese elektrik çekip ısıtıcı lamba koymayı düşünmekteyim fakat...
kümes ahşap olduğu için yangın durumu falan olur mu ?
Kaş yapalım der iken göz çıkartmayalım ısıtıcı ampulden kastım İNFRARED AMPUL
kümesin yüzeyine silikon ile ısı yalıtım köpüğü yapıştırdım kümesin resminide koyuyorum sağlıklı yavru alabilmek için fikirlerinizi talep ediyorum
yardım eden arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum
Dipçe: Güvercin üşümez demeyin -35 derece bi soğuktan bahsediyorum sonuçta yavru alma amacındayım
arkadaşlar balkonda güvercin besleyecektim bu yüzden ahşap kümes yaptırdım.
Gerekli izinleri aldıktan sonra kümesi bahçeye koydum artık bahçede lakin bi sorunum var....
Maalum Türkiyenin en soğuk ili Ardahanda yaşıyorum 2 çift güvercinim var bir çifti eş tutmuş çiftleşiyorlar
bu soğuklarda yavru alabilmek için kümese elektrik çekip ısıtıcı lamba koymayı düşünmekteyim fakat...
kümes ahşap olduğu için yangın durumu falan olur mu ?
Kaş yapalım der iken göz çıkartmayalım ısıtıcı ampulden kastım İNFRARED AMPUL
kümesin yüzeyine silikon ile ısı yalıtım köpüğü yapıştırdım kümesin resminide koyuyorum sağlıklı yavru alabilmek için fikirlerinizi talep ediyorum
yardım eden arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum
Dipçe: Güvercin üşümez demeyin -35 derece bi soğuktan bahsediyorum sonuçta yavru alma amacındayım
Ekli dosyalar
Son düzenleme: