Akhisarda Taklacı Bakan Varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eskilerden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Eskilerden

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Özbilgin
Meslek
Yat Kaptanı
İlgi Alanı
Selamun Aleyküm Abilerim Kardeşlerim 1-2 Ay Sonra Akhisara taşınıcaz burdan kuşlarımı götüremiyebilirim oradan kuş almak zorunda kalbilirim o yüzden akhisarda taklacı ırkı ve masa kuşları bakan varmı ? varsa nerelerde var söylerlerse sevinirim herkeze teşekkürler

Akhisarda taklacı bakan kişilerde olabilir ama genelde kelebek cinsi beslenir. Karabaşlar,bozalılar vs. Bence siz kendi kuşlarınızı götürün. İlerde oradaki kuşçularla tanışınca kuş alım satımını o zaman yaparsınız.

Akhisar benim memleketim evet biliyorum genellikle kelebek cinsinin beslendiğini belki bi umut olur diye yazdım kendi kuşlarımı götüremiyebilirm :( ama yinede sınırları zorlayacağım

Akhisarda taklacı bulabildin mi
Bulamadıysan Soma da baya ğı besleyen var sır taklacı besleyenlerde var ben de de var bakıcı olarak beslenir buralarda .bulamadıysan soma dan buluruz.ön tepeli baskılı falan var mezata geliyor hesaplı bulunuyor.piyangodan çıkıyor mesela adam taklacı beslemediğinden ucuza açık artırmada sattırıyor.

Tabiki 3 Mayısda Taşınıyoruz ve 7 si gibi kümesim hazır olur ben tanıdıklarıma sordum kimsede yokmuş olanlarıda bilmiyorlarmış bi ara uğramak isterim Teşekkür ederim

Geri