akhisarın kuşları (kelebeksaya)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan müminhızlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mümin hızlı
Meslek
belediye
İlgi Alanı
kart ve genç kuşlar tamamı kelebek saya altınbaş, mavikarabaş, kırmızı ve sarışeş bana ulaşmak siteyen arkadaşlar

Ekli dosyalar

• DSCF0783.webp
    DSCF0783.webp
    32.8 KB · Görüntüleme: 2,541
  • DSCF0784.webp
    DSCF0784.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 2,560
  • DSCF0785.webp
    DSCF0785.webp
    59.4 KB · Görüntüleme: 2,562
  • DSCF0786.webp
    DSCF0786.webp
    29.3 KB · Görüntüleme: 2,522
  • DSCF0787.webp
    DSCF0787.webp
    60.8 KB · Görüntüleme: 2,574
daha var arkadaşlar 5 eklenti ekleyebildğimiz için böyle yapmak zorunda kaldım

Ekli dosyalar

• DSCF0788.webp
    DSCF0788.webp
    53.6 KB · Görüntüleme: 2,558
  • DSCF0789.webp
    DSCF0789.webp
    82.8 KB · Görüntüleme: 2,372
  • DSCF0790.webp
    DSCF0790.webp
    99.9 KB · Görüntüleme: 2,539
  • DSCF0791.webp
    DSCF0791.webp
    72.5 KB · Görüntüleme: 2,508
  • DSCF0792.webp
    DSCF0792.webp
    35.9 KB · Görüntüleme: 2,531
devamı...

Ekli dosyalar

• DSCF0793.webp
    DSCF0793.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 2,491
  • DSCF0794.webp
    DSCF0794.webp
    39.8 KB · Görüntüleme: 2,552
  • DSCF0795.webp
    DSCF0795.webp
    98.6 KB · Görüntüleme: 2,470
  • DSCF0796.webp
    DSCF0796.webp
    56.1 KB · Görüntüleme: 2,479
  • DSCF0797.webp
    DSCF0797.webp
    43.8 KB · Görüntüleme: 2,538
devamı...

Ekli dosyalar

• DSCF0798.webp
    DSCF0798.webp
    41.1 KB · Görüntüleme: 2,520
  • DSCF0799.webp
    DSCF0799.webp
    43 KB · Görüntüleme: 2,566
  • DSCF0800.webp
    DSCF0800.webp
    38.2 KB · Görüntüleme: 2,528
  • DSCF0802.webp
    DSCF0802.webp
    54.2 KB · Görüntüleme: 2,515
  • DSCF0803.webp
    DSCF0803.webp
    34 KB · Görüntüleme: 2,519
devamı...

Ekli dosyalar

• DSCF0804.webp
    DSCF0804.webp
    63.8 KB · Görüntüleme: 2,515
  • DSCF0805.webp
    DSCF0805.webp
    48.3 KB · Görüntüleme: 2,509
  • DSCF0806.webp
    DSCF0806.webp
    70.6 KB · Görüntüleme: 2,517
  • DSCF0807.webp
    DSCF0807.webp
    68.6 KB · Görüntüleme: 2,434
  • DSCF0808.webp
    DSCF0808.webp
    39 KB · Görüntüleme: 2,541
benim kuslarım bir haftadır hepsi karışık duruyordular sonra 2 tanesi yumurtlasın diye başka bir yere aldım ama bir haftadır hiç bir degişiklik yok biri yardım etsin lütfen

evet arkadaşlar bunlarda sonunculardı telefon numaramı tekrar vereyim sağlıcakla kalın.

Ekli dosyalar

• DSCF0808.webp
    DSCF0808.webp
    39 KB · Görüntüleme: 2,420
  • DSCF0809.webp
    DSCF0809.webp
    52.9 KB · Görüntüleme: 2,492
Paylaşım için teşekkürler diyelim güzel kuşlarınız var.

Telefon numarası paylaşmak burda yasaktır eğer satılcak kuşlar varsa satılık kuşlar bölümüne telefon numarası ve fiyatınla birlikte ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler

MASALLAH KUSLARINIZ GERCEKTEN COK GUZEL IYI EMEK VERIP GUZEL URETMISSINIZ INSALLAH HAYRINIDA GORURSUNUZ SELAMLAR..

kusura bakma da, kuşlarının %90 ı çakır..! araya başka kan katıp bundan kurtul, emek vererek uzun sürelerdir beslediğin ortada, ama bu kuşları Bursa'ya getirip satmaya kalksan takımına en fazla 40 - 50 lira verirler..

(bu yorumu da, sürekli telefonumu vereyim vereceğim demenden, kuşlarının satılık olduğu, reklam amaçlı koyduğun kanısına vardım, o yüzden yazdım.)

Genel olarak da, kümesin kir götürüyor :) bir ara temizleyiver sana zahmet :), Kuşlarına da ALLAH uzun ömürler versin..

gördüyüm kadarıyla kafesini temizlemelisin yoksa hastalık kapabilirler öle bilirler

gördüyüm kadarıyla kafesini temizlemelisin yoksa hastalık kapabilirler öle bilirler

merhaba

kuşların güzel

sarı şeşlerden bi takım alalım oyunlu ise

kuşlarınız güzel ama galiba mavi kafaları altınbaştan yapmışsınız neyazık böyle bir soyu tüketmiş ve bitirmişsiniz,, bence her,, kuşun safkan olmasım önemlidir,, sonuçta hepimiz üretim yapıyoruz kuşun kendi güzelligi degil altının çalışması önemli bence, yakında bende bir kaç kare ekleye cegim mavi kafalarım dan saygılarla,, yazık olmuş bu kuşlara öok üzüldümm gerçekten,,,,

FeLix_' Alıntı:
kusura bakma da, kuşlarının %90 ı çakır..! araya başka kan katıp bundan kurtul, emek vererek uzun sürelerdir beslediğin ortada, ama bu kuşları Bursa'ya getirip satmaya kalksan takımına en fazla 40 - 50 lira verirler..

(bu yorumu da, sürekli telefonumu vereyim vereceğim demenden, kuşlarının satılık olduğu, reklam amaçlı koyduğun kanısına vardım, o yüzden yazdım.)

Genel olarak da, kümesin kir götürüyor :) bir ara temizleyiver sana zahmet :), Kuşlarına da ALLAH uzun ömürler versin..

kuşlarını satmak istemesi ayıp mı?
emek verip güzel kuşlar yetiştirmiş ve bunları satmak isteyemez mi?
bu yüzden siteye resim koymaya korkuyorum . önce bir maşallah deseniz ölmezsiniz zannımca

dragnel' Alıntı:
FeLix_' Alıntı:

kuşlarını satmak istemesi ayıp mı?
emek verip güzel kuşlar yetiştirmiş ve bunları satmak isteyemez mi?
bu yüzden siteye resim koymaya korkuyorum . önce bir maşallah deseniz ölmezsiniz zannımca

Güzel kardeşim, biz yazılanları gözümüzle okuyoruz, sen nerenle okuyorsun??

Burası her türlü yoruma da açık bir yer, kuşlarını satmak istiyorsa, güvercin satmak isteyenler kısmına başlık açacak.
Nice kuşçular var yıllarca güzel kuş besliyorum diye aslında kırık kuşları damızlığa yatıran!., bunların hatalarını söyleyip doğru yolu bulmalarını sağlamak ayıp mı? hata mı?
cümlemin sonun da Allah Uzun Ömür versin yazmışım, sen Maşallah ın açılımını biliyormusun ?

(Bu kadar bilinmezliğin varken, okuduğunu yanlış anlamana pek şaşırmadım, Resim yükleme konusuna gelincede, yükleyeceksin ki kuşun iyi mi kötümü öğreneceksin, her türlü de yoruma açık olacaksın, saygı duyacaksın. Biz nasıl bilmediğimizi bu yaşta bile sorup öğreniyorsak, bizden yaşça küçük USTA arkadaşların dediklerine eyvallah diyorsak, sen de kibrini nefsini bırakıp USTA olmak istiyorsan, yazılanı 5 kere okuyup, bu adam aslında ne demek istemiş diye anlayıp ona göre yazacaksın, Nice arkadaşlara yardım etmemiz gerekirken geriye dönüp aynı şeyleri yazdırıp vakit çalmayacaksın..)

Hadi pazar ola..

mesaj yazıp yazmama konusunda tereddütlüydüm değer mi diye.
cevabımı aldım teşekkür ederim

maşallah tüyünce hayırlarını görün akhisardan sevgilerimle :slm:

Selamün Aleyküm usta kuşlarınızın her biri ayrı güzel salihliden selamlar.

altınbaşların fiyatları nedir?

bozalıların kafa geymelerinin çoğu bozuktur. kafa geymeleri oval olmalı.kulak girintisi olmamalıdır. bu şekilde kulak kısmına doğru beyaz girintiler, kafa kısmında bulunan renklerde beyazlıkların olması kuşlarda sakarlık olarak geçer. tüm bozalılarda (kafa kuyruk olsun, kırlangıç olsun, komple olsun) kuyruk kapağında beyazlık olmamalıdır.

bu tür kuş beslerken, üretirken eğer para kazanma amaç ise benim dediğim özelliklere uygun kuş üretmeye özen göstermeniz sizin menfaatinizedir. yoksa bu tür kuşları almak isteyenler sadece performanslarını görüp beğenenler olur.

bursada sarışeşleri 50 tl aldım geçen hafta komple sarışeş

Kuşların gerçekten çok güzel. Elmabaş dediğimiz sadece kırmızı kafa olan kuşların gerçekten çok ama çok iyiler.
Sen sağa sola aldırış etme bursa da senin kuşların 40-50 lira etmez ama satmak istiyorsan İzmir'e getir fiyatını dert etme ;)
Kuşlarını Allah nazardan saklasın..

Geri