mahat
Üye
- Ad Soyad
- Abdullah
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mahat' Alıntı:Ben denizli'nin tavas ilçesine baglı kızılca kasabasında ikamet eden abdullah isimli bir acizane kuşcuyum.
dilekleriniz için teşekkür ederim kuşlarım allah nazardan saklasın dosta düşmana karşı iyi kuşlardır.
arkadaşım ikinci kuşun duruşu demişsin çok hoşuma gitti ikinci kuşum akkolardan damızlık kuşumdur.
kenddisi yaş itibariyle eski dönüşlerini göstermesede bir kaç yıl öncesine kadar teker teker kanatlarının üstünde dönen bir kuşumdur.Şu anda yavruları bu görevi üstlenmiş durumda
mahat' Alıntı:dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
tabii ki her zaman beklerim misafir başımızın üstünde yeri vardır.basoglanh' Alıntı:mahat' Alıntı:Ben denizli'nin tavas ilçesine baglı kızılca kasabasında ikamet eden abdullah isimli bir acizane kuşcuyum.
dilekleriniz için teşekkür ederim kuşlarım allah nazardan saklasın dosta düşmana karşı iyi kuşlardır.
arkadaşım ikinci kuşun duruşu demişsin çok hoşuma gitti ikinci kuşum akkolardan damızlık kuşumdur.
kenddisi yaş itibariyle eski dönüşlerini göstermesede bir kaç yıl öncesine kadar teker teker kanatlarının üstünde dönen bir kuşumdur.Şu anda yavruları bu görevi üstlenmiş durumda
Merhaba.
Denizli Kaleye çok uğrarım akrabalarım var orda. Tavası biliyorum ama kızılcayı bilmiyorum Kaleye uzakmı? Bir ara görüşmek sohbet etmek isterim sizcede uygunsa.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
mahat' Alıntı:
[/quote
maşşallah hepsine
çok güzeller.
soyları nereye dayalı acaba bu güzel kuşların???