Akbaşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

mahat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Abdullah
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Balıklar
dsc01985ll9.jpg

dsc01986cf1.jpg

dsc01987ac8.jpg

dsc01988kk5.jpg

dsc01989mn1.jpg

dsc01990we4.jpg

dsc01991kr6.jpg

paylaşım için teşekkürler kuşların maşallahı var. özellikle 3. resimdeki omuzbaşları açık erkeğin pozu çok hoşuma gitti. dönüşlü bir kuşa da benziyor. bu arada nerede ikamet ediyorsunuz? kullanıcı bilgilerinizi güncelleyip paylaşırsanız sizi daha iyi tanıma fırsatına sahip oluruz. belki da ortak şehirlerde yaşayan kuş sever arkadaşlarımızla tanışma fırsatına da erişebiliriz.
dostlukla...

Ben denizli'nin tavas ilçesine baglı kızılca kasabasında ikamet eden abdullah isimli bir acizane kuşcuyum.
dilekleriniz için teşekkür ederim kuşlarım allah nazardan saklasın dosta düşmana karşı iyi kuşlardır.
arkadaşım ikinci kuşun duruşu demişsin çok hoşuma gitti ikinci kuşum akkolardan damızlık kuşumdur.
kenddisi yaş itibariyle eski dönüşlerini göstermesede bir kaç yıl öncesine kadar teker teker kanatlarının üstünde dönen bir kuşumdur.Şu anda yavruları bu görevi üstlenmiş durumda

memnun oldum Abdullah Bey. ben de İzmir'in Çamdibi ilçesinde ikamet etmekteyim. Maaşallah kuşların gerçekten kendilerini belli ediyorlar. Akkol soylarının yeri de bir başkadır zaten. senin fotoğraflarındakiler gibi akkollardan gelme bir çift yavrum yeni yeni uçmaya başladı. hatta kerata kendi başına çukur yerden kalkıp 2 tur atıp iniyor, bu da çok hoşuma gidiyor işin doğrusu. Umarım sen de akkol soyunu uzun yıllar muhafaza edip nice sağlıklı ve oyunlu kuşlara sahip olursun.
dostlukla...

Maşallah diyelim kuşlara sahibinede paylaşım için teşekkürler.

dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

mahat' Alıntı:
Ben denizli'nin tavas ilçesine baglı kızılca kasabasında ikamet eden abdullah isimli bir acizane kuşcuyum.
dilekleriniz için teşekkür ederim kuşlarım allah nazardan saklasın dosta düşmana karşı iyi kuşlardır.
arkadaşım ikinci kuşun duruşu demişsin çok hoşuma gitti ikinci kuşum akkolardan damızlık kuşumdur.
kenddisi yaş itibariyle eski dönüşlerini göstermesede bir kaç yıl öncesine kadar teker teker kanatlarının üstünde dönen bir kuşumdur.Şu anda yavruları bu görevi üstlenmiş durumda

Merhaba.
Denizli Kaleye çok uğrarım akrabalarım var orda. Tavası biliyorum ama kızılcayı bilmiyorum Kaleye uzakmı? Bir ara görüşmek sohbet etmek isterim sizcede uygunsa.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Abdullah bey aramıza hoşgeldiniz,bu güzel resimleride bizimle paylaştığınız için ayrıca çok teşekkür ederim.Kuşlarınızın gerçekten maşallahı var,Allah nazarlardan korusun bol yavrular almanızı dilerim,esen kalın.

maşallah kuşlarınız çok güzel bol yavrulu günler

basoglanh' Alıntı:
mahat' Alıntı:

Merhaba.
Denizli Kaleye çok uğrarım akrabalarım var orda. Tavası biliyorum ama kızılcayı bilmiyorum Kaleye uzakmı? Bir ara görüşmek sohbet etmek isterim sizcede uygunsa.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
tabii ki her zaman beklerim misafir başımızın üstünde yeri vardır.
Evet kaleye biraz ters istikametteyiz.
tekrar iyi dilekleriniz için teşekkürler

abdullah bey gerçekten kuşlarınızın maşallahı var.evet bende tavas tarafından çok gelir geçerim ama o dediğiniz yeri bilmiyorum.

tavas merkezden kale yolu üzerinden sola dogru yolda kızılca yazar leblebi reklamı vardır pınarlar kasabasına vardıkdan sonra birazda daha devam ederseniz ulaşa bilirsiniz.

paylasım için teşekkürler kuşlarınız duruşlarıyla göz dolduruyo bol yavru almanız dileğiyle Burdur dan selamlar...........

şu omuz başları acık dönekleri çok seviyorumm

kuşlar çok güzel ama dirsekleri açık kapalı olsa daha iyi olurdu maaşallah on numara mallar hemşerim

kuşlarınız çok güzel gerçekten bende kalede oturuyorum müsait olursanız bi gün ziyaret etmek isterim bol yavrulu günler

mahat' Alıntı:
dsc01985ll9.jpg

dsc01986cf1.jpg

dsc01987ac8.jpg

dsc01988kk5.jpg

dsc01989mn1.jpg

dsc01990we4.jpg

dsc01991kr6.jpg
[/quote

maşşallah hepsine
çok güzeller.
soyları nereye dayalı acaba bu güzel kuşların???

Geri