müminhızlı
Üye
- Ad Soyad
- mümin hızlı
- Meslek
- belediye
- İlgi Alanı
kart ve genç kuşlar tamamı kelebek saya altınbaş, mavikarabaş, kırmızı ve sarışeş bana ulaşmak siteyen arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FeLix_' Alıntı:kusura bakma da, kuşlarının %90 ı çakır..! araya başka kan katıp bundan kurtul, emek vererek uzun sürelerdir beslediğin ortada, ama bu kuşları Bursa'ya getirip satmaya kalksan takımına en fazla 40 - 50 lira verirler..
(bu yorumu da, sürekli telefonumu vereyim vereceğim demenden, kuşlarının satılık olduğu, reklam amaçlı koyduğun kanısına vardım, o yüzden yazdım.)
Genel olarak da, kümesin kir götürüyor bir ara temizleyiver sana zahmet , Kuşlarına da ALLAH uzun ömürler versin..
dragnel' Alıntı:FeLix_' Alıntı:kusura bakma da, kuşlarının %90 ı çakır..! araya başka kan katıp bundan kurtul, emek vererek uzun sürelerdir beslediğin ortada, ama bu kuşları Bursa'ya getirip satmaya kalksan takımına en fazla 40 - 50 lira verirler..
(bu yorumu da, sürekli telefonumu vereyim vereceğim demenden, kuşlarının satılık olduğu, reklam amaçlı koyduğun kanısına vardım, o yüzden yazdım.)
Genel olarak da, kümesin kir götürüyor bir ara temizleyiver sana zahmet , Kuşlarına da ALLAH uzun ömürler versin..
kuşlarını satmak istemesi ayıp mı?
emek verip güzel kuşlar yetiştirmiş ve bunları satmak isteyemez mi?
bu yüzden siteye resim koymaya korkuyorum . önce bir maşallah deseniz ölmezsiniz zannımca