Akıllı Google Adsense[Bot] - Teşekkür Rekoru Kıralım (İçeri)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Bakın arkadaşlar dikkat edin Google Adsense [Bot] hoşuna giden konulara teşekkür etmeye başladı.
O bile öğrendi site kurallarını paylaşım için teşekkür ederim diyeceğine,güzel kuşlar,hayrını gör gibi kısa mesaj yazmak yerine teşekkür et butonunu tıklıyor.
Lütfen sizde Google Adsense [bot] u örnek alın.
Sevgili abilerim kardeşlerim bu konuda herkes teşekkür et butonuna tıklasın ve teşekkür rekoru kıralım.
tabiki yorumlarınızıda bekliyorum bu konuda güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler demek te serbest.
:ckmk:
:ckmk: :haha: :haha:

Re: Akıllı Google Adesense [Bot] :D

Bu arkadaşı mı örnek alıcaksın?
:haha:
:?​

brate, Google Adsense [Bot]

kardeş sende üye olsana tanırdık senide :) hemde bu isimle ol ki, bi hatırası olsun...

Re: Akıllı Google Adesense [Bot] :D teşekkür rekoru kıralım

kuşçu26' Alıntı:
brate, Google Adsense [Bot]

kardeş sende üye olsana tanırdık senide :) hemde bu isimle ol ki, bi hatırası olsun...

Samet kardeşim anlayamadım ksuruma bakma brate in ne alakası var bu konuyla?
Espiriyi anlayamadım kusuruma bakma.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
kuşçu26' Alıntı:
Google Adsense [Bot]

samet kardeşim anlayamadım ksuruma bakma brate in ne alakası var bu konuyla?

abi kusra bakma :) o ismi yazmak zor geldi koplayalıp yapıştır yaptım dı fazla kopya çekmişim :)
egehan abiden de da özür dilerim...

Re: Akıllı Google Adesense [Bot] :D TEŞEKKÜR REKORU KIRALIM BU KONUDA ARKADAŞLAR!

Hadi arkadaşlar teşekkür et butonuna hepimiz basalım ve hüseyin in teşekkür et modunu çökertelim :hhh:

Re: Akıllı Google Adesense [Bot] :D TEŞEKKÜR REKORU KIRALIM BU KONUDA ARKADAŞLAR!

:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Tuyu Kadar omru Olur, Masallah, Cok guzelmis, Bol Yawru Alirsin İnsallah, Hayirli Satislar, Alana satana hayirli olsun,

:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Ilklerin adami emegine saglik...

(:

Ya nedir bu benim arama motorlarının botlarından çektiğim. Birde alexa var beni pek sevmiyor ikdide bir sıralamamı düşürüp duruyor. Gösterecem ben yakında ona. Ama google ı seviyorum. Hele hele şimdi google adsense botu seviyorum. Mesajlara teşekkür etmeye başladı.
Eh ne diyelim hayırlı uğurlu olsun. Allah devamını getirsin.
Ömer boşuna uğraşma bu sitede çökecek hiçbirşey yok malesef. :) Anca kendini kandırırsın. :)
Ama bakalım bakalım kaç tane teşekkür olacak.

bu arkadasimizdami kuscu ( Google Adesense [Bot] ) ben ona nasil tesekkùr edicem ??? :?

Hüseyin bir ara da Msn Abla,Hotmail amca,Yahoo Dede bunlara benzer botlar geziyordu sitede onlara ne oldu banladınmı (uzaklaştırdınmı) yoksa artık girmiyorlar siteye.
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :haha: :haha: :hhh:

basoglanh' Alıntı:
google adsense botu seviyorum. Mesajlara teşekkür etmeye başladı.
Ömer boşuna uğraşma bu sitede çökecek hiçbirşey yok malesef. :) Anca kendini kandırırsın. :)

Google Adsense [Bot] 'tan paylaşımlarının devamını bekliyoruz öyle değilmi hüseyin :haha:

gör bakalım sen şu teşekkür sayısı bir 50 lere 100 lere bir çıksın da bakalım mod çöküyomu çökmüyomu. :tamam:

teşekkür et butonuna basmaya devam sevgili yetiştiriciler. :oley: :oley: :oley: :tamam:

tearfulchild' Alıntı:
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Tuyu Kadar omru Olur, Masallah, Cok guzelmis, Bol Yawru Alirsin İnsallah, Hayirli Satislar, Alana satana hayirli olsun,

:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
,
Seninkide çok güzel bi espri olmuş Serdar abi..... :heyo: :heyo: :heyo: :oley:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
google adsense botu seviyorum. Mesajlara teşekkür etmeye başladı.

Google Adsense [Bot] 'tan paylaşımlarının devamını bekliyoruz öyle değilmi hüseyin :haha:

gör bakalım sen şu teşekkür sayısı bir 50 lere 100 lere bir çıksın da bakalım mod çöküyomu çökmüyomu. :tamam:

teşekkür et butonuna basmaya devam sevgili yetiştiriciler. :oley: :oley: :oley: :tamam:

Hiçbirşey olmaz. Sen kafana takma. Birşey olacak olsa yapmazdık buraya koymadık. Sen diğer sitelerdekilere güldün ya ondandır. Onlarda öğrenirler. :ckmk: :ckmk:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Hüseyin bir ara da Msn Abla,Hotmail amca,Yahoo Dede bunlara benzer botlar geziyordu sitede onlara ne oldu banladınmı (uzaklaştırdınmı) yoksa artık girmiyorlar siteye.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:

Çok fazla bot zararlı düşüncesiyle hepsini banladım. gogul amca, msn abla, yahuu dayı selamları var sizlere. :ckmk:

Hala rekoru kıramadık güvercin severler.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Hala rekoru kıramadık güvercin severler.

Re: Akıllı Google Adsense [Bot] :D TEŞEKKÜR REKORU KIRALIM BU KONUDA ARKADAŞLAR!

Arkadaşlar Google adsense Bot kadar olamadıkmı bakın o her yere teşekkür ediyor hala bıkmadan usanmadan. Teşekkür rekor denemesine devam edelim.
Konunun ilk iletisine teşekkür ediyoruz,ilk sayfa ilk mesaja teşekkür ediyoruz.

Re: Akıllı Google Adsense [Bot] :D TEŞEKKÜR REKORU KIRALIM BU K

Biraz geyik yapmak lağzım, konu çok arka kısımlarda kalmış. İlk mesaja teşekkürleri bekliyoruz.

:D Maaşallah çok güzel bir bot muş :) O zaman "teşekkür et" butonu + TEŞEKKÜRLER GOOGLE ADSENSE [BOT] :d

............SİNAN ÖZTEKİN.............

Biraz geyik yapmak lağzım, konu çok arka kısımlarda kalmış. İlk mesaja teşekkürleri bekliyoruz.

Evet aynen bu kadar mı tesekkur edebılıyoruz :(

Su huseyının tesekkur et modunu cokertelım sole yuzlerce tesekkur olursa belkı :)

Bot teşekkür etmeyi öğrendi biz hala beceremioz :D

43 TEŞEKKÜR VAR DAHA :) ÖMER ABİ İSTEDİĞİN SAYIYA ULAŞMADI ...( 50 - 100 YAZMIŞSIN )

S BONCUK' Alıntı:
43 TEŞEKKÜR VAR DAHA :) ÖMER ABİ İSTEDİĞİN SAYIYA ULAŞMADI ...( 50 - 100 YAZMIŞSIN )

evet yuzlerce olsun ama kımse etmıyorkı tesekkur :(

ılk sayfadakı ılk mesaja tesekkur edın :)

Teşekkür edenler: 45 kişi + birde GOOGLE ADSENSE [BOT] :d.. toplam 46 olmuş.. Hadi çökertelim şu kendine teşekkür eden bot'u :)

GOOGLE ADSENSE [BOT] bana etiğin teşekkürlerden dolayı sana teşekkür ederim (:

verdim teşekürü acaba rekor nekadar olacak merak ediyorum

Geri